Keystone logo
University of Law SQE Posztgraduális jogi diploma (PGDL) online - részmunkaidőben
University of Law SQE

Posztgraduális jogi diploma (PGDL) online - részmunkaidőben

Online

70 Weeks

Angol

Részidő

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11 500 *

Távoktatás

* Hongkong – 118 450 HK$

Bevezetés

Tanuljon meg ügyvédként gondolkodni új, jogi posztgraduális átalakítási kurzusunkkal. Ez a kurzus a gyakorlathoz vezető Pathway azon nem jogi végzettségűek számára, akik az SQE1 felkészítő tanfolyamra, az LLM jogi gyakorlatunkra (SQE1&2) szeretnének eljutni, hogy ügyvédi minősítést szerezzenek, vagy az ügyvédi gyakorlati kurzusra (BPC), hogy ügyvédi minősítést szerezzenek. Jogi posztgraduális diplománk (PGDL) nagyszerű lehetőséget kínál a jogi tanulmányokba való átállásra tapasztalt, professzionális oktatóink kiváló támogatásával és útmutatásával. Nemcsak a jogi átálláshoz szükséges akadémiai jogot tanulja meg, hanem azokra a kulcsfontosságú készségekre és kompetenciákra is összpontosít, amelyek kulcsfontosságúak ügyvédi fejlődéséhez.

Ez a tanfolyam jóváhagyáshoz kötött.

Karrier támogatás

Az Egyesült Királyság egyik legnagyobb jogi karrierszolgáltatásával az ULaw megadja azt a támogatást és lehetőséget, amelyre szüksége van ahhoz, hogy a legjobban indulhasson jogi karrierje során.

Rugalmas tanulmány

Tanuljon, amikor és ahol akar, és hozzáférjen a világszínvonalú oktatási anyagokhoz, beleértve az egyedi online elköteleződési módszereinket és a páratlan online oktatói támogatást.

Gondolkodj ügyvédként

Tanulj meg ügyvédként gondolkodni: fejleszd gyakorlati jogi ismereteket, amelyek valós esettanulmányokra épülnek kiscsoportos műhelymunka és problémaalapú tanulás révén.

Tanfolyam követelmények

Az Egyesült Királyságba való beutazási követelmények

 • A hallgatóknak 2:2 arányú vagy magasabb szintű diplomával kell rendelkezniük bármely tudományterületen vagy azzal egyenértékű képesítéssel.

Angol nyelvi követelmények azon pályázók számára, akiknek az anyanyelve nem angol

 • Az IELTS 6.5-nek megfelelő angol nyelvi szint, legalább 6,0 minden komponensben.

Pályaépítés

Kötelező előtanulmány

A Jog és Alkotmány modul 40-50 órányi előtanulmányt igényel a jogi módszerből, irányított modulegységeken keresztül, az összes online anyaggal együtt.

modulok

A kurzus során tanulni kívánt modulok a következők:

 • Angol jogrendszer és alkotmányjog (beleértve a megmaradt EU-jogot is) (15 kredit)
 • kártérítési jog (15 kredit)
 • Szerződésjog (15 kredit)
 • Büntetőjog (15 kredit)
 • Közigazgatási jog és emberi jogok (15 kredit)
 • Földjog (15 kredit)
 • Trösztök (15 kredit)
 • Szervezeti jog (15 kredit)
 • Készségek és viselkedés (nem hitelt érdemlő)

Ez a tanfolyam fejleszti az ügyvédek által megkövetelt kulcsfontosságú intellektuális és személyes készségeket, valamint az ügyvédi vagy ügyvédi képesítéshez szükséges szakmai vizsgák letételéhez szükséges készségeket.

Minden modulban a fő jogterületek ismereteinek és megértésének ötvözésére helyezik a hangsúlyt a jog elemzésének, értékelésének és kritikus ítéletek megalkotásának képességével. A tanulmány olyan gyakorlati tevékenységekre összpontosít, amelyek lehetővé teszik a tanulók számára, hogy cselekvés közben tanuljanak. A workshopokon a hallgatók további gyakorlaton alapuló feladatokat hajtanak végre, beleértve a működő jogi ismeretek (FLK) alkalmazását az Egyetlen legjobb válasz kérdéseire (SBAQ).

Az akadémiai modulok mellett a hallgatók részt vesznek a készségek és viselkedés modulban, amely lehetővé teszi a kulcsfontosságú szakmai és személyes tulajdonságok felismerését és fejlesztését, amelyek szükségesek ahhoz, hogy ügyvédként boldoguljanak a munkakörnyezetben, és irányítsák karrierjét.

tanfolyam részletei

Ha szeretne áttérni a jogi tanulmányokra, és már rendelkezik egy másik tudományterületen szerzett egyetemi diplomával, akkor online PGDL-ünk az Ön Pathway a jogi gyakorlatba.

