Keystone logo
University of Law SQE SQE Law Essentials Online – Részmunkaidős
University of Law SQE

SQE Law Essentials Online – Részmunkaidős

Online

16 Weeks

Angol

Részidő

Request application deadline

Jun 2025

GBP 3900

Távoktatás

Bevezetés

Kezdje jogi útját új SQE Law Essentials kurzusunkkal, amely az első lépés azon nem jogi végzettségűek számára, akik az SQE1-re kívánnak továbblépni. Ez a rövid online tanfolyam bemutatja az SQE1-hez szükséges jogi ismeretek alapjait. Ez lehetővé teszi, hogy továbblépjen az SQE1 felkészítő tanfolyamunkra (hamarosan), és ügyvédi minősítést szerezzen. Ez a tanfolyam jóváhagyáshoz kötött.

Élő oktatói kapcsolatfelvétel

Valamennyi jogi oktatónk képzett jogász, valós gyakorlati tapasztalattal, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy reális, professzionális és kortárs környezetben tanuljanak.

Rugalmas online tanulás

Tanuljon amikor és ahol akar, és hozzáférjen a világszínvonalú tananyagokhoz, beleértve az egyedi online elköteleződési módszereinket és a páratlan online oktatói támogatást.

80.000 öregdiák

Kiterjedt jogi öregdiák csoportunk kiváló kapcsolatépítési lehetőségeket biztosít joghallgatóknak és szakembereknek.

Tanfolyamkövetelmények

Egyik sem kötelező. Az SRA azonban megköveteli a diplomát (vagy azzal egyenértékű) az ügyvédi minősítést.

Tanfolyam felépítése

Akadémiai modulok

Megtanulja annak a hét akadémiai modulnak a lényegét, amelyekre az SQE1 értékelés – Functioning Legal Knowledge (FLK) kerül. Mindegyik modulhoz kap egy ebook tanulmányi kézikönyvet.

 • Angol jogrendszer és alkotmányjog (beleértve a megmaradt EU-jogot)
 • Szerződés
 • Tort
 • Alkotmányjog és közigazgatási jog
 • Bűnügyi törvény
 • Földtörvény
 • Trösztök

tanfolyam részletei

Mi vagyunk az Egyesült Királyság egyik legrégebben működő jogi oktatási szakembere, gazdag örökséggel és innovációs hírnévvel. Az Egyesült Királyságban bármely más jogi egyetemnél több gyakorló ügyvéd képzésében szerzett több éves tapasztalatunk segített diákjainknak abban, hogy sikeresek legyenek a jogi, üzleti, politikai és egyéb területeken. Hiszünk abban, hogy a tanulókat a való világra oktatjuk, attól a pillanattól kezdve, hogy elfogadják nálunk a helyet.

Az SQE Law Essentials segítségével online támogatást és visszajelzést kap az egyik szakértő jogi oktatónktól. Hozzáférhet a világszínvonalú tananyagokhoz, beleértve az online elkötelezettség egyedi módszereit, valamint a páratlan online oktatói felügyeletet és támogatást.

Miért válassza ezt a tanfolyamot?

 • Készüljön fel a jogi képzés előrehaladására, és folytassa az SQE1 tanulmányozását.
 • Az SQE1 stílusú jogi ismeretekkel kapcsolatos kérdések megválaszolásához szükséges készségek fejlesztése.
 • Terjessze ki tanulmányait strukturált moduláris tanulmányi mintánkkal, így minden szemeszterben a legfontosabb területekre összpontosíthat, nem pedig a kurzus végén.
 • Tanuljon sikeres és egyedülálló előkészítés, részvétel, konszolidáció (PEC) tanulási modellünk segítségével.
 • Koncentrált oktatói támogatást kaphat képzett jogászoktól, heti oktató által vezetett ülésekkel minden modulban.
 • Élvezze a rugalmas tanulást – válasszon teljes vagy részmunkaidős online tanulást.
 • Hozzáférés a Careers és Pro Bono csapatunkhoz, akik a díjnyertes foglalkoztatási szolgálatunkat alkotják. Az Ön személyre szabott Foglalkoztatási Jogi Alapvető Programja segít megérteni és fejleszteni az ügyvédi tevékenységhez szükséges kulcskompetenciákat.
 • A 100 legjobb ügyvédi iroda közül több mint 90-nel dolgozunk együtt.

Tanfolyami információk

Értékelés

Nincsenek vizsgák. Minden félév negyedik hetében vannak ál-SQE1 felmérések, hogy segítsenek felkészülni a valódi értékelések követelményeire.

Az SQE Law Essentials sikeres elvégzése után, beleértve a gyakorlati teszteket és a gúnyokat, befejezési bizonyítványt kap, amely megkönnyíti az LLM jogi gyakorlatunkba (SQE1&2) való továbblépést.

Megjegyzés: Ez a kurzus nem jár tudományos díjjal.

Szerkezet

 • A részmunkaidő három félév, összesen 16 hét.

Ez a kurzus modulonként öt önálló tanulási egységet tartalmaz, valamint öt oktató által vezetett online kérdés-felelet foglalkozást, amelyek a nehézségi területekre összpontosítanak, amelyeket a hallgatók önkéntesen vállalnak, vagy amelyeket a tanulóelemzés azonosít.

Egyórás könnyített oktatói áttekintési ülés (TRS) lesz egységenként. Ezeket minden héten tartják, általában egy ebédidőben (csütörtökön és pénteken 12:30-13:30).

Az Iskoláról

Kérdések