Keystone logo
University of Glasgow Online

University of Glasgow Online

University of Glasgow Online

Bevezetés

A Glasgow-i Egyetemen egy jobb világról álmodozunk, és arra törekszünk, hogy segítsünk másoknak megváltoztatni azt. A The Guardian University Guide 2023 szerint a 11. legjobb brit egyetem.

Online posztgraduális programjaink lehetővé teszik, hogy elérje ambícióit, és csatlakozzon világot megváltoztató közösségünkhöz. Csatlakozzon egy olyan intézményhez, ahol az ambiciózus emberek sikerre törekednek. Tanulmányozza valamelyik online programunkat, és készüljön fel, hogy lenyomja magát.

Az online tanulás azt jelenti, hogy nem kell feláldoznia jelenlegi karrierjét annak érdekében, hogy újat kezdjen. Interaktív forrásainkat bárhonnan és bármikor elérheti; ez magában foglalja a videókat, az interaktív vetélkedőket és a beszélgetéseket – olyan forrásokat, amelyek segítenek a tanulásban és a karriercélok elérésében. A Glasgow-i Egyetemen úgy érheti el ambícióit, hogy jelenlegi kötelezettségeit nem veszélyezteti.

Tudjon meg többet


Online MSc oktatás

Az online oktatási MSc tökéletes tanárok, PhD vagy EdD előtti hallgatók és oktatási szakemberek számára, akik szeretnének karrierjüket meglévő kötelezettségeik mentén előmozdítani. A kutatásra és a szakértői kar magas szintű oktatására összpontosítunk, így Ön a legjobb helyzetben van ahhoz, hogy elmerüljön az oktatás területén, a felnőttoktatás, az értékelés és a pedagógia, valamint az inkluzív oktatás szakterületeivel.

Online MSc Global Mental Health

Ami a befektetést illeti, a mentális egészség messze elmarad az egészségügy más területeitől. Ez a lehetőségek világát nyitja meg a szenvedélyes emberek számára, akik fenntartható stratégiákat szeretnének kidolgozni a kezelési hiányosságok kezelésére és a mentális jólétért. Rajtad múlik, hogy globális vagy helyi kontextusban tanulsz-e az online MSc Global Mental Health képzésünkön belül. Ez az online program a következők közül választhat: Pathways az egészségfejlesztés területén, vagy általános Pathway . Ezeket a lehetőségeket arra tervezték, hogy tanulmányait egyedi tapasztalataihoz igazítsa, és biztosítsa a karrierfejlesztés támogatásához szükséges készségeket ezen a területen.

Online MSc Egészségügyi Szakképzés

Online Health Professions Education programunk rugalmasságot kínál két út valamelyikének kiválasztásához. Kutatást kínálunk Pathway , amely az oktatáskutatás tervezésére, lebonyolítására és irányítására irányul. Másodlagos útunk az oktatáselmélet és a bizonyítékok konkrét kontextusokban való alkalmazásán alapul. Gyakorlati, együttműködésen alapuló kortárs tanulás segítségével segítünk Önnek a szükséges önbizalom és speciális készségek kialakításában.

Online MSc egészségügyi technológiai felmérés

Online Masters in Health Technology Assessment (HTA) tudományosan szigorú kutatási bizonyítékok előállítására, kritikai értékelésére és felhasználására összpontosít, amelyeket számos egészséggel kapcsolatos területen alkalmaznak. A HTA elemzi a releváns bizonyítékokat és ismereteket, hogy megértse az egészségügyi technológiák hatásait és következményeit. Hozzájárul a megelőzés, a diagnózis, a kezelés és a rehabilitáció prioritásaihoz és döntéseihez.

Online MSc Marketing

Azok a leendő marketingszakemberek, akik az üzleti életben védeni kívánják marketingkészségeiket, a siker azon múlik, hogy képesek-e kihasználni a legújabb adatalapú, szolgáltatásközpontú és digitális technikákat. A háromszorosan akkreditált Adam Smith Business School által biztosított, a Glasgow-i Egyetem online MSc Marketing programja lehetővé teszi a legújabb technológiák alkalmazását a marketing alapjaiban. Feltárja a legújabb témákat, az analitikától a felhasználói élmény (UX) marketingig, a márkafejlesztésig, a marketingmenedzsmentig és a fogyasztói magatartásig.

Online közegészségügyi mester

Ez az online közegészségügyi mesterképzés olyan kutatás-intenzív környezetben nyújt tapasztalatot, amely szorosan kapcsolódik a közegészségügyi gyakorlathoz. A közegészségügy központi szerepet játszik az egészségügyi gyakorlat irányításában, az egészségpolitika befolyásolásában, a lakosság védelmében és a lakosság egészségének javításában. Ha olyan szervezetben dolgozik vagy szeretne dolgozni, amelynek közegészségügyi feladatai vannak, vagy célja a lakosság egészségének javítása, ez a program megfelel az Ön számára.

Online MSc One Health

Az egyre súlyosbodó globális egészségügyi problémákkal szemben integráltan kell megközelítenünk az egészséget, és az embereket, állatokat, növényeket és a környezetet egy összefüggő egésznek kell tekintenünk. Függetlenül attól, hogy orvosi, környezettudományi, gazdasági vagy társadalomtudományi háttérrel rendelkezik, világszínvonalú intézményünkben megadjuk a szükséges ismereteket, megértést és készségeket, hogy a One Health kontextusában dolgozhasson, és segítsen mindenki egészségének javításában.

A Glasgow-ban támogatjuk Önt abban, hogy elérje ambícióit, tanuljon online velünk, és kezdje el megváltoztatni a világot még ma.


Csatlakozz hozzánk és hagyd magad

Ranglista

Glasgow School of Medicine and School of Education egyaránt helyen 1-jén az Egyesült Királyságban szerint Complete University Guide 2021.

Helyszínek

  • Glasgow, Egyesült Királyság

Kérdések