Keystone logo
University of Law SQE SQE1 felkészítő tanfolyam - Részidős esti
University of Law SQE

SQE1 felkészítő tanfolyam - Részidős esti

27 Weeks

Angol

Részidő

Request application deadline

Jan 2025

GBP 4200

Az egyetemen

Bevezetés

Ez a tanfolyam azoknak szól, akik Angliában és Walesben szeretnének ügyvédi minősítést szerezni az SQE Pathway to minősítésig. Jogi végzettségűek vagy olyanok számára készült, akik elvégeztek egy jogi konverziós tanfolyamot, beleértve az SQE Law Essentials-t. A tanfolyam felkészíti Önt az SRA központosított SQE1 felméréseire, amelyek a működő jogi ismereteket (FLK) tesztelik. Ez az új SQE kurzuscsomagunk része.

Tanfolyam felépítése

Kurzus előtti tanulmány

A hallgatóknak ki kell tölteniük egy előzetes online diagnosztikai tesztet, hogy ellenőrizzék, mennyire értik a legfontosabb alapjogtárgyakat. Ezt a kezdési dátumtól számított 24 órán belül be kell fejezni.

Ez az akadémiai jogi ismeretek kvíz 7 tárgyból áll, amelyek a Black Letter Law tantárgyakat képviselik.

Diagnosztikai teszteléssel értékeljük az egyes hallgatók tudását ezekben a tárgyakban az SQE1 esetében. Eredményei alapján további átdolgozási segédleteket vagy jogátalakító tanfolyamot javasolhatunk.

Modulok

Ez a kurzus két modulból áll. Az etikát és a szakmai magatartást mind az FLK 1, mind az FLK 2 tanítja.

Az akadémiai jogi ismeretek megfelelő szintje valószínűleg, bár nem kötelező, egy korábbi akadémiai tanulmányból származott. Az akadémiai jogi tárgyakat nem közvetlenül az SQE1 felkészítő tanfolyamon oktatják majd, de a hallgatóknak lehetőségük lesz és olyan anyagokat kapnak, amelyek lehetővé teszik számukra az akadémiai jogi tartalom átdolgozását. Azok a hallgatók, akiknek akadémiai jogi ismeretei esetleg nem elégségesek vagy nem elég frissek az SQE1 előkészítő tanfolyam elvégzéséhez, érdemes először elvégezni az SQE Law Essentials kurzust, amely szilárd akadémiai jogi alapot és szilárd alapot biztosít az előrehaladáshoz.

Működő jogi ismeretek 1 (FLK1)

 • Szakmai gyakorlat
  • Üzleti jog és gyakorlat
  • Vitarendezés
  • Jogi szolgáltatások
 • Akadémiai jog
  • Szerződés
  • Tort
  • Anglia és Wales jogrendszere
  • Alkotmányos és közigazgatási jog és EU-jog

Működő jogi ismeretek 2 (FLK2)

 • Szakmai gyakorlat
  • Ingatlangyakorlat
  • Végrendeletek és a hagyatéki igazgatás
  • Ügyvédi számlák
  • Bűnügyi gyakorlat
 • Akadémiai jog
  • Földtörvény
  • Trösztök
  • Bűnügyi törvény

Hetente négy-öt egység van a kurzus során (a részidős tanfolyamon heti két egység). Minden egység egyedi dinamikus tanulási modellünket követi: Felkészülés, bevonás, konszolidáció (PEC).

Készít. Körülbelül hat órát fog tölteni egységenként az egyetem virtuális tanulási környezetének (VLE) használatával, ahol minden erőforrás elérhető lesz. A Felkészülés szakasz tanulási tevékenységek gazdag keverékét tartalmazza, beleértve a tanulmányi kézikönyveket, a multimédiát, az előkészítő feladatokat és a vetélkedőket.

Elköteleződni. Az Engage szakasz négy-öt kétórás tantermi és oktató által vezetett szemtől szembeni workshopot foglal magában, ahol a Felkészülés szakaszban megszerzett ismereteit alkalmazni kell.

Konszolidálni. A konszolidálási szakaszt a VLE segítségével fejezheti be. Ez a szakasz rövid konszolidációs tanulási tevékenységeket és heti felülvizsgálati teszteket foglal magában gyakorlati és jogi tárgyakon az intelligens átdolgozó alkalmazásunk segítségével.

A kurzus során rendszeres próbaértékelésekre kerül sor, valamint lehetőség nyílik arra, hogy áttekintsd az előrehaladásodat, és kérdéseket tegyél fel a tantárgy szakértő oktatóinak csoportos áttekintő üléseken.

Értékelés

Nincsenek hivatalos ULaw vizsgák. A kurzus során vannak ál-SQE1 értékelések, amelyek nyomon követik az előrehaladást, és segítenek felkészülni a valódi értékelések követelményeire.

Ez a kurzus nem jár tudományos díjjal. Az SQE1 értékelést sikeresen teljesítő hallgatók azonban 60 kreditet halmoznak fel, amelyet az egyetem külső értékelések elismerésére vonatkozó politikája alapján díjra lehet alkalmazni.

Az SQE értékeléseket a Pearson VUE tesztközpontjaiban fogja elvégezni az Egyesült Királyságban és nemzetközi szinten. Az SQE-értékelések lefoglalásával, fizetésével és eredményeinek kézhezvételével kapcsolatos részletekért, valamint az ésszerű kiigazítások kéréséért látogasson el az SRA webhelyére.

