Keystone logo
University of Law Online Postgraduate LLM jogi mester (általános) - teljes munkaidőben
University of Law Online Postgraduate

LLM jogi mester (általános) - teljes munkaidőben

Online United Kingdom

12 Months

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11 350

Távoktatás

Bevezetés

Az új Master's in Law programcsomagunkból származó LLM-jeink olyan jogi diplomások számára készültek, akik szeretnék felfedezni a jog egy adott, speciális területének gyakorlati alkalmazását. Tanuljon szemtől szemben vagy online.

LLM Master of Law (általános) online - teljes munkaidőben

Az online Master of Laws (LLM) egy posztgraduális diploma, amelynek célja az akadémiai jogi ismeretek bővítése, lehetővé téve, hogy konkrét érdeklődési területekre összpontosítson. A Master of Law (General) Online segítségével maximális rugalmasságot élvezhet a modulok és a disszertáció témájának kiválasztásában. A tanfolyamot szándékosan úgy alakították ki, hogy innovatív, adaptálható program legyen a jogi és nem jogi végzettségűek számára, hogy tanulmányaikat a preferált érdeklődési körükhöz igazítsák.

A törvény összefüggéseiben

Egy innovatív program maximális rugalmassággal a modulok kiválasztásában, és egy disszertációs téma a jogi szabályokról, ahogyan azokat a való világban alkalmazzák.

Rugalmas tanulás

A program felépítése rendkívül rugalmas. Megtervezheti saját diplomáját Pathway amely megfelel Önnek, és megfelel karriercéljainak, legyenek azok bármilyenek is.

Tantárgy szakértői tanítják

Egykori és jelenlegi gyakorló szakemberek, valamint kutatók és oktatók oktatói, akik a jogi gyakorlatra, nem csak az elméletre összpontosítanak.

tanfolyam részletei

A Master of Laws (General) Online azon jogi és nem jogi végzettségűek számára készült, akik rugalmasságra vágynak a modulok és a disszertáció témájának megválasztásában tanulás közben. A programterv azt jelenti, hogy az Ön számára legfontosabb szempontok alapján választhat modulokat. Függetlenül attól, hogy konkrét karriercélja van, vagy tiszta élvezetből tanul, a Master of Laws (General) Online program lehetővé teszi a diploma maximális ellenőrzését.

Ez a tanfolyam teljes egészében online történik. A teljes munkaidős opciók három ciklusra oszlanak egy naptári évre. Minden tanfolyam elején van egy online bevezető.

Minden oktatott modul tíz tanítási héten keresztül zajlik, hetente kétórás workshopokkal. Minden előkészítő anyag, beleértve az előadások tartalmát is, a Virtuális Tanulási Környezetben (VLE) elérhető, csakúgy, mint az összes konszolidációs anyag.

A dolgozat a 3. félévben készül (nappali munkaidőben). Az összes tanított modult be kell fejezni, mielőtt elkezdené a dolgozat.

Amikor online mesterképzésre tanul nálunk, akkor:

 • Tanítsák a téma szakértői, korábbi és jelenlegi gyakorló szakemberek, valamint kutatásra és tanításra összpontosító akadémikusok.
 • Fókuszáljon a jogi gyakorlatra, ne csak az elméletre.
 • Használja ki a cégekkel, szabályozó hatóságokkal és akkreditáló testületekkel kialakított stratégiai partnerségek előnyeit.
 • Ismerje meg a jogi technológiát, ha kiválasztja a jogi technológiai modulok tanulmányozását.
 • Javítsa foglalkoztathatóságát azáltal, hogy fontos átadható készségekre tesz szert, és karriercsapatunkkal feltérképezi karrierjét.

Lehetősége lesz kiválasztani négy választható modult, amelyek érdeklik Önt, valamint befejezni egy szakdolgozatot, amely lehetővé teszi, hogy független kutatások révén feltárjon egy olyan területet, amely az Ön választható moduljainak egyikéhez kapcsolódik. Gyakorlati jogi ismereteket sajátíthat el az elemzés és a kritikai értékelés terén, valamint számos átadható készség, például kutatási és prezentációs készségek.

