Keystone logo
University of Leicester Munkajog LLM, PGDip, távoktatással
University of Leicester

Munkajog LLM, PGDip, távoktatással

Online United Kingdom

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9900 *

Távoktatás

* ez a teljes tanfolyam díja; ezt a díjat a világ bármely pontján kell fizetnie

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Ez Önnek szól, ha... szeretné fejleszteni szakmai tudását és készségeit a munkajogi gyakorlatban és a munkaviszony-kezelésben.

Ez a fokozat lehetővé teszi az Egyesült Királyság és az EU munkaügyi jogszabályainak és ítélkezési gyakorlatának megértését, amelyet közvetlenül alkalmazhat a HR-es vagy jogi gyakorlatában.

Négy nagy témakörre oszlik: egyéni munkaviszonyok; egyenlőség a munkahelyen; munkaviszony megszüntetése és egyéni vitarendezés; és a munkajog legfontosabb témái. Ezen a négy területen kritikusan elemzi a törvény hatályát és korlátait a diszkriminációval kapcsolatban, mélyebben megérti a munkaviszony megszüntetésének jogi szabályozását, a kollektív tárgyalások és a munkavállalók munkahelyi részvételének szerepét, valamint mérlegeli az emberi jogok hatását. jogok és a munkaviszonyra vonatkozó nemzetközi munkajog. Alaposan megvizsgálja a jogot annak tágabb összefüggésében, hogy meghatározza annak hatékonyságát a modern munkahelyeken, a karrierje szempontjából releváns munkajog átfogó kritikai megértésével végzett diplomával.

A távoktatással történő tanulás lehetővé teszi, hogy munkáját a meglévő munkahelyi és családi kötelezettségeihez igazítsa. Szakértő oktatóink támogatását kapja, valamint lehetőséget biztosít arra, hogy szemtől szemben találkozzon oktatókkal és kollégákkal a pénteken és szombaton zajló, tervezett szinkron oktatási rendezvényeink során. A rugalmasság biztosítása érdekében egyes szinkron oktatási eseményeket a Microsoft Teamsben tartanak, míg másokat Leicesterben tartanak, a Microsoft Teamsben való csatlakozás lehetőségével. Ezeken a szinkron oktatási eseményeken lehetőség nyílik előadásokon, esettanulmányokon, megbeszéléseken, szerepjátékokon és egyéb gyakorlatokon való részvételre.

Mi a különbség?

Ha elvégzi a PGDip-et, ugyanazt a kurzusstruktúrát fogja követni, és ugyanazokat a tananyagokat fogja használni, mint az LLM, de nem fog szakdolgozatot készíteni. Ha regisztrál a posztgraduális diplomára, és a záró modul végén elegendő átmenő pontszámmal rendelkezik, átléphet az LLM-be, befizetheti a díjkülönbözetet és elkészítheti a dolgozatot.

Miért Leicester?

 • Kizárólag tanfolyami munka alapján értékelhető, és maximális rugalmassággal tanulhat más kötelezettségei mellett.
 • Tanuljon elismert nemzeti szakértőktől, akik a terület vezető gondolkodói.
 • Legyen része erős és támogató távoktatási közösségünknek, és kapjon egyéni útmutatást saját személyes oktatójától.
 • Keltse életre tananyagait, és fokozza a tanulást interaktív műhelyek, előadások és oktatóprogramok segítségével választható szinkron oktatási rendezvényeinken.

Tanítás és tanulás

A kurzus irányított távoktatási önálló tanulással, szinkron oktatási rendezvényekkel kombinálva zajlik. A szinkron tanítási események élőben zajlanak, és Ön egyszerre vesz részt. Ezekre minden tanulmányi időszak végén kerül sor. Ezek egy részét jelenleg online kézbesítik, míg másokat Leicesterben tartanak, és lehetőség van a távoli csatlakozásra. Az online osztályokhoz a Microsoft Teams szolgáltatáson keresztül lehet hozzáférni.

Az oktatási rendezvények nem kötelezőek, de javasoljuk, hogy legalább kettőn vegyenek részt, és erősen javasoljuk, hogy lehetőség szerint mindegyiken vegyenek részt. Az oktatási rendezvények lehetőséget adnak arra, hogy oktatókkal és oktatókkal kommunikáljanak, tudásukat beágyazzák távoktatási közösségünk diáktársai mellé, megosszák munkájukat és tanulási tapasztalataikat, és útmutatást kapjanak a beküldés előtt a feladathoz. A rendezvények segíthetnek a hasonló gondolkodású szakemberek hálózatának kiépítésében is.

Értékelés

A kurzus értékelése modulfeladatokkal és szakdolgozattal történik (a szakdolgozati követelmény az LLM fokozatra regisztráltakra vonatkozik).

Tanterv

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • LLM társasági jog - teljes munkaidőben
  • Manchester, Egyesült Királyság
  • London, Egyesült Királyság
  • + 2 több
 • LLM társasági jog – Részmunkaidő
  • Online United Kingdom
 • LLM társasági jog – Részmunkaidő
  • Manchester, Egyesült Királyság
  • London, Egyesült Királyság
  • + 2 több