Keystone logo
University of Law SQE SQE2 felkészítő tanfolyam - Részidős esti
University of Law SQE

SQE2 felkészítő tanfolyam - Részidős esti

20 Weeks

Angol

Részidő

Request application deadline

Jan 2025

GBP 4650 *

Az egyetemen

* 4000 fonttól

Bevezetés

Ez a kurzus azoknak szól, akik Angliában és Walesben az SQE-vel Pathway ügyvédnek kívánnak minősíteni. Azok számára készült, akik elvégezték az SQE1 képzést, például az SQE1 felkészítő tanfolyamunkat. Ez a tanfolyam felkészíti Önt az SRA központosított SQE2 készségfelmérésére, amely az ügyfélinterjúk, az érdekképviselet, a jogi írás, a szövegezés és a kutatás, valamint az eset- és ügyelemzés gyakorlati jogi készségeit teszteli. Ez az új SQE kurzuscsomagunk része.

Ez a tanfolyam azoknak készült, akik elvégezték az SQE1 képzést, például az SQE1 felkészítő tanfolyamunkat.

Bevezető ajánlatok: 1000 GBP megtakarítás. Ingyenes SQE2 vizsgára felkészítő tanfolyam.

tanfolyam részletei

Fejleszti az interjúk, az érdekképviselet, az ügy- és ügyelemzés, a jogi kutatás, a jogi írás és a szövegezés jogi készségeit annak érdekében, hogy megfeleljen az SQE2-nek, és készen álljon a minősítő munkatapasztalat (QWE) megszerzésére és a gyakorlatra.

Ez a tanfolyam felkészíti Önt az SRA központosított SQE2 értékelésére.

Miért válassza az SQE2 felkészítő tanfolyamot?

 • Adaptív és személyre szabott tanulói utazás a dinamikus tanulási modellünkkel: Felkészülés, bevonás, megszilárdítás (PEC), amely magában foglalja az SRA által az SQE2-ben értékelt összes készséget.
 • Magabiztosság az értékelésekben, rengeteg gyakorlattal a szóbeli és írásbeli készségek pontos típusaiban, amelyekkel Ön szembesül. Intelligens átdolgozó alkalmazásunk, az ULawSQE segít megszilárdítani és felülvizsgálni azokat a gyakorlati összefüggéseket, amelyeken belül az SQE2 értékelések alapulnak, így teljesen felkészültnek érezheti magát, és pontosan tudja, mire számíthat.
 • Használja ki széleskörű tapasztalatainkat abban, hogy segítsük a tanulókat az SQE2-ben értékelt készségek fejlesztésében.
 • Mélyreható oktatói útmutatás és támogatás tapasztalt oktatóinktól, akik mind gyakorlók. Az oktatód figyelemmel kíséri az előrehaladást, és hetente egyéni visszajelzést ad, így tudni fogja, hová kell összpontosítania.
 • Vadonatúj források, amelyeket kifejezetten az SQE2 számára fejlesztettek ki szakértő oktatóink. Megkapja az összes tananyagot, beleértve a gyakorlati kérdéseket, az intelligens átdolgozó alkalmazásunkat, amellyel felülvizsgálhatja azokat a gyakorlati területeket, amelyekben az SQE2 értékelések vannak beállítva, valamint az egyedi, kifejezetten az SQE2 számára írt online tanulmányi kézikönyveket.
 • Gyakorlati munkavégzésben szerzett tapasztalat. Megtanulhatja virtuális ügyvédi irodánk, az ULaw LLP keretében. Az ULaw LLP egy ügyvédi iroda munkakörnyezetét reprodukálja, és a hallgatók valós feladatokat hajtanak végre szimulált ügyeken, ügyleteken és tranzakciókon, mintha az irodában lennének.
 • Támogatás a karrieredhez. Hozzáférhet az ULaw díjnyertes Foglalkoztatási Szolgálatához, ahol információkat, tanácsokat, gyakorlati tapasztalatokat és a szakmához kapcsolódó linkeket kaphat, hogy sikeres legyen karrierjében. Az összes egyetemünkön elérhető Employability Team segít elérni karrierjét és szakmai tapasztalatait.
 • A 100 legjobb ügyvédi iroda közül több mint 90-nel dolgozunk együtt.

Bevezető ajánlat

Amikor lefoglalja ezt a tanfolyamot, ingyenesen megkapja az SQE2 vizsgára felkészítő tanfolyamunkat. Ez a rövid, intenzív revíziós tanfolyam értékelési technikával foglalkozó műhelyeket, felülvizsgálati tevékenységeket és próbateszteket kínál, hogy biztos legyen benne, és teljesen felkészült legyen az SQE2 értékelésekre.

Tanfolyami követelmények

Egyik sem kötelező. A Solicitors Regulation Authority (SRA) azonban megköveteli a diplomát (vagy azzal egyenértékű) az ügyvédi minősítést.

Tanfolyam felépítése

Modulok

Ön fejleszti a hat SQE2 gyakorlati jogi készséget, amelyek az interjúk, az érdekképviselet, az ügy- és ügyelemzés, a jogi kutatás, a jogi írás és a szövegezés, hogy elhelyezkedjen az SQE2-ben és készen álljon a gyakorlatra.

