Keystone logo
University of Illinois at Urbana - Champaign - College of Law LLM - Vállalati jog, kereskedelmi jog és kereskedelmi koncentráció
University of Illinois at Urbana - Champaign - College of Law

LLM - Vállalati jog, kereskedelmi jog és kereskedelmi koncentráció

Champaign, Amerikai Egyesült Államok

2 Semesters

Angol

Teljes idő

Request application deadline *

Aug 2024

USD 49 500 **

Az egyetemen

* a jelentkezéseket egész évben gördülő alapon fogadják; a jogi főiskola addig vizsgálja a jelentkezéseket, amíg az osztály meg nem telik.

** 2021-22. Tanév

Bevezetés

Az Illinois LLM - Vállalati jog, kereskedelmi jog és kereskedelmi koncentráció program célja, hogy felkészítse a hallgatókat előzetes jogi képzéssel vagy anélkül, hogy kitűnjön szakmai karrierjében.

Külföldi végzettségű hallgatók az LLM - Vállalati jog, kereskedelmi jog és kereskedelmi koncentráció programban bevezetésre kerülnek az amerikai jogrendszerbe, és lehetőséget biztosítanak arra, hogy saját tudományos vagy szakmai területükre szakosodjanak.

Az Egyesült Államokban képzett ügyvédek jogi ismereteiket is fokozhatják szakmai és karriercéljaik elérése érdekében az LLM - Vállalati jog, kereskedelmi jog és kereskedelmi koncentráció programban.

Ügyvédi vizsga jogosultsága

A Diplomás és Nemzetközi Programok Irodája támogatást nyújt azoknak a hallgatóknak, akik érdeklődnek az amerikai ügyvédi vizsgák iránt, és együttműködnek egyénekkel, hogy megállapítsák jogosultságukat és a teljesítendő követelményeket. Bár az Illinois -i LLM -programba való felvételhez nem szükséges jogi alapképzés, a jogi alapképzéssel nem rendelkező jelentkezőknek tisztában kell lenniük azzal, hogy előfordulhat, hogy az Illinois -i LLM elvégzése után sem jogosultak ügyvédi vizsgára az Egyesült Államokban.

Rugalmas tanulmányi lehetőségek

  • Két vagy három féléves lehetőség: A hallgatók választhatják, hogy két vagy három félévben befejezik az LLM fokozatot. Az opcionális harmadik félév lehetővé teheti a hallgató számára, hogy intenzívebb tanulmányi programban vegyen részt, nagyobb szakmai lehetőségeket élvezhessen, és további ideje legyen az ügyvédi vizsga tanulmányozására.
  • Őszi vagy tavaszi kezdési lehetőség: A diákok további rugalmasságának biztosítása érdekében az LLM programot az őszi félévben (augusztus) vagy a tavaszi félévben (januárban) lehet elkezdeni.

Jellemzők

  • Változatos perspektívák: A Jogi Főiskola rendszeresen fogad több mint 25 különböző országból érkező, különböző szintű szakmai tapasztalattal rendelkező hallgatókat. Az Illinois-i Egyetem Urbana-Champaign közösségében általában több mint 10 000 nemzetközi hallgató vesz részt több mint 110 különböző országból.
  • Gazdagodás: A Jogi Főiskola és a diákszervezetek minden évben számos rendezvénynek adnak otthont, ahol az Egyesült Államok és a világ minden tájáról érkező tudósok és közéleti személyiségek vesznek részt, akiktől a diákok tanulhatnak és részt vehetnek.
  • Egyénre szabott tanácsadás: A diákok személyre szabott tanácsadást és tanácsadást nyújtanak, hogy segítsék őket a karrier tervezésében, a tanulmányi sikerekben és a bárban való jogosultságban.
  • Vegyes osztályok: Az osztályok megosztása és a JD hallgatókkal való interakció az Illinois LLM program jellegzetességei. A magas LLM hallgatói létszámú osztályokban a tanársegédek további támogatást nyújtanak.
  • Hálózatépítés: Amikor az Illinois-i joghoz érkezik, egy család tagja lesz, amely több mint 11 000 College of Law öregdiákot és 470 000 élő Illinois-i Egyetemet, az Urbana-Champaign öregdiákokat foglalja magában.
  • Champaign-Urbana: Champaign-Urbana (CU) nagyvárosi szolgáltatásaival, mégis kisvárosi megközelíthetőségével egy élénk és rendkívül megfizethető egyetemi város, élénk kulturális színtérrel, ingyenes tömegközlekedéssel a diákok számára, éttermek széles választékával és számos sportolási lehetőségek.

Belépők

Az Iskoláról

Kérdések