Keystone logo
University of Essex Online LLM nemzetközi üzleti jog
University of Essex Online

LLM nemzetközi üzleti jog

Online United Kingdom

2 Years

Angol

Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 12 167 / per year

Távoktatás

Bevezetés

Ahogy az üzleti tevékenység egyre inkább a nemzetközi határokon átnyúlik, úgy a joggyakorlatnak is ugyanúgy változnia kell, hogy a globális gazdaságon belüli kereskedelmi tevékenységeket is befogadja. Ezzel a 100% -os online és részmunkaidős LLM segítségével mélyen megértheti a nemzetközi üzleti jogot és a transznacionális üzleti interakciók összetettségét.

Ezen az online LLM nemzetközi üzleti jogon keresztül számos ösztönző témába fog beleásni magát, beleértve a transznacionális szerződési jogot, a versenyjogot nemzeti és nemzetközi szinten, valamint feltárja a Kereskedelmi Világszervezet feladatkörét, eljárásait és működését. Ez a program felvértezi Önt a speciális jogi ismeretekkel és készségekkel, hogy felkészüljön a globális üzleti jogon belüli karrierre.

Tanítási módszerek

100% -ban online oktatási szolgáltatók vagyunk, ezért a legmodernebb virtuális tanulási környezetet (VLE) használjuk oktatásunk, erőforrásaink és értékeléseink biztosításához. Rendszerünk valós időben követi és kezeli a tanulási folyamatot, és azonnali hozzáférést biztosít a tananyagokhoz. A VLE a nap 24 órájában hozzáférhető, és lehetővé teszi mind a hallgatók, mind az oktatók számára, hogy aktívan részt vegyenek a valós idejű beszélgetésekben és az élő kérdés-válaszokban.

Hisszük, hogy a legtöbbet hozhatja ki a tanulással töltött időből, ha folyamatosan tájékoztatást kap teljesítményéről, és ezt az alábbiak szerint érjük el:

  • a modulok során, és nem az év végi értékelésekre várva
  • a jegyek megjelenítése a jegyzetfüzetben, amely megtekinthető, amikor bejelentkezik a virtuális tanulási környezetbe (VLE)
  • az elvégzett munka gyors fordulása annak biztosítása érdekében, hogy az osztálykönyve mindig naprakész legyen
  • biztosítja, hogy rendszeresen kapcsolatba lépjen a Diáktámogató csapatával

Értékelési módszerek

Minden értékelés virtuális tanulási környezetünkön (VLE) keresztül történik. Nem kötelező külső tesztközpontokba utazni vagy vizsgát tenni! Ehelyett a VLE -n keresztül küld be feladatokat, például írásbeli jelentéseket, vitafórumon való részvételt vagy reflektív naplóbejegyzéseket.

Arra is irányadó politikánk, hogy biztosítsuk a hallgatók által benyújtott munka hitelességét - egy jól kiépített elektronikus megfigyelő rendszert használunk a plágium ellenőrzésére.

Miért az Essex Online?

Tanulj online. Diplomás az egyetemen.

Tanulmányait és értékeléseit 100% -ban online fogja befejezni, és képesítését az Essexi Egyetem, egy díjnyertes egyetem ítéli oda, amely 50 éves oktatási és kutatási kiválósági örökséggel rendelkezik, és az Egyesült Királyság 25 legjobb egyeteme közé tartozik. Egyetemi útmutató 2022). A tanfolyam elvégzése után ugyanazzal a bizonyítvánnyal fog érettségizni, mint az egyetemi hallgatók-tanulmányi módját csak az egyetemi átirat tartalmazza.

Minőségbiztosított tapasztalat

Az Egyesült Királyság kormányának oktatási kiválósági keretrendszere aranynak minősített minket azért, mert folyamatosan kiemelkedő oktatást, tanulást és eredményeket nyújtott a diákoknak (TEF 2018). Emellett mi vagyunk a legmagasabb minősítésű, csak online szolgáltatók a Nemzeti Diákfelmérésben (NSS 2020).

Mi állunk online tanfolyamaink tudományos színvonala mögött, ezért pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Ha 21 napon belül úgy dönt, hogy a kurzus nem az Ön számára, teljes visszatérítést adunk.*

*Az Általános Szerződési Feltételek érvényesek. Ha többet szeretne megtudni, lépjen kapcsolatba felvételi csapatunkkal.

Világszínvonalú tudományos és mentori támogatás

Online oktatóink vezető hatóságok és szakemberek a saját területükön. Szenvedélyesen foglalkoznak azzal, amit tanítanak, és ötvözik az iparági gyakorlatról szerzett tudásukat a magas színvonalú tudományos előadásokkal, páratlan tanulási élményt nyújtva.

Van egy elkötelezett diáktanácsadó és tanulmányi készségtanácsadó csapatunk is, akik támogatni fogják Önt az első naptól az érettségiig. Ők készen állnak arra, hogy segítsenek és irányítsanak a tanulmányaid során. Bármi legyen is a kérdés vagy probléma, együttműködnek veled, hogy megoldást találjanak.

Karrierlehetőségek

Tanterv

Belépők

Program tandíj

Ösztöndíjak és finanszírozás

Az Iskoláról

Chat with students

Kérdések