Keystone logo
University of Law Online Postgraduate LLM nemzetközi üzleti jog – teljes munkaidőben
University of Law Online Postgraduate

LLM nemzetközi üzleti jog – teljes munkaidőben

Online United Kingdom

12 Months

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11 350

Távoktatás

Bevezetés

Az új Master's in Law programcsomagunkból származó LLM-eink olyan jogi és nem jogi végzettségűek számára készültek, akik szeretnék felfedezni a jog egy adott, speciális területének gyakorlati alkalmazását.

LLM Nemzetközi Üzleti Jog Online - Teljes munkaidőben

Az online Master of Laws (LLM) egy posztgraduális diploma, amelynek célja az akadémiai jogi ismeretek bővítése, különös tekintettel az egyes érdeklődési területekre. Kifejezetten jogi és nem jogi végzettségűek számára készült, akik jogi mesterképzést szeretnének szerezni. Ez a kurzus a nemzetközi üzleti jog elmélyült ismeretének fejlesztésére összpontosít. Ezt a kurzust azért fejlesztettük ki, hogy a jogi üzleti gyakorlatokat a globális piac kontextusába helyezzük, és olyan ismereteket és készségeket biztosítunk Önnek, amelyek segítségével hatékonyan dolgozhat a nemzetközi vállalatokon belül.

A törvény összefüggéseiben

Szerezzen alapvető mélyreható ismereteket és betekintést a választott jogterületre, és értse meg a jogi szabályok jelentőségét, ahogyan azokat a való világban alkalmazzák.

Rugalmas tanulás

A program felépítése rendkívül rugalmas. Megtervezheti saját diplomáját Pathway amely megfelel Önnek, és megfelel karriercéljainak, legyenek azok bármilyenek is.

Tantárgy szakértői tanítják

Egykori és jelenlegi gyakorló szakemberek, valamint kutatók és oktatók oktatói, akik a jogi gyakorlatra, nem csak az elméletre összpontosítanak.

tanfolyam részletei

Az LLM International Business Law Online egy innovatív, rugalmas program jogi és nem jogi végzettségű hallgatók számára, akik szeretnének alapvető, részletes ismereteket szerezni a nemzetközi banki, kereskedelmi és üzleti jogi szempontból. Akár szeretne előrehaladni jelenlegi karrierje során, akár egy globális vállalathoz szeretne csatlakozni, vagy egyszerűen csak szeretne többet megtudni a nemzetközi üzleti jogról a gyakorlatban, ez a program olyan ismereteket nyújt Önnek, amelyek segítenek elérni ambícióit.

Ez a tanfolyam teljes egészében online történik. A teljes munkaidős opciók három ciklusra oszlanak egy naptári évre. Minden tanfolyam elején van egy online bevezető.

Minden oktatott modul tíz tanítási héten keresztül zajlik, hetente kétórás workshopokkal. Minden előkészítő anyag, beleértve az előadások tartalmát is, a Virtuális Tanulási Környezetben (VLE) elérhető, csakúgy, mint az összes konszolidációs anyag.

A dolgozat a 3. félévben készül (nappali munkaidőben). Az összes tanított modult be kell fejezni, mielőtt elkezdené a dolgozat.

Amikor online mesterképzésre tanul nálunk, akkor:

 • Tanítsák a téma szakértői, korábbi és jelenlegi gyakorló szakemberek, valamint kutatásra és tanításra összpontosító akadémikusok.
 • Fókuszáljon a jogi gyakorlatra, ne csak az elméletre.
 • Használja ki a cégekkel, szabályozó hatóságokkal és akkreditáló testületekkel kialakított stratégiai partnerségek előnyeit.
 • Ismerje meg a jogi technológiát, ha kiválasztja a jogi technológiai modulok tanulmányozását.
 • Javítsa foglalkoztathatóságát azáltal, hogy fontos átadható készségekre tesz szert, és karriercsapatunkkal feltérképezi karrierjét.