Az egyre erősödő versenyben a jogi munkaerőpiacon sok munkáltató értékeli a nem jogi alapképzési szakterület, valamint az alapvető jogi elvek és jogi ismeretek szilárd alapjainak kombinációját. Egy másik diploma tárgyának tanulmányozása és karrierjének egy másik tudományágban való építése révén számos átadható készségre tesz szert. Azzal, hogy egy későbbi szakaszban jogot választ, motivációt és eltökéltséget mutat egy új karrier folytatása iránt.

Az online PGDL segítségével rendszeres online támogatást és visszajelzést kap a munkájáról egyik szakértő jogi oktatónktól. Hozzáférhet a világszínvonalú tananyagokhoz, beleértve az egyedi online elköteleződési módszereinket, valamint a páratlan online oktatói felügyeletet és támogatást.

Gondoskodtunk arról, hogy hozzáférjen az átfogó online tanulási forrásokhoz és rengeteg professzionális oktatói útmutatáshoz, amelyek megfelelő ismereteket és gyakorlati készségeket biztosítanak Önnek, így tudni fogja, mire számíthat a valós élethelyzetekben.

Miért válassza ezt a tanfolyamot?

 • Tanulj meg ügyvédként gondolkodni, és fejleszd gyakorlati jogi ismereteket gyakorlati műhelyek és problémaalapú tanulás révén.
 • Készüljön fel a jogi képzés előrehaladására – folytassa az SQE1 felkészítő tanfolyam tanulmányozását, és fejlessze az SQE1 stílusú jogi ismeretekkel kapcsolatos kérdések megválaszolásához szükséges készségeket, vagy lépjen tovább LLM jogi gyakorlatunkra (SQE1&2) vagy ügyvédi gyakorlatunkra (BPC).
 • Önálló készségek és viselkedés modul – úgy készült, hogy az ügyvédi vagy ügyvédi gyakorlathoz szükséges kulcsfontosságú készségekre és viselkedésekre összpontosítson.
 • Fedezze fel az Önt érdeklő jogterületet a Szervezetek joga modulunkban.
 • Az Egyesült Királyság egyik legnagyobb jogi karrierszolgáltatásával az ULaw megadja azt a támogatást és lehetőséget, amelyre szüksége van ahhoz, hogy a legjobban indulhasson jogi karrierje során.
 • Képzett jogászok oktatják, előadásokkal és gyakorlati műhelymunkákkal fejleszti jogi készségeit, így tudni fogja, mire számíthat egy valós munkakörnyezetben.
 • Élvezze a rugalmas tanulást – válasszon teljes vagy részmunkaidős online tanulást.
 • A 100 legjobb ügyvédi iroda közül több mint 90-nel dolgozunk együtt.

Ha úgy dönt, hogy továbblép a BPC-re, akkor kiváló tanulói arányunkból is profitálhat:

 • A 2018–2019-es UK/EGT nappali tagozatos, 2019-ben végzett BPC-hallgatóink 52%-a sikeresen megszerezte vagy befejezte tanulmányait (a 2021 nyarán összegyűjtött hallgatói adatok alapján). Korábban a Bar Professional Training Course (BPTC) volt.

Az Egyesült Királyságban bármely más jogi egyetemnél több gyakorló ügyvéd képzésében szerzett több éves tapasztalatunk segített diákjainknak abban, hogy sikeresek legyenek a jogi, üzleti, politikai és egyéb területeken. Hiszünk abban, hogy a tanulókat a való világra kell képezni attól a pillanattól kezdve, hogy elfogadják nálunk a helyet.

Tanfolyam információk

Értékelés

Minden modul 40%-os vizsgálatot tartalmaz az Egyetlen Legjobb Válasz Kérdések (SBAQ) alapján, hogy támogassák az SQE1 értékelésben való előrehaladást.

A többi 60% a modultól függően változik. Ezek a következők lesznek:

 • Online nyílt könyves vizsga
 • tanfolyam
 • Szóbeli előadás

Szerkezet

 • Minden tanított modul műhelyekből áll, és streamelt előadásokat vagy médiát foglal magában.
 • Az órai kapcsolattartási idő online oktatóanyagokkal, online egyetlen legjobb válasz kérdésekkel (SBAQ), valamint a tanulmányi kézikönyvekből és online kutatásokból származó önálló tanulással kombinálódik.
 • A tanulási modell a műhelyekben végzett tevékenységeken (vagy azzal egyenértékű online tevékenységeken) alapul, amelyek mind az ismereteket, mind a kulcskészségeket fejlesztik.
 • A készségek és viselkedés modul minden félévre kiterjedő műhelyekből áll majd.

Hogyan kell alkalmazni

 • Már megnyílt a jelentkezés erre a tanfolyamra.
 • A PGDL Online-ra közvetlenül az egyetemen jelentkezhet.

tartam

 • 87 hét szeptemberi bevitel esetén
 • 70 hét januári bevitel esetén

Az Iskoláról

Kérdések