Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law

University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law

University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law

Bevezetés

Az UH Mānoa-ról

Az 1907-ben alapított Hawaii Egyetem a Mānoa-ban (UH Mānoa) a Hawaii System University zászlóshajója. A választási lehetőség, a diákok és a tanárok az egész nemzetből és a világból érkeznek, hogy kihasználják az UH Mānoa egyedülálló kutatási lehetőségeit, a különböző közösségi, országos rangú I. osztályú atlétikai programot és a gyönyörű tájat. Állandóan rangsorolja a "legjobb érték" az amerikai főiskolák és egyetemek, a diákok kap egy erős oktatási megfizethető áron.

77127_waikiki-beach-581102_640.jpg

Honoluluról, HI

Honolulu Hawai'i állam legnagyobb városa, és az Állami Capitol székhelye. Honolulu, azaz "védett kikötő" vagy "védett öböl", úgy gondolják, hogy már 2000 évvel ezelőtt alapították. A város az 1800-as évek közepéig a Hawaii-szigetek fő központjává vált. Hawai'i 1959-ben lett az Aloha állam, amikor hivatalosan az 50. államként az Unióba került.

Ma Honolulu Amerika egyik legbiztonságosabb városa, számos egyedi tulajdonsággal és jellemzőkkel. Az ország egyetlen királyi palotája, és trópusi éghajlatáról, buja zöld tájáról, sokszínű népességéről és közösségi szelleméről ismert, mint aloha.

77128_hawaiian-hula-dancers-377653_640.jpg

Küldetésünk

A William S. Richardson School of Law egy együttműködő, multikulturális közösség, amely felkészíti a hallgatókat a törvényesség és a kapcsolódó karrier terén való kiválóságra, amely elősegíti az igazságosságot és a jogállamiságot.

Erősen képzett, etikus szakembereket fejlesztünk ki a tanítás, az ösztöndíj és a közszolgálat kiválóságán keresztül.

Felölelik a Hawaii sokféleségét és értékeit, és különleges felelősséget vállalnak államunk és a csendes-óceáni térség számára.

A környezeti jogban, az őshonos hawaii törvényben és a csendes-ázsiai jogi tanulmányokban vezetünk.

77129_honolulu-1124096_640.jpg

Akkreditáció

A Hawaii Egyetemen a William S. Richardson Jogi Szakképző Iskolát 1982-től a Jogi Képzési Főosztály Tanácsa akkreditálta az Amerikai Ügyvédi Kamara Baráccá. A Jogi Oktatás Szekciója a 321 North Clark Street, Chicago, IL 60610 vagy telefonon (312) 988-6738. A Law School 1989 óta tagja az American Law Schools (AALS) Szövetségének.

Helyszínek

  • Honolulu

    Dole Street,2515, 96822, Honolulu

    Kérdések