Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Illinois at Urbana - Champaign - College of Law

University of Illinois at Urbana - Champaign - College of Law

University of Illinois at Urbana - Champaign - College of Law

Bevezetés

Az Illinois-i Jogi Főiskola az ország egyik legrégebbi jogi iskolája, befolyásos oktatókkal, intelligens és kollegiális hallgatói létszámmal, valamint erős alumni hálózattal.

diákok

Az illinoisi joghallgatók tehetségesek és ambiciózusak, tudományosan erősek, valamint földrajzilag és tapasztalatilag sokszínűek. Versenyképesek, mégis kollegiálisak, és nagy értéket tulajdonítanak a csapatmunkának. Sokan aktívan részt vesznek az osztálytermen kívül elérhető lehetőségek sorában. A College of Law rendszeresen fogad hallgatókat több mint 25 különböző országból, különböző szintű szakmai tapasztalattal. Az Illinoisi Egyetem Urbana-Champaign közössége általában több mint 10 000 nemzetközi hallgatót foglal magában, több mint 110 különböző országból.

Kar

Az Illinois -i Egyetem jogi karának nagy hagyománya van az ösztöndíjak és kutatások előmozdításában, a hallgatók ismereteiben, készségeiben és temperamentumában való képzésében a szakmai kiválóság és a vezetés elérése érdekében, valamint a jog és a társadalom előnyös megváltoztatására. Ők:

 • Iparági vezetők
 • Elismert tanárok
 • Interdiszciplináris szakértők
 • Elkötelezett a nyilvános szerepvállalás iránt

Az LLM program

Az illinoisi LLM program célja, hogy felkészítse a hallgatókat előzetes jogi képzéssel vagy anélkül, hogy kiemelkedő szakmai karrierjükben. Az LLM programban tanult külföldi hallgatók megismerkednek az amerikai jogrendszerrel, és lehetőséget biztosítottak arra, hogy szakterületükre szakosodjanak tudományos vagy szakmai érdeklődésükre. Az USA-ban képzett ügyvédek emelhetik jogi szakértelmüket is, hogy megfeleljenek szakmai és karrier céljaiknak az LLM programban.

Olvassa el alább, ha többet szeretne megtudni az LLM programról és arról, hogy mi tesz minket egyedivé:

Rugalmas tanulási lehetőségek

A hallgatók úgy dönthetnek, hogy két vagy három félévben befejezik az LLM fokozatot. Az opcionális harmadik félév lehetővé teheti a hallgató számára, hogy intenzívebb tanulmányi programban vegyen részt, nagyobb szakmai lehetőségeket élvezhessen, és további ideje legyen az ügyvédi vizsga tanulmányozására.

A diákok további rugalmasságának biztosítása érdekében az LLM programot az őszi félévben (augusztus) vagy a tavaszi félévben (januárban) lehet elkezdeni.

Testreszabható tananyag

A hallgatók összesen 32 kreditórát (általában nyolc kurzust) teljesítenek az LLM fokozatért. Mindössze két kötelező kurzus (amely az ABA által akkreditált jogi egyetemen szerzett JD-vel rendelkező hallgatók esetében elengedhető vagy elengedhető) a hallgatók testreszabhatják LLM-programjukat tudományos vagy szakmai igényeiknek megfelelően, miközben a Jogi Főiskola évente több mint 100 kurzusa közül választhatnak. . A hallgatók dönthetnek úgy, hogy koncentrációt adnak LLM programjukhoz, és a különböző tudományágak tanulása iránt érdeklődő hallgatók engedélyt kérhetnek arra, hogy bizonyos számú Illinoisi Egyetem kurzusát vegyenek részt a Jogi Főiskolán kívül.

Ügyvédi vizsga jogosultsága

A Diplomás és Nemzetközi Programok Irodája támogatást nyújt azoknak a hallgatóknak, akik érdeklődnek az amerikai ügyvédi vizsgák iránt, és együttműködnek egyénekkel, hogy megállapítsák jogosultságukat és a teljesítendő követelményeket. Bár az Illinois -i LLM -programba való felvételhez nem szükséges jogi alapképzés, a jogi alapképzéssel nem rendelkező jelentkezőknek tisztában kell lenniük azzal, hogy előfordulhat, hogy az Illinois -i LLM elvégzése után sem jogosultak ügyvédi vizsgára az Egyesült Államokban.

