Keystone logo
University of Law Online Postgraduate LLM Orvosi jog és etika – teljes munkaidőben
University of Law Online Postgraduate

LLM Orvosi jog és etika – teljes munkaidőben

Online United Kingdom

12 Months

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11 350

Távoktatás

Bevezetés

Az új Master's in Law programcsomagunkból származó LLM-eink olyan jogi és nem jogi végzettségűek számára készültek, akik szeretnék felfedezni a jog egy adott, speciális területének gyakorlati alkalmazását.

LLM Orvosi jog és etika online – teljes munkaidőben

Az online Master of Laws (LLM) egy posztgraduális diploma, amelynek célja az akadémiai jogi ismeretek bővítése, különös tekintettel az egyes érdeklődési területekre. Kifejezetten jogi és nem jogi végzettségűek számára készült, akik jogi mesterképzést szeretnének szerezni. Ez a kurzus az orvosi jogra és a fejlődésükhöz elengedhetetlen etikára összpontosít. Ideális, ha orvosi képesítéssel vagy egészségügyi felelősséggel kapcsolatos ambíciói vannak, ez a kurzus célja, hogy rugalmasságot kínáljon Önnek, hogy tanulmányait a törekvéseinek megfelelően összpontosítsa.

A törvény összefüggéseiben

Szerezzen alapvető mélyreható ismereteket és betekintést a választott jogterületre, és értse meg a jogi szabályok jelentőségét, ahogyan azokat a való világban alkalmazzák.

Rugalmas tanulás

A program felépítése rendkívül rugalmas. Megtervezheti saját diplomáját Pathway amely megfelel Önnek, és megfelel karriercéljainak, legyenek azok bármilyenek is.

Tantárgy szakértői tanítják

Egykori és jelenlegi gyakorló szakemberek, valamint kutatók és oktatók oktatói, akik a jogi gyakorlatra, nem csak az elméletre összpontosítanak.

tanfolyam részletei

Az LLM Medical Law and Ethics Online egy innovatív, rugalmas program jogi és nem jogi végzettségűek számára, akik alapvető, mélyreható ismereteket szeretnének szerezni az orvosi jogról. Akár egy orvosi jogra szakosodott cégen belül szeretne előrehaladni, akár egyszerűen csak többet szeretne megtudni arról, hogyan működik az orvosi jog a gyakorlatban, ez a program olyan ismereteket nyújt Önnek, amelyek segítenek elérni ambícióit.

Ez a tanfolyam teljes egészében online történik. A teljes munkaidős opciók három ciklusra oszlanak egy naptári évre. Minden tanfolyam elején van egy online bevezető.

Minden oktatott modul tíz tanítási héten keresztül zajlik, hetente kétórás workshopokkal. Minden előkészítő anyag, beleértve az előadások tartalmát is, a Virtuális Tanulási Környezetben (VLE) elérhető, csakúgy, mint az összes konszolidációs anyag.

A dolgozat a 3. félévben készül (nappali munkaidőben). Az összes tanított modult be kell fejezni, mielőtt elkezdené a dolgozat.

Amikor online mesterképzésre tanul nálunk, akkor:

 • Tanítsák a téma szakértői, korábbi és jelenlegi gyakorló szakemberek, valamint kutatásra és tanításra összpontosító akadémikusok.
 • Fókuszáljon a jogi gyakorlatra, ne csak az elméletre.
 • Használja ki a cégekkel, szabályozó hatóságokkal és akkreditáló testületekkel kialakított stratégiai partnerségek előnyeit.
 • Ismerje meg a jogi technológiát, ha kiválasztja a jogi technológiai modulok tanulmányozását.
 • Javítsa foglalkoztathatóságát azáltal, hogy fontos átadható készségekre tesz szert, és karriercsapatunkkal feltérképezi karrierjét.

