Keystone logo
© BIMM University
University of Law Online Postgraduate

University of Law Online Postgraduate

University of Law Online Postgraduate

Bevezetés

A Law University egyike az Egyesült Királyság leghosszabb ideig megalapozott jogi oktatásának szakembereknek. Eredetünket 1876-ra lehetne vezetni a vezető Gibson oktató cég megalapításával

A gazdag örökséggel és az innováció és a kortárs tanítási gyakorlatok hírnevével gazdagodva folyamatosan a legmegfelelőbb jogi szemlélet kialakítására koncentrálunk.

Mi különböznek tőlünk

Ami igazán különbséget tesz más egyetemektől, az az irányadó elv, hogy a jelenlegi és a jövőben tanítókat, akiket tanítunk, csak reális, professzionális és kortárs kontextusban tanulhatunk sok praktikus, interaktív elkötelezettséggel. Ezért tartjuk magasan a kapcsolattartási óráinkat, és a tanári csoportok kicsiek.

Innovációs és kortárs oktatási gyakorlatok

Az összes kurzusunkat - az egyetemi jogi diplomáktól a piacvezető posztgraduális kurzusokig és a szakmai továbbképzési programokig - egyedülálló, változatos és innovatív tanulási megközelítéssel tervezzük, amely bizonyítottan biztosítja az önbiztos ügyvédeket, akik versenyképesek lehetnek a gyorsan változó világban. jogi szolgáltatások. A hangsúly a problémamegoldó készségek fejlesztésére, az érvek mérlegelésére, a kritikus gondolkodásra és a kereskedelmi tudatosságra irányul. Tanfolyamunk célja, hogy felkészítse Önt a munka világának valós kihívásaira.

Erőteljes kapcsolatok

A tanulási és fejlesztési kiválóság terén elért eredmények segítettek számunkra világszerte a jogi szolgáltatások piacán. Ezért számos vezető globális ügyvédi iroda kizárólag velünk dolgozik, hogy fejlessze népét, és miért akarnak mindenféle jogi munkáltatót megismerni hallgatóinkkal. Ez az oka annak is, hogy a jogi iskolák és szakmai testületek világszerte stratégiai szövetségeket kötnek velünk.

A törvény megértése

A Jogtudományi Egyetem nemzetközileg elismert szakember a jog területén. Ahelyett, hogy az akadémiai kutatásokra koncentrálnánk, a célunk az, hogy vezető szerepet töltsünk be a jogi szakmában és a gyakorló ügyvédek következő generációjában. Tanfolyamaink alaposan megvizsgálják a törvény kulcsfontosságú területeit, és szélesebb körű áttekintést nyújtanak a jogi rendszerről, hogy jobban kontextussá tegyék a tanult dolgokat.

A legtapasztaltabb oktatók

Oktatóink közül több mint 250 képzett jogász, sokan még mindig gyakorolnak, és mindegyikük kiterjedt gyakorlati tapasztalattal rendelkezik, amelyet képesek továbbadni hallgatóinknak. Megkönnyítjük ezt a folyamatot a hallgatók és az oktatók magas szintű kapcsolattartási idejével és kis osztályméretekkel - ez az egyik oka annak, hogy sok ügyvédi iroda ragaszkodik ahhoz, hogy gyakornokok velünk tanuljanak.

Összpontosítva a foglalkoztathatóságot

Kizárólag a gyakorlaton alapuló képzésre összpontosítunk, és hozzáférést biztosítunk a hallgatóknak piacvezető jogi karrier-szolgáltatásunkhoz és a jogi állások adatbázisához, mihelyt elfogadnak helyet velünk. A hallgatók az úttörő és díjnyertes pro bono programjainkból is részesülnek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy értékes tapasztalatokat szerezzenek a helyi közösség valódi ügyfeleinek segítésével.

Bővülő hozzáférés

Komolyan vállaljuk a jogi szakmához való hozzáférés bővítését és széles körű ösztöndíjakat kínálunk annak érdekében, hogy a tehetséges Jogi Egyetem hallgatói finanszírozhassák jogi képzettségüket és elérjék karrier ambícióikat.

Helyszínek

  • London

    London, Egyesült Királyság

    Kérdések