 • Két feleletválasztós értékelés létezik két napon keresztül – egy az FLK1 és egy az FLK2 esetében.
  • Az FLK1 a következőkre terjed ki: Üzleti jog és gyakorlat; Vitarendezés; Szerződés; kártérítés; Anglia és Wales jogrendszere; Alkotmányjog és közigazgatási jog; és Jogi szolgáltatások
  • Az FLK2 a következőkre terjed ki: Ingatlan gyakorlat; Végrendeletek és vagyonkezelés; Ügyvédi számlák; Földjog; Trösztök; Bűnügyi törvény; és a Bûnügyi gyakorlat
 • Az értékelés minden nap valószínűleg öt órát vesz igénybe, közepén egy szünettel.
 • Minden értékelés 180 legjobb választ tartalmazó kérdést tartalmaz.

Tanfolyami követelmények

Egyik sem kötelező. A Solicitors Regulation Authority (SRA) azonban megköveteli a diplomát (vagy azzal egyenértékű) az ügyvédi minősítést.

tanfolyam részletei

Ez a tanfolyam felkészíti Önt az SRA központosított SQE1 értékelésére. Az SQE1 értékelések a működő jogi ismereteket (FLK) tesztelik két feleletválasztós értékelésen keresztül, amelyek mindegyike 180 legjobb választ tartalmazó kérdést tartalmaz.

A kurzus segít felkészülni a Qualifying Work Experience-re (QWE) mint ügyvédjelölt gyakornok azáltal, hogy segíti a működő jogi ismeretek fejlesztését a gyakorlatban.

Miért válassza az SQE1 felkészítő tanfolyamot?

 • Adaptív és személyre szabott tanulói utazás a dinamikus tanulási modellünkkel: Felkészülés, bevonás, megszilárdítás (PEC), amely magában foglalja az összes szakmai gyakorlat tárgyát és az SRA értékelési specifikációjában szereplő összes jogi tárgy felülvizsgálatát.
 • Magabiztosság az értékelésekben, és lehetőség nyílik arra, hogy naponta gyakorolhassanak pontosan olyan kérdéseket, amelyekkel szembe kell nézniük. Intelligens átdolgozó alkalmazásunk, az ULawSQE feleletválasztós kérdéseket tartalmazó gyakorló teszteket ad, amelyek felkészítenek az SQE1 vizsgákra, így pontosan tudni fogja, mire számíthat. Azokra a témákra összpontosít, amelyeket javítania kell, így a legjobb felkészülést nyújtja az értékelések sikeréhez.
 • Használja ki széleskörű tapasztalatainkat a hallgatók felkészítésében az SQE1 értékelések során felmerülő kérdésekre.
 • Mélyreható oktatói útmutatás és támogatás tapasztalt oktatóinktól, akik mind gyakorlók. Oktatója nyomon követi fejlődését, és hetente egyéni visszajelzést ad Önnek prediktív elemzés segítségével, így tudni fogja, hová kell összpontosítania.
 • Vadonatúj források, amelyeket kifejezetten az SQE számára fejlesztettek ki szakértő oktatóink. Az összes tananyagot megkapja, beleértve a gyakorlati vizsgakérdések széles körét, az ULaw SQE-t – intelligens átdolgozó alkalmazásunk gyakorlati teszteket és visszajelzéseket biztosít, valamint 15 vadonatúj online tanulmányi kézikönyvet, amelyeket kifejezetten az SQE1-hez írtunk.
 • Gyakorlati munkavégzésben szerzett tapasztalat. Megtanulhatja virtuális ügyvédi irodánk, az ULaw LLP keretében. Az ULaw LLP egy ügyvédi iroda munkakörnyezetét reprodukálja, és a hallgatók valós feladatokat hajtanak végre szimulált ügyeken, ügyleteken és tranzakciókon, mintha az irodában lennének.
 • Támogatás a karrieredhez. Hozzáférhet az ULaw díjnyertes Foglalkoztatási Szolgálatához, ahol információkat, tanácsokat, gyakorlati tapasztalatokat és a szakmához kapcsolódó linkeket kaphat, hogy sikeres legyen karrierjében. Az összes egyetemen elérhető Foglalkoztatási Csapat segít elérni karrier- és munkatapasztalat-céljait.
 • A 100 legjobb ügyvédi iroda közül több mint 90-nel dolgozunk együtt.

Bevezető ajánlat

Amikor lefoglalja ezt a tanfolyamot, ingyenesen megkapja az SQE1 vizsgára felkészítő tanfolyamunkat. Ez a rövid, intenzív felülvizsgálati tanfolyam biztosítja, hogy magabiztos legyen és teljesen felkészült az SQE1 értékelésekre.

A tanfolyam elvégzése után a következőket ajánljuk:

 • SQE1 vizsgára felkészítő tanfolyam. Bevezető ajánlat: ha lefoglalja az SQE1 vizsgára felkészítő tanfolyamot, ingyenesen megkapja az SQE1 vizsgára felkészítő tanfolyamot.
 • SQE2 felkészítő tanfolyam – Ez a kurzus azoknak készült, akik elvégezték az SQE1 képzést, például az SQE1 felkészítő tanfolyamunkat.
 • SQE2 vizsgára felkészítő tanfolyam. Bevezető ajánlat: ha lefoglalja az SQE2 vizsgára felkészítő tanfolyamot, ingyenesen megkapja az SQE2 vizsgára felkészítő tanfolyamot.

Az Iskoláról

Kérdések