Keystone logo
University of Hull

University of Hull

University of Hull

Bevezetés

A University of Hull 1927 -ben alakult, így Anglia 14. legrégebbi egyeteme lett. Az akadémiai kiválóság és az életet megváltoztató kutatások létrehozásának és inspirálásának büszke történetével az örökség és a csúcstechnológia tökéletes kombinációját kínáljuk, mindezt egy barátságos és megfizethető diákvárosban. (Numbeo.com 2020 december). A Hull célja, hogy 2027-re szén-dioxid-semlegessé váljon, a Hull 100 éves évfordulója alkalmából. A Hull elképzelése az, hogy mindenki számára igazságosabb, fényesebb széndioxid-semleges jövőt alakítson ki.

Oktatási és kutatási kiválóság

Hull ezüst díjat nyert a kormány oktatási kiválósági keretrendszerében (TEF 2018), amely elismeri az oktatás és a tanulás kiválóságát az Egyesült Királyság egyetemeiben és főiskoláiban, és számos magas színvonalú posztgraduális oktatott kurzusra és posztgraduális kutatásra szakosodott.

Mi vagyunk az 50 legfontosabb egyetemen a kutatási hatalom terén (REF 2014), és hihetetlenül ambiciózusak vagyunk kutatási programunk szempontjából. Felvállaljuk a nagy globális kihívásokat - az egészségtől az élőhelyekig, az élelmektől az áradásokig és az ellátási láncoktól a rabszolgaságig. Hét kutatóintézetünk egyesíti az egyetem minden sarkából származó szakértelmet, és kutatóink együttműködnek a kulcsfontosságú partnerekkel és érdekelt felekkel annak érdekében, hogy mindenki számára hasznos kutatást végezzenek, és formálják és tájékoztassák a jövőbeli politikát.

Mivel a világ közel 100 országából származó hallgatók a Hullban tanulnak, valóban globális intézmény vagyunk. Diplomásaink lenyűgöző 93,9%-a a diploma megszerzését követő 15 hónapon belül munkába áll vagy továbbtanul (a teljes munkaidőben végzett első diplomával rendelkezők, a 2019/20-as tanévre vonatkozó felsőoktatási végzettségi statisztikák, a Felsőoktatási Statisztikai Ügynökség 2022 júliusában tette közzé).

Campus és hallgatói élet

300 millió fontot fektettünk be új létesítményekbe, beleértve a világszínvonalú könyvtárat, a legmodernebb 400 férőhelyes koncerttermet ipari szabványú stúdió- és felvevőberendezésekkel, az egyetemi hallgatói szállást és az új sportlétesítményeket. Itt mindent megtalál, amire szüksége van a tanuláshoz, az éléshez és a szocializációhoz - a sokoldalú munkaterületektől a díjnyertes karrier szolgáltatásig - mindezt egy webhelyen. Diákszövetségünk több mint 85 társaságnak és sportklubnak ad otthont.

Mi vagyunk az egyetlen egyetem, amely a GB GB hivatalos partnere. Ez az exkluzív hatéves partnerség a hallgatóink javát szolgálja azáltal, hogy bemutatja a közös kutatási és vállalati projektek lehetőségeit, valamint a karriernövelő lehetőségeket.

University of Hull","author_url":"","source":""}" />

Tanulói támogatás

Szeretnénk, ha teljes mértékben kiaknázná lehetőségeit, ezért sokféle támogatást kínálunk a velünk töltött idő alatt.

Minden hallgatónk személyre szabott témavezetőt kapott, aki egész évben találkozik, és akadémiai tanácsokat ad, és ők az első kapcsolattartó pontjai a visszajelzésekhez és útmutatásokhoz. Míg a Hallgatói Szolgáltatások csapata olyan kérdésekben nyújt tanácsokat, mint az egészség és a jólét, a vízumok és a bevándorlás, a pénz és a tanulási támogatás - biztosítva, hogy a legtöbbet hozza ki az egyetem kínálatából.

A Student Futures csapata segít abban, hogy a jövőre összpontosítson, bátorítva és felhatalmazva az egyéneket a foglalkoztathatóság szempontjából kulcsfontosságú készségek fejlesztésére, valamint jól megalapozott döntések meghozatalára és végrehajtására karrierjével és folyamatos szakmai fejlődésével kapcsolatban. Ez magában foglalja az olyan lehetőségeket, mint a szakmai gyakorlat és a szakmai gyakorlat. Az elmúlt években a diplomás gyakornoki programunkon keresztül is voltak lehetőségek.

Díjak és finanszírozás

A tandíjak a különböző kurzusok és programok esetében eltérőek, további információért tekintse meg tanfolyamunkat, valamint az ösztöndíjakkal, ösztöndíjakkal és nemzetközi ösztöndíjakkal foglalkozó oldalainkat.

Belépési követelmények

Számos nemzetközi képesítést fogadunk el, hogy felvételi követelményeinkről megismerkedjünk az egyetemi és posztgraduális képzés oldalain.

Ha az angol nem az első nyelv, és további támogatásra van szüksége, mielőtt velünk tanulna, akkor az ülés előtti angol nyelvtanfolyamokat kínálunk különféle szinteken.

Ha további információt szeretne kapni erről a programról a University of Hull kérjük, töltse ki az űrlapot és olvassa el adatvédelmi irányelveinket .

Helyszínek

  • Cottingham Road, HU6 7RX, Hull

Kérdések