Keystone logo
University of Gibraltar

University of Gibraltar

University of Gibraltar

Bevezetés

Küldetésünk

Az egyetem fő feladata a jelenlegi társadalmi szükségletek kielégítése, valamint a személyes és szakmai jövőkép alakítása az oktatás, képzés és kutatás folytatásával.

Elkötelezett a magas színvonalú tanítás és tanulás, a világ vezető kutatása, az akadémiai szabadság, valamint a Gibraltár és a régió fenntartható fejlődése mellett. Az egyetem küldetéseinek középpontjában az üzleti, kormányzati, jótékonysági alapítványok, egészségügyi és oktatási intézmények közötti partnerség áll.

„Új típusú egyetem vagyunk. Ambiciózus és alkalmazkodó, olyan intézményt építünk, amely lehetőséget teremt diákjainknak, diplomásoknak és azoknak, akik velünk dolgoznak ”, Catherine Bachleda professzor, University of Gibraltar alelnöke

  • Kis osztályméretek: Büszkék vagyunk a méretére. Kis egyetemnek köszönhetően tanulóinknak tanulhatatlan élményt kínálunk. A kisebb osztályméretek lehetővé teszik a személyesebb szemléletmódot a tanításhoz, és adnak helyet, hogy valóban felfedezzék a témát. Ön több lesz, mint egy másik diák, akkor az UniGib közösségének értékes része lesz.
  • Akadémiai tevékenységek: Hallgatás közben a tanulásról van szó, a szórakozásról, barátságok építéséről és az új élményekben való részvételről. Akár a kaland, a történelem, a sport, a természet, az élőzene, az éjszakai élet, vagy egyszerűen csak élvezi a napot a tengerparton, Gibraltár mindent megtesz. A sokszínű multikulturális, barátságos közösség valóban egyedülálló hely, ahol élni és felfedezni.
  • A legmodernebb létesítmények: Europa Point Campusunk a Gibraltár legdélibb pontján található, és élvonalbeli létesítményekkel rendelkezik, amelyek a tanulási élmény fokozására és gazdagítására szolgálnak. A viktoriánus fegyverzetben elhelyezkedő campus az egyedi történelmi jellegzetességeket ötvözi a modern építészetsel és a legújabb technológiákkal, hogy a tanulást támogató helyeket hozzon létre.
  • A Gibraltár az Ön egyeteme: Gibraltár élénk gazdasága és egyedülálló helye egy kulturális, történelmi és biogeográfiai kereszteződésen, így tökéletes hely a kapcsolatok megteremtéséhez, értelmes iparági tapasztalatok megszerzéséhez és egyedülálló hivatkozási pont a tanulmányhoz. Gazdag történelme párosulva egy dinamikus „megcsinálható” közösséggel, barátságos, biztonságos és nyitott környezetet biztosít a tanuláshoz és az élethez.
  • Nemzetközi hatás: Hálózatunk és befolyása messze túlmutat Gibraltáron. Diákként hozzáférhet egy nemzetközi szakértői, társulási és intézményi közösséghez, amely pozitívan befolyásolja tanulmányait. Az erős tudományos kapcsolatok mellett Gibraltár élénk ökoszisztémája a nemzetközi vállalkozások számára is elérhető. A világ legjelentősebb vállalatai Gibraltárról működnek, ami azt jelenti, hogy soha nem lesz lehetősége arra, hogy kilépjen és hálózatba menjen.
  • A munkahely készen áll: a foglalkoztathatóság és a szakmai fejlődés a mi lényegünk. Olyan diplomásokat szeretnénk fejleszteni, akik készen állnak a munkahelyre, így helyi és nemzetközi szinten építettünk kapcsolatokat az iparral. Oktatóink és oktatóink többsége gyakorolja az iparági szakembereket, „az iparági normák élettapasztalata” a saját szemléletükhöz vezet, és előnyös a diákjaink számára. A munkahelyi gyakorlatok az alapképzésünk során futnak, ami azt jelenti, hogy megszerzi a munkahely megszerzéséhez szükséges készségeket és tapasztalatokat.
  • Kutatás, amely fontos: Kutatásunk kiterjed a Gibraltári és / vagy a mediterrán térséghez kapcsolódó témákra. A két speciális intézetünk, a Gibraltári és Mediterrán Tanulmányok Intézete és az Élet- és Földtudományi Intézet a kutatóközösségünk létfontosságú ágai, támogató és szakértői ismeretekkel szolgál számos társult egyetemen, köztük a Garrison Könyvtárban, a Gibraltári Múzeumban. és a gibraltári botanikus kertek.

Helyszínek

  • University of Gibraltar Europa Point Campus Gibraltar GX11 1AA, GX11 1AA, Gibraltar

Kérdések