 • Interjú. Interjú tervezése és lebonyolítása ügyféllel, jelenléti ív készítése ügyfélinterjúról és kezdeti jogi elemzésről.
 • Érdekképviselet/Meggyőző szóbeli kommunikáció. A bíró előtti érdekképviselet tervezése és lebonyolítása.
 • Eset- és ügyelemzés. Írásbeli jelentés készítése egy partnernek, amely jogi elemzést ad az ügyről, és ügyfélközpontú tanácsadást nyújt.
 • Gyakorlati jogi kutatás. Jogi kutatások lefolytatása különféle forrásokból, és írásos jelentés készítése.
 • Jogi írás. Olyan levél vagy e-mail készítése, mint az ügyben eljáró ügyvéd, amely egyértelműen és helyesen alkalmazza a jogot, és megfelelő a címzett számára.
 • Jogi szövegezés. Vázlat elkészítése precedens felhasználásával, vagy dokumentum módosítása.

A Functioning Legal Knowledge (FLK) az SQE2 vizsga jelentős részét képezi, és ez a kurzus azoknak készült, akik már tanultak FLK-t az SQE1 képzés elvégzésével, például az SQE1 felkészítő tanfolyamunkon vagy az LPC-n való tanulás eredményeként, és nem tanítják ezen a tanfolyamon.

Hetente hat egység van a kurzus során (a részidős képzésekben heti két egység). Minden egység egyedi dinamikus tanulási modellünket követi: Felkészülés, bevonás, konszolidáció (PEC).

Készít. Egységenként körülbelül hat órát fog az egyetem virtuális tanulási környezetének (VLE) való felkészülésére fordítani, ahol minden erőforrás elérhető lesz. A Felkészülés szakasz tanulási tevékenységek gazdag keverékét tartalmazza, beleértve a kézi olvasást, a bemutatókat, a multimédiát, az előkészítő feladatokat és a tudás tesztelését.

Elköteleződni. Az Engage szakasz hat, 90 perces, tantermi alapú és oktató által vezetett szemtől szembeni workshopot foglal magában, ahol arra kérik Önt, hogy gyakorolja és alkalmazza a felkészülési szakaszban elsajátított készségeit. Heti kilenc kontaktórád lesz oktatókkal (a részmunkaidős képzésen heti három óra).

Konszolidálni. A konszolidálási szakaszt a VLE segítségével fejezheti be. Ez a szakasz rövid konszolidációs tanulási tevékenységeket foglal magában, amelyek középpontjában az SQE2 készségek gyakorlása és a rendszeres gyakorlati kontextus, valamint az alapítványi jogi felülvizsgálati tesztek állnak az intelligens felülvizsgálati alkalmazásunk segítségével az SQE2 értékelésekhez szükséges ismeretek frissítésére.

A kurzus segít felkészülni a Qualifying Work Experience-re (QWE), mint ügyvédjelölt gyakornok, azáltal, hogy segít a gyakorlathoz szükséges gyakorlati jogi ismeretek fejlesztésében.

A kurzus során rendszeres gyakorlati értékelések vannak visszajelzésekkel, amelyek segítenek felkészülni a valódi felmérések követelményeire.

Értékelés

Nincsenek hivatalos ULaw vizsgák. Rendszeres gyakorlati értékelések vannak visszajelzésekkel, amelyek segítenek felkészülni a valódi felmérések követelményeire.

Ez a kurzus nem jár tudományos díjjal. Azonban a hallgatók, akik sikeresen teljesítik az SQE2 értékelést, 30 kreditet halmoznak fel, amelyet az Egyetem Külső Értékelések Elismerésének Szabályzata alapján díjra lehet alkalmazni.

Az SQE értékeléseket a Pearson VUE tesztközpontjaiban fogja elvégezni az Egyesült Királyságban és nemzetközi szinten. Az SQE-értékelések lefoglalásával, fizetésével és eredményeinek kézhezvételével kapcsolatos részletekért, valamint az ésszerű kiigazítások kéréséért látogasson el az SRA webhelyére.

Az SQE2 körülbelül 14 órányi készségfelmérésből áll, öt fél napon keresztül. 16 írásbeli és szóbeli feladat van, amelyek lefedik a hat jogi ismeretet:

 • Ügyfélinterjúk, beleértve a kapcsolódó jelenléti feljegyzést/jogi elemzést
 • Pártfogás
 • Eset- és ügyelemzés, beleértve a tárgyalások tervezését
 • Jogi kutatás
 • Jogi írás
 • Jogi szövegezés

Az értékelések a következő gyakorlati területeken zajlanak:

 • Bűnügyi gyakorlat (beleértve az ügyfelek tanácsadását a rendőrségen)
 • Vitarendezés
 • Ingatlan gyakorlat
 • Végrendelet és végrendelet, hagyatéki ügyintézés és gyakorlat
 • Üzleti szervezetek, szabályok és eljárások (beleértve a pénzmosást és a pénzügyi szolgáltatásokat)

Az Iskoláról

Kérdések