Keystone logo
University of Law SQE Jogi gyakorlati tanfolyam (LPC) - Részmunkaidős hétvége
University of Law SQE

Jogi gyakorlati tanfolyam (LPC) - Részmunkaidős hétvége

22 Months

Angol

Részidő

Request application deadline

Sep 2024

GBP 15 800 *

Az egyetemen

* 14 300 fonttól

Bevezetés

Ez az a szakképzettség, amelyet az ügyvédi képzéshez meg kell szerezni, és a jogi végzettséggel rendelkező hallgatókat vagy a nem jogi végzettségű, GDL-t végzett hallgatókat célozza meg, akik szeretnének ügyvédi képesítést szerezni. A programot sikeresen elvégző hallgatók posztgraduális oklevelet kapnak. Szakmai fókuszú, és felvértezi a hallgatókat azokkal a kulcsfontosságú jogi ismeretekkel és készségekkel, amelyek szükségesek ahhoz, hogy sikeresen dolgozhassanak a jogi gyakorlatban ügyvédjelöltként. Az LPC-t az SQE váltja fel. Ha meg szeretné tudni, hogy jogosult-e az LPC-útvonalra gyakorlásra, keresse fel a Jogi Egyetem webhelyét.

Tanfolyam követelmények

Ahhoz, hogy elfoglalhassa helyét az LPC-nkon, meg kell felelnie a Jogi Gyakorlati Tanfolyam (LPC) megkezdésére vonatkozó, a Solicitors Regulation Authority (SRA) által meghatározott követelményeknek – lásd alább. Ezen alkalmassági követelmények be nem tartása azt jelenti, hogy az Egyetemnek nincs más lehetősége, mint lemondani a kurzuson való helyet. Ha Ön nem EGT-tag, akkor vízumra is szüksége lesz a tanfolyam teljes időtartamára – lásd alább a vízumkövetelményeket.

A Jogi Egyetem LPC kiválasztási kritériumai

  • Tudományos profil és teljesítmény, általában legalább egy tényleges vagy előre jelzett másodosztályú kitüntetéses jogi diploma vagy GDL/CPE/MA Law*
  • Elegendő angol nyelvtudás a tanfolyam sikeres elvégzéséhez - lásd alább az angol nyelvi követelményeket
  • Bármilyen különleges körülmény, amelyet a jelentkezésében feltártak Tanulmányi vagy egyéb referenciák * Ennek a követelménynek a következők valamelyike teljesül: A) Jogi végzettség megszerzése. A jogi diplomának meg kell felelnie bizonyos tudományos követelményeknek ahhoz, hogy jogosult legyen.

Ennek magában kell foglalnia a jogi ismeretek hét alapja – közjog, I. kötelezettség (szerződés), II. kötelezettség (jogellenes károkozás), büntetőjog, földjog, részvény- és tröszt, valamint az Európai Unió joga – megfelelő értékelését. További útmutatás arra vonatkozóan, hogy mi a minősítő jogi végzettség; vagy B) Közös szakmai vizsga (CPE)/Jogdiploma (GDL)/MA Jog letétele, valamint jogi, MA jogi vagy hasonló, például CILEX diploma megszerzése. A Jogi Egyetem teljes mértékben megfelel az esélyegyenlőségre vonatkozó jogszabályoknak, és aktívan támogatja az ügyvédi szakmán belüli sokszínűséget.

Felvételi eljárásunk tisztességesen jár el, és célja, hogy a hallgatók a lehető legjobban kihasználhassák tehetségüket. Arra biztatjuk, hogy a lehető leghamarabb tájékoztasson bennünket bármilyen speciális követelményről. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy megbeszéljük, hogyan tudunk megfelelni az Ön igényeinek. A tanfolyam kezdetéig teljesítenie kell az összes alkalmassági követelményt – ennek elmulasztása azt eredményezheti, hogy nem csatlakozhat a tanfolyamhoz. Ha úgy gondolja, hogy ez problémát jelenthet (például, ha késői értékelési eredményei vannak), kérjük, a lehető leghamarabb lépjen kapcsolatba a felvételi szervezettel a 0800 289997 (UK), +44 (0)1483 216000 (nemzetközi) telefonszámon.

Jövőbeli gyakornok ügyvédek Az SRA a közelmúltban konzultált a szabályzatának számos javasolt módosításáról, beleértve azt a követelményt, hogy a hallgatók jelentkezzenek hallgatói felvételre, és az LPC megkezdése előtt jóváhagyják a képzési szakaszukat. Ha képzési szerződést ajánlottak fel Önnek, meg kell győződnie arról, hogy a Solicitors Regulation Authority (SRA) ellenőrizte az Ön „karakterét és alkalmasságát” ügyvédnek lenni. Ennek végrehajtása legalább hat hónapig tarthat, ha:

  • Elkötelezett bizonyos bűncselekményekért
  • Tudományos bűncselekmény elkövetésében találták bűnösnek
  • Komoly pénzügyi problémái voltak (például csőd, egyéni önkéntes megállapodások vagy megyei bírósági ítéletek)
  • Kedvezőtlen szabályozási megállapítások tárgyát képezték
  • Bármilyen más olyan magatartást tanúsított, amelyet nem várnánk el egy ügyvédtől (például tisztességtelen, erőszakos vagy diszkriminatív viselkedés) További információkért tekintse meg az SRA 2011. évi alkalmassági tesztet, és töltse ki a jogosultsági kérelmet, ha közölnie kell velük. bármilyen kérdésről. Ha nincs mondanivalója az SRA-nak, akkor tájékoztathatja őket erről, amikor Ön és munkáltatója értesíti őket a képzés megkezdéséről. Ha az SRA döntését nem erősítik meg az LPC kezdési időpontja előtt, folytathatja a tanfolyamot, de ezt saját pénzügyi kockázatára teheti. Ha bármilyen aggálya van a karakterrel és az alkalmassággal kapcsolatban, forduljon az SRA-hoz a 0370 6062555 telefonszámon.

A korábbi ismeretek akkreditálása

Ha korábban tanult egy BVC-t vagy BPTC-t, mentesülhet az LPC bizonyos elemei alól. További információért látogasson el az SRA webhelyére, és lépjen kapcsolatba felvételi csapatunkkal a 0800 289997 (Egyesült Királyság), +44 (0)1483 216000 (nemzetközi) telefonszámon.

Angol nyelvi követelmények

Ha az Egyesült Királyságon kívül szerzett diplomát, és nem „nagy többségében angolul beszélő országból” származik, kérjük, küldje el az egyik jóváhagyott angol nyelvi teszt hitelesített másolatát. További információért kérjük, látogasson el a weboldalra.

Az Iskoláról

Kérdések