Egyénre szabott tanácsadás

A hallgatók személyre szabott tanácsadást és tanácsadást kapnak, hogy segítsék őket a karrier tervezésében, a tanulmányi sikerekben és a bárban való jogosultságban.

Az Illinois -i Egyetem

1867-es alapítása óta az Illinois-i Egyetem Urbana-Champaign világszerte vezető szerepet tölt be a kutatás, az oktatás és a nyilvános szerepvállalás terén. A földtámogatási örökségünk alapjaként úttörő szerepet játszunk az innovatív kutatásokban, amelyek a globális problémákat kezelik és bővítik az emberi tapasztalatokat. Átalakító tanulási tapasztalataink, az osztályteremben és azon kívül, célja, hogy olyan öregdiákokat hozzanak létre, akik jelentős társadalmi hatást akarnak elérni.

Campus jellemzői

Felszerelés

A College of Law épülete egy háromszintes, nagyjából 160 000 négyzetláb alapterületű létesítmény, amely az Illinoisi Egyetem zászlóshajója, Champaign-Urbanában, Illinois államban található. Az épületben előadóterem, tárgyalóterem, öt tanterem, négy szemináriumi terem, klinikai és tapasztalati tanulási terek, könyvesbolt, kávézó és két hallgatói találkozóhely található. A jogi épületben található az 58 000 négyzetméteres Albert E. Jenner, Jr. Memorial Library is, amely tágas olvasóteremmel, hallgatói együttműködési helyiségekkel, csendes tanulószobákkal és egy tanteremmel/konferenciateremmel rendelkezik.

Élet Champaign-Urbanában

Champaign-Urbana nagyvárosi kényelmével, de kisvárosi megközelíthetőségével egy nyüzsgő és megfizethető főiskolai város élénk kulturális színtérrel, ingyenes tömegközlekedéssel a diákok számára, számos étteremmel és számos sportolási lehetőséggel. Az Amerika egyik legjobb főiskolai városaként elismert Champaign-Urbana terület bővelkedik lehetőségekben, kezdve az elismert Krannert Center for the Performing Arts előadásaitól és a Big Ten sportesemények megtekintésétől a számos más helyi eseményen való részvételig, mint pl. mint az Illinois Marathon , az Ebertfest Filmfesztivál , az Urbana's Market a Square farmerek piacán vagy a Friday Night Live zenei események Champaign belvárosában. Az egyetemen és azon kívül Champaign és Urbana tele van parkokkal, sportlétesítményekkel , zöldterületekkel, kerékpár- és sétálóutakkal, valamint egyéb bel- és kültéri kikapcsolódási lehetőségekkel.

  Belépők

  A Graduate College felvételi követelményei és az angol nyelvtudás követelményei érvényesek. A hallgatóknak nem kell letenniük az általános Graduate Record Examination-t (GRE). A hallgatók felvétele egyéni alapon történik, korábbi eredményeik áttekintése alapján, különös tekintettel a tanulmányi eredményekre.

  jelentkezési követelmények

  • Elkészült jelentkezés
  • Önéletrajz
  • Nyilatkozat célja
  • Hiteles átiratok és hitelesítő okiratok
  • Egy referencialevél
  • Az ETS-ből vagy IELTS-ből jelentett TOEFL vagy IELTS pontszám (vagy egy Duolingo angol teszt pontszáma 2020. február 1. és 2023. augusztus 1. között), ha van ilyen

  Nemzetközi pályázók

  Minden nemzetközi diplomát kereső pályázónak be kell nyújtania a TOEFL vagy az IELTS vagy a Duolingo eredményeit az angol nyelvtudás bizonyítékaként, kivéve, ha mentesül. A hivatalos pontszámokat közvetlenül a tesztelő ügynökségtől kell benyújtani. Az összes pontszámot a javasolt felvételi időszak kezdetétől számított két éven belül kell kelteni.

  Angol nyelvvizsgaMinimum korlátozott státuszú belépőhözMinimum a teljes státuszú belépéshez
  TOEFL IBT80103
  IELTS (akadémiai vizsga)6.57.5
  DUOLINGO (csak 2020. február 1. és 2023. augusztus 1. között készült tesztek)115135

  Helyszínek

  • Champaign

   504 East Pennsylvania Avenue, 61820, Champaign

  Kérdések