Ez a tanfolyam olyan területeket ölel fel, mint az orvosi hanyagság, a kezelés megtagadása, a kezelés iránti kérelmek és az orvosi felelősség jövője. A program díjhoz kapcsolódó modulja (Orvosi jog és etika) szándékosan úgy lett kialakítva, hogy az orvosi jogot kontextusba helyezze, lehetővé téve Önnek, hogy megtanulja, hogyan kell komplex elméleti fogalmakat alkalmazni a valós ügyfélhelyzetekre. Tapasztalt szakmai oktatóink támogatásával és útmutatásával értékes betekintést nyerhet a törvény valós és gyakorlati alkalmazásaiba, hogy az orvosi gyakorlatok etikusak és biztonságosak maradjanak.

A programba való általános bevezetőn kívül van egy kéthetes bevezető, amely az angol jogrendszer kulcsfontosságú alapelveit tartalmazza. Ez kötelező a nem jogi hallgatók számára, de nyitva áll azon joghallgatók számára is, akik Anglia és Wales jogának alapjaiban szeretnének felfrissíteni. Ez minden olyan hallgató számára hasznos lenne, aki jelentős szünetet tartott a jogi oktatásban.

Az 1. és 2. feltétel a 3. szakon végzett disszertációra való felkészülés elősegítése érdekében egy sor kötelező és további választható kutatási módszertanfolyamot tartalmaz.

Felhívjuk figyelmét, hogy a belügyminisztérium szabályozása miatt azok a hallgatók, akiknek diákút-vízumra van szükségük ahhoz, hogy nálunk tanuljanak, nem tanulhatnak online, és csak személyesen tanított modulokat választhatnak.

Tanfolyam felépítése

Feltételek 1-2 (teljes munkaidő)

Kéthetes bevezető: A nem jogi hallgatók számára ez magában foglalja az angliai és walesi jog kötelező bevezetését, amelyet az első modulok megkezdése előtt el kell végezni.

 • Orvosi jog és etika
 • Kutatási módszerek képzés (az 1. és 2. feltétel alatti foglalkozások)

Ezután választhat hármat a választható modulok* listájából, amelyek olyan modulokat tartalmaznak, mint például:

 • Mentálhigiénés törvény
 • Nemzetközi Büntetőjog
 • Nemzetközi emberi jogok

*Minden választható modul a rendelkezésre állás függvénye.

3. félév (teljes munkaidős)

 • Orvosi jogi és etikai értekezés

Tanfolyami információk

Értékelés

A modulok értékelése három órás láthatatlan írásbeli vizsgával vagy 4500 szavas kurzusfeladattal történik.

Valamelyik egyesült királyságbeli egyetemen (vagy előzetes egyeztetés alapján jóváhagyott tengerentúli központban) jelen kell lenni minden vizsgához, beleértve az online tanulást is.

Az online tanulás alapértelmezett egyetemi helyszíne London.

A disszertáció modul értékelése egy szakdolgozat (15 000 szó) benyújtásával történik, és lehetőséget ad a választott szakterület tartós, mélyreható és intenzív vizsgálatára és elmélkedésére.

Szerkezet

Ez a kurzus innovatívan rugalmas felépítésű, speciális értékelésekkel, amelyek elősegítik a hatékony tanulást.

Tanfolyamkövetelmények

A hallgatóknak rendelkezniük kell az Egyesült Királyságban szerzett bachelor diplomával bármely tárgyból 2:2 vagy magasabb arányban, vagy ezzel egyenértékű képesítéssel. A nem jogász hallgatóknak kötelező kéthetes bevezetőt kell teljesíteniük, amely lefedi az angol jogrendszer kulcsfontosságú alapelveit, kivéve, ha igazolni tudják egy LLB (vagy azzal egyenértékű) vagy legalább 3 jogi modul sikeres elvégzését, amelyek legalább 80 QCF kredit értékűek, amelynek tartalmaznia kell - angol jogrendszert, szerződési jogot és kártérítési jogot.

Hogyan kell alkalmazni

 • A tanfolyamra közvetlenül az egyetemen lehet jelentkezni.
 • Ez a kurzus nem választható a Jogi Gyakorlati Tanfolyamunk (LPC) melletti tanulásra.

Az Iskoláról

Kérdések