Keystone logo
University of Law Online Postgraduate LLM családjog – részmunkaidős
University of Law Online Postgraduate

LLM családjog – részmunkaidős

Online United Kingdom

24 Months

Angol

Részidő

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11 350

Távoktatás

Bevezetés

Az új Master's in Law programcsomagunkból származó LLM-eink olyan jogi és nem jogi végzettségűek számára készültek, akik szeretnék felfedezni a jog egy adott, speciális területének gyakorlati alkalmazását. Tanuljon szemtől szemben vagy online.

LLM családjog – teljes munkaidőben

Az online Master of Laws (LLM) családjogban* egy posztgraduális képzés, amelyet jogi és nem jogi végzettségűek számára terveztek, hogy bővítsék tudományos jogi ismereteiket. Ez a nemzetközileg elismert mesterkurzus készségeket ad a családjogi ágazatban való előrehaladáshoz, és Pathways nyithat meg ügyvédi, ügyvédi, jogi képviselői és egyéb karrier előtt.

A törvény összefüggéseiben

Szerezzen alapvető mélyreható ismereteket és betekintést a választott jogterületre, és értse meg a jogi szabályok jelentőségét, ahogyan azokat a való világban alkalmazzák.

Rugalmas tanulás

A program felépítése rendkívül rugalmas. Megtervezheti saját diplomáját Pathway , amely megfelel Önnek, és megfelel karriercéljainak, legyenek azok bármilyenek is.

Tantárgy szakértői tanítják

Korábbi és jelenlegi gyakorló szakemberek, valamint olyan kutató és oktató oktatók oktatják, akik a jogi gyakorlatra, nem csak az elméletre összpontosítanak.

Tanfolyami követelmények

A hallgatóknak rendelkezniük kell az Egyesült Királyságban szerzett bachelor diplomával bármely tárgyból 2:2 vagy magasabb arányban, vagy ezzel egyenértékű képesítéssel. A nem jogász hallgatóknak kötelező kéthetes bevezetőt kell teljesíteniük, amely lefedi az angol jogrendszer kulcsfontosságú alapelveit, kivéve, ha igazolni tudják egy LLB (vagy azzal egyenértékű) vagy legalább 3 jogi modul sikeres elvégzését, amelyek legalább 80 QCF kredit értékűek. tartalmaznia kell - angol jogrendszert, szerződési jogot és kártérítési jogot.

tanfolyam részletei

Az LLM Family Law Online egy innovatív, rugalmas program, amely mélyreható ismereteket nyújt a családjogról a gyakorlatban. Ez a kurzus olyan kérdéseket tár fel, mint a válás és a feloszlatás, a szülőség, a magán- és állami gyermekek, az örökbefogadás, az együttélés és a családon belüli bántalmazás.

Amikor nálunk tanulja az LLM családjogot, akkor:

 • Taníthatják a téma szakértői, korábbi és jelenlegi gyakorló szakemberek, valamint kutatásra és tanításra összpontosító akadémikusok.
 • Használja ki a cégekkel, szabályozó hatóságokkal és akkreditáló testületekkel kialakított stratégiai partnerség előnyeit, amelyek tájékoztatják programunkat.
 • Javítsa foglalkoztathatóságát azáltal, hogy fontos átadható készségekre tesz szert, és karriercsapatunkkal feltérképezi karrierjét.
 • Erősítse meg hálózatát – lépjen kapcsolatba más diákokkal, oktatókkal és iparági szakemberekkel nemzetközi szinten, és keressen lehetőségeket a jövőbeni elhelyezkedésekre és munkalehetőségekre.
 • Növelje kereseti potenciálját – a 2020-as diplomások munkaerő-piaci statisztikái szerint a posztgraduálisok átlagosan 7000 fonttal keresnek többet, mint diplomás társaik.
 • Előzze meg a versenyt – szerezzen mélyreható ismereteket érdeklődésének megfelelő témában, és váljon szakterület szakértővé, amely versenyelőnyt biztosít a munkaerőpiacon.
 • A foglalkoztatott posztgraduális hallgatók 94%-a magasan képzett szakmában dolgozott 15 hónappal a diploma megszerzése után (2019/20-as Graduate Outcomes adatok).
 • Készüljön fel a jogi technológia jövőjére – tanulmányozza a jogi technológia moduljait, és nyerjen betekintést a jog e feltörekvő területébe.

Felhívjuk figyelmét, hogy a belügyminisztérium szabályozása miatt azok a diákok, akiknek diákút vízumra van szükségük ahhoz, hogy nálunk tanuljanak, nem tanulhatnak online, és csak személyesen tanított modulokat választhatnak.

Tanfolyam felépítése

Feltételek 1-2 (teljes munkaidő)

A programba való általános bevezetőn kívül kéthetes bevezető is zajlik, amely az angol jogrendszer kulcsfontosságú alapelveit tartalmazza. Ez kötelező a nem jogi hallgatók számára, de nyitva áll azon hallgatók számára is, akik Anglia és Wales jogának alapjaiban szeretnének felfrissíteni. Ez minden olyan hallgató számára hasznos lenne, aki jelentős szünetet tartott a jogi oktatásban.

A kötelező modulok a következők:

 • Családi törvény
 • Kutatási módszerek A szakdolgozat előkészítését segítő képzés

Ezután választhat három*-ot a választható modulok listájából, amelyek olyan modulokat tartalmaznak, mint például:

 • Nemzetközi emberi jogok
 • Mentálhigiénés törvény
 • Nemzetközi közjog

*Minden választható modul a rendelkezésre állás függvénye.

3. félév (teljes munkaidő)

 • Családjogi értekezés.

Tanfolyami információk

Értékelés

A modulok értékelése három órás láthatatlan írásbeli vizsgával vagy 4500 szavas kurzusfeladattal történik.

Minden értékelés online történik.

A szakdolgozat modul értékelése egy szakdolgozat (15 000 szó) benyújtásával történik, és lehetőséget ad a családjog egy speciális területének tartós, mélyreható és intenzív vizsgálatára és reflektálására.

Szerkezet

Ez az online kurzus innovatívan rugalmas felépítésű, és speciális értékelésekkel rendelkezik, amelyek elősegítik a hatékony tanulást.

A Master of Laws programok tanulásának és tanításának megközelítése túlnyomórészt tanulóközpontú. Minden tanított modul több egységre van felosztva, amelyeket a Felkészülés, bevonás, megszilárdítás módszerrel mutatunk be.

Felkészülés: ez az összes munkát jelenti, amelyet a tanulónak el kell végeznie, mielőtt részt vesz a megfelelő műhelyben. A hagyományos előadási tartalmak rövid, körülbelül 10 perces, falatnyi részletben kerülnek bemutatásra, hogy jobban lekössék a modern hallgatót. A hallgató felkészülésének részeként irányított önálló kutatás és olvasás várható.

Engage: ez az egység interaktív eleme. Ez lehet négyszemközt

workshop, szinkron online workshop vagy aszinkron online tevékenység.

Konszolidáció: ez az egység utolsó részét jelenti, és a hallgatók közvetlenül az Engage tevékenységük után, vagy a modul átdolgozásának részeként használhatják az egységgel kapcsolatos ismereteinek ellenőrzésére.

Hogyan kell alkalmazni

 • A tanfolyamra közvetlenül az egyetemen lehet jelentkezni.
 • Ez a kurzus nem választható a Jogi Gyakorlati Tanfolyamunk (LPC) mellé.

Az Iskoláról

Kérdések