Keystone logo
University of Hull Online

University of Hull Online

University of Hull Online

Bevezetés

Az ihletet és kihívást keresed a diplomád sikeréhez? A University of Hull Online tökéletes választás. Megkapja az oktatási kiválóságot és a karriernövelő lehetőségeket, amelyekről híresek vagyunk. Plusz az online tanulás rugalmassága.

A University of Hull Online megszerezheti a sikerhez szükséges szakértői tanítást, lehetőségeket és inspirációt.

Helyezze el tanulmányait a munka és más kötelezettségvállalások körül, mivel megszerezheti a munkaadók által értékelhető átadható készségeket és ismereteket.

Miért csatlakozol hozzánk?

Ezüst díjat nyert a 2018-as oktatási kiválóságért *
* Ezüst díjat kapott a Teaching Excellence Framework keretében, amely elismeri az oktatás és a tanulás kiválóságát az Egyesült Királyság egyetemein és főiskoláin

A Times Higher Education az Egyesült Királyságban az 50 legjelentősebb kutatási erőforrásnak nevezte el

A hallgatók 95,9% -a hat hónappal a diploma megszerzése után dolgozik vagy folytat tovább tanulmányokat **
** Nagy-Britannia (Egyesült Királyság) teljes munkaidőben foglalkoztatott, első fokú végzettségűek; A felsőoktatási végzettségűek célállomásainak felmérése a 2016/17 tanévre vonatkozóan, amelyet a Felsőoktatási Statisztikai Ügynökség 2018 tett közzé.

Tegye meg a karrier következő lépését

Az ihletet és kihívást keresed a diplomád sikeréhez? A University of Hull Online tökéletes választás. Megkapja az oktatási kiválóságot és a karriernövelő lehetőségeket, amelyekről híresek vagyunk. Plusz az online tanulás rugalmassága.

Íme néhány ok, amiért csatlakozhat hozzánk.

 • Keresse meg a karrier utat. Minden tanfolyamunkat a foglalkoztathatóság szem előtt tartásával terveztük. Tanulmányai során olyan releváns és átadható készségeket tanulsz, amelyeket a munkaadók értékelnek.
 • Hozza ki önéletrajzát. Szoros kapcsolatban állunk az iparral, a kormányzattal és más partnerekkel. Ez lehetőséget ad arra, hogy hozzáférjen a valós tudáshoz az önéletrajzának javítása érdekében.
 • Légy jól összekapcsolva. Online tanfolyamaink kapcsolódnak a hasonló gondolkodású hallgatók globális közösségéhez. Oszthatja meg értékes ismereteit és perspektíváit társaival, miközben tanul.
 • Szerezz egész életen át tartó barátokat. A velünk folytatott tanulás során felépített kapcsolatok nem érnek véget a tanfolyam befejezésével. Nálunk egész életen át tartó karrier-tanácsadással rendelkezik. És hozzáférés a 85 000 fős globális öregdiák hálózatunkhoz.
 • Csatlakozzon a megvalósítók, vezetők, befolyásosok és szakértők listájához. Öregdiákunk között szerepel Tom Watson, a Munkáspárt vezetőhelyettese; Jeremy Darroch, a Sky UK vezérigazgatója; és Dame Eleanor King, az Anglia és Wales fellebbviteli bírájának bírája.
 • Segíts megváltoztatni a világot. A Hull Egyetemen elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy szakértői tanítást és támogatást nyújtsunk a jobb világ felépítéséhez. Ezért mottónk a „Lampadas Ferens” , fordítva: „A tanulás fényének hordozása” . Gyere és csatlakozz hozzánk!

Rugalmas online tanulás

A University of Hull Online szakértő oktatóink ösztönzik Önt céljainak elérésére.

A részmunkaidős online tanfolyamok tanulmányozásakor nem kell szünetet tartania a munkától vagy a személyes kötelezettségvállalásoktól.

Az online oktatás okai velünk

 • Tanulmány a saját feltételein. Könnyen online hozzáférést biztosít az összes tananyagához asztali vagy táblagépén, külön költség nélkül.
 • Fenntartja a munka és az élet egyensúlyát. A kezelhető heti témákkal ütemezheti a tanulmányait a munka és a személyes kötelezettségvállalások körül.
 • Legyen része egy globális közösségnek. Ossza meg ismereteit és perspektíváit társaival szerte a világon, és építjen fel globális szakmai hálózatokat.
 • Dedikált támogatás. Van egy dedikált hallgatói tanácsadója, aki támogatást nyújt a tanulmányaihoz, amikor csak szüksége van rá.

Hogyan működik

 • Engedélyezze, amíg megtanulja. Tanulmányai tartalmazzák az online vitafórumok, igény szerinti előadások és élő webináriumok interaktív keverékét.
 • Kérjen segítséget oktatóitól, amikor erre van szüksége. Online tanulási platformon keresztül könnyedén hozzáférhet az oktató támogatásához és visszajelzéséhez.
 • Nyújtsa be megbízásait online. Nem kell aggódnia az utazási költségek, a vízumok és a munkaidőn kívüli idő miatt. Az összes feladatot online beküldik és osztályozzák.
 • Keresse meg az alapvető hardver- és szoftverkövetelményeket. Az online tanulási élményt a lehető legkisebbnek tartjuk.
 • Fizessen, amint megy, vagy fizet előre. Rugalmas fizetési lehetőségeket kínálunk, így kezelheti pénzügyeit.

Helyszínek

 • Hull, Egyesült Királyság

Kérdések