A program díjakhoz kapcsolódó modulja (Nemzetközi Kereskedelmi jog) olyan területeket ölel fel, mint a nemzetközi adásvételi jog, az INCOTERMS, az e-kereskedelem (beleértve az UNCITRAL e-kereskedelemről szóló mintatörvényt), az akkreditívek és a jogválasztás. Ennek a modulnak az a célja, hogy a nemzetközi kereskedelmet kontextusba helyezze, lehetővé téve Önnek, hogy megtanulja, hogyan alkalmazhat összetett elméleti fogalmakat a valós ügyfélhelyzetekben.

A programba való általános bevezetőn kívül van egy kéthetes bevezető, amely az angol jogrendszer kulcsfontosságú alapelveit tartalmazza. Ez kötelező a nem jogi hallgatók számára, de nyitva áll azon joghallgatók számára is, akik Anglia és Wales jogának alapjaiban szeretnének felfrissíteni. Ez minden olyan hallgató számára hasznos lenne, aki jelentős szünetet tartott a jogi oktatásban.

Az 1. és 2. feltétel a 3. félévben készült disszertációjára való felkészülés érdekében egy sor kötelező és további választható kutatási módszertanfolyamot tartalmaz.

Felhívjuk figyelmét, hogy a belügyminisztérium szabályozása miatt azok a hallgatók, akiknek diákút-vízumra van szükségük ahhoz, hogy nálunk tanuljanak, nem tanulhatnak online, és csak személyesen tanított modulokat választhatnak.

Tanfolyam felépítése

Feltételek 1-2 (teljes munkaidő)

Kéthetes bevezető: A nem jogi hallgatók számára ez magában foglalja az angliai és walesi jog kötelező bevezetését, amelyet az első modulok megkezdése előtt el kell végezni.

A következőket fogja teljesíteni:

 • Nemzetközi kereskedelmi jog
 • Kutatási módszerek képzés (az 1. és 2. feltétel alatti foglalkozások)

Ezután választhat hármat a választható modulok* listájából, amelyek olyan modulokat tartalmaznak, mint például:

 • Társasági jog és megfelelőség
 • Vállalatirányítás a gyakorlatban
 • Nemzetközi vállalatirányítás

*Minden választható modul a rendelkezésre állás függvénye.

3. félév (teljes munkaidős)

 • Értekezés nemzetközi üzleti jogból

Tanfolyami információk

Értékelés

A modulok értékelése három órás láthatatlan írásbeli vizsgával vagy 4500 szavas kurzusfeladattal történik.

Valamelyik egyesült királyságbeli egyetemen (vagy előzetes egyeztetés alapján jóváhagyott tengerentúli központban) jelen kell lenni minden vizsgához, beleértve az online tanulást is.

Az online tanulás alapértelmezett egyetemi helyszíne London.

A disszertáció modul értékelése egy szakdolgozat (15 000 szó) benyújtásával történik, és lehetőséget ad a választott szakterület tartós, mélyreható és intenzív vizsgálatára és elmélkedésére.

Szerkezet

Ez a kurzus innovatívan rugalmas felépítésű, speciális értékelésekkel, amelyek elősegítik a hatékony tanulást.

Tanfolyamkövetelmények

A hallgatóknak rendelkezniük kell az Egyesült Királyságban szerzett bachelor diplomával bármely tárgyból 2:2 vagy magasabb arányban, vagy ezzel egyenértékű képesítéssel. A nem jogász hallgatóknak kötelező kéthetes bevezetőt kell teljesíteniük, amely lefedi az angol jogrendszer kulcsfontosságú alapelveit, kivéve, ha igazolni tudják egy LLB (vagy azzal egyenértékű) vagy legalább 3 jogi modul sikeres elvégzését, amelyek legalább 80 QCF kredit értékűek, amelynek tartalmaznia kell - angol jogrendszert, szerződési jogot és kártérítési jogot.

Hogyan kell alkalmazni

 • A tanfolyamra közvetlenül az egyetemen lehet jelentkezni.
 • Ez a kurzus nem választható a Jogi Gyakorlati Tanfolyamunk (LPC) melletti tanulásra.

Az Iskoláról

Kérdések