Rugalmasan felépített tanfolyamunkat képzett jogászok tartják, szakértelmüket és tapasztalataikat az osztályterembe hozva, hogy valós betekintést nyújthassanak Önnek, amely felkészítheti Önt a jog gyakorlati alkalmazására.

A programba való általános bevezetőn kívül van egy kéthetes bevezető, amely az angol jogrendszer kulcsfontosságú alapelveit tartalmazza. Ez kötelező a nem jogi hallgatók számára, de nyitva áll azon joghallgatók számára is, akik Anglia és Wales jogának alapjaiban szeretnének felfrissíteni. Ez minden olyan hallgató számára hasznos lenne, aki jelentős szünetet tartott a jogi oktatásban.

Felhívjuk figyelmét, hogy a belügyminisztérium szabályozása miatt azok a hallgatók, akiknek diákút-vízumra van szükségük ahhoz, hogy nálunk tanuljanak, nem tanulhatnak online, és csak személyesen tanított modulokat választhatnak.

Tanfolyam felépítése

Feltételek 1-2 (teljes munkaidő)

Kéthetes bevezető: A nem jogi hallgatók számára ez magában foglalja az angliai és walesi jog kötelező bevezetését, amelyet az első modulok megkezdése előtt el kell végezni.

A következőket fogja teljesíteni:

 • Kutatási módszerek Képzés

Ezután választhat négyet (félévenként kettőt) a választható modulok* listájából, amely olyan modulokat tartalmaz, mint például:

 • Társasági jog a gyakorlatban
 • Nemzetközi kereskedelmi jog
 • Nemzetközi emberi jogi jog
 • Nemzetközi Büntetőjog
 • Orvosi jog és etika
 • Érdekképviseleti és ügyvédi készségek**
 • Polgári és büntetőper**
 • Közvetítés és alternatív vitarendezés**
 • Tekintse meg a választható modul útmutatóját

*Minden választható modul a rendelkezésre állás függvénye

** Ha ebben a három modulban eléri az 55%-ot vagy a felett, és sikeresen befejezi a mesterképzést, mentesül az egyetem BPC kiválasztási eseménye alól.

3. félév (teljes munkaidős)

 • Szakdolgozat a választható modul egyik tárgykörében

Tanfolyami információk

Értékelés

A modulok értékelése három órás láthatatlan írásbeli vizsgával vagy 4500 szavas kurzusfeladattal történik.

Valamelyik egyesült királyságbeli egyetemen (vagy előzetes egyeztetés alapján jóváhagyott tengerentúli központban) jelen kell lenni minden vizsgához, beleértve az online tanulást is.

Az online tanulás alapértelmezett egyetemi helyszíne London.

A disszertáció modul értékelése egy szakdolgozat (15 000 szó) benyújtásával történik, és lehetőséget ad a választott szakterület tartós, mélyreható és intenzív vizsgálatára és elmélkedésére.

Szerkezet

Ez a kurzus innovatívan rugalmas felépítésű, speciális értékelésekkel, amelyek elősegítik a hatékony tanulást.

Tanfolyamkövetelmények

A hallgatóknak rendelkezniük kell az Egyesült Királyságban szerzett bachelor diplomával bármely tárgyból 2:2 vagy magasabb arányban, vagy ezzel egyenértékű képesítéssel. A nem jogász hallgatóknak kötelező kéthetes bevezetőt kell teljesíteniük, amely lefedi az angol jogrendszer kulcsfontosságú alapelveit, kivéve, ha igazolni tudják egy LLB (vagy azzal egyenértékű) vagy legalább 3 jogi modul sikeres elvégzését, amelyek legalább 80 QCF kredit értékűek, amelynek tartalmaznia kell - angol jogrendszert, szerződési jogot és kártérítési jogot.

Hogyan kell alkalmazni

 • A tanfolyamra közvetlenül az egyetemen lehet jelentkezni.
 • Ez a kurzus nem választható a Jogi Gyakorlati Tanfolyamunk (LPC) melletti tanulásra.

Az Iskoláról

Kérdések