Keystone logo
University of Hull LLB törvény
University of Hull

LLB törvény

Hull, Egyesült Királyság

3 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2024

GBP 15 400 / per year *

Az egyetemen

* EU/nemzetközi hallgatók számára; az otthoni diákok díja 9250 font évente

Bevezetés

Először is, nem kell várnia a diploma megszerzésével, hogy megváltoztassa az emberek életét.

Jogi tanácsadó központunkban lehetőséget kap arra, hogy valódi jogi tanácsokat adjon valódi ügyfeleinek.

Ez azt jelenti, hogy segíthet a szülőknek abban, hogy visszanyerjék a kapcsolatot gyermekeikkel, tanácsot adhatnak az ügyfeleknek a válásról és a tulajdonjogokról, valamint segítséget nyújthatnak az ellátási döntések elleni fellebbezésben.

Sőt, részt vehet a helyi ügyvédi irodáknál és a kormánynál végzett szakmai gyakorlatokon, valamint a miniatanulmányokon a Wilberforce Chambersnél. Valamint lehetőségük van részt venni az önkéntes projektek jutalmazásában, például a megfelelő felnőtt programban .

Másodszor, csiszolhatod vitakészségeidet az álbírósági bíróságunkon. Diákjogi Társaságunk pedig rendszeres mooting versenyeket szervez, valamint ügyfélinterjú gyakorlatot.

Harmadszor, gyakorlati Való Világjogi modulunkat számos vezető helyi ügyvédi irodával együttműködve fejlesztettük ki.

Így lehetőséget kap arra, hogy első kézből tanuljon gyakorló ügyvédektől, választottbíróktól, közvetítőktől és ügyvédektől.

Ezenkívül éves karrier -egyezményünk lehetővé teszi, hogy olyan vezető ügyvédi irodákkal dörzsölje a vállát, mint a Gosschalks, Rollits, rradar, Pepperells, Andrew Jackson Solicitors és még sok más.

Míg e-mentori programunk lehetőséget ad arra, hogy egy-egy tanácsot kapjon az ügyvédektől, partnerektől, társult személyektől és igazgatóktól a helyi önkormányzatoktól és vezető ügyvédi irodáktól. Csakúgy, mint LLB jogi hallgatónk, Jodie Brown és mentora, Jade Hakeney koronaügyész:

„Jade segített áttekinteni az önéletrajzomat, és módosítani annak érdekében, hogy az a CPS [Crown Prosecution Services] munkakörébe kerüljön. Őszintén szólva nem tudom, hogyan értem volna ezt el az e-mentori program nélkül. ”

Negyedszer, az itt szerzett készségeket és ismereteket a legtöbb munkaadó, nem csak az ügyvédek, nagyon keresik. Tehát ezzel a diplomával karrier egész sorát nyitja meg. És olvashat néhány sikeres öregdiákunkról a jövőbeli kilátásokban .

Ötödször pedig csatlakozol egy közeli, támogató jogi egyetemi közösséghez egy nagyra becsült vörös téglából készült egyetemen.

A Hull 1927 óta képzi a jogi szakembereket. Szeretne része lenni ennek a hosszú, hosszú hagyománynak? Csatlakozzon hozzánk még ma .

Hogyan fog tanulni

A diploma során évente 1200 órát kell tanulnia. Ez 200 óra / 20 kredit modulon alapul. És magában foglalja az ütemezett órákat, az elhelyezésre és a független tanulmányokra fordított időt. Az, hogy ez az idő hogyan oszlik meg ezek között, évente változik, és a tanfolyamtól és a moduloktól függ.

6 ok arra, hogy jogi tanulmányokat folytasson a Hullban

  1. 99% diplomás foglalkoztathatóság*
  2. Ismerje meg a jogi köteleket a gúnyos tárgyalótermünkben
  3. Lehetőségek jogi tanácsadásra a valódi ügyfelek számára
  4. Élvezze a szoros támogatást barátságos jogi iskolánkban
  5. A tanórán kívüli tevékenységek gazdagsága
  6. Tesztelje tudását a Law Society versenyein

*A hallgatók százaléka, akik a diploma megszerzése után hat hónapon belül dolgoznak vagy továbbtanulnak: az Egyesült Királyság lakóhelye, nappali tagozatos elsőfokú végzettségűek; A Felsőoktatásból távozók célállomásai felmérés a 2016/17 -es tanévre, amelyet a HESA 2018 közölt

Fedezze fel a virtuális túrát

https://virtualtour.hull.ac.uk/take-a-look-around/area-of-interest/choose-your-subject/law

Belépők

Akkreditációk

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések