Keystone logo
University of Essex Online

University of Essex Online

University of Essex Online

Bevezetés

A University of Essex Online 100%-ban online és részmunkaidős tanfolyamokat kínál üzleti, számítástechnikai, oktatási, egészségügyi, jogi, kriminológiai és pszichológiai témákban. Az általunk kínált képesítések közé tartoznak a CertHE és Bachelors fokozatok alapképzésben, valamint a PG Certs, PG Dips és Masters fokozatok posztgraduális szinten, 8 hónaptól 4 évig terjedő tanulmányi időtartammal.

Tanulhat nálunk bárhonnan, internetkapcsolattal és az időbeosztásának leginkább megfelelő időpontban. A kurzus a legmodernebb virtuális tanulási környezeten (VLE) keresztül történik, amely a hét minden napján, 24 órában hozzáférést biztosít kiváló minőségű forrásokhoz, beleértve az előadásokat, a vitafórumokat, az élő szemináriumokat és a Q&A szekciókat, valamint mint kiterjedt eLibrary.

Még az Ön felméréseit is teljes egészében online töltik ki – egyik tanfolyamunknak sem kötelező a vizsgaközpontba vagy vizsgaközpontba utazni. Valójában tanfolyamaink többsége egyáltalán nem rendelkezik vizsgával! Azon a néhány kurzuson, amelyhez vizsgakövetelmény tartozik, virtuális ellenőrző rendszert használunk, amely lehetővé teszi, hogy a tanulmányilag szigorú vizsgákat kényelmesen le tudja tenni otthonából. Ellenkező esetben írásbeli feladatokat kell teljesítenie, vitafórumokon vesz részt, vagy reflektív naplóbejegyzéseket ír.

Legyen szó tapasztalt szakemberről, aki karrierjét előre akarja mozdítani, vagy frissen végzett, aki fel akarja emelni önéletrajzát, az online tanulmányok költséghatékony, kényelmes és rugalmas módja az előmenetelnek.

Miért nálunk tanulna?

Mi vagyunk az egyik legrégebben működő, 100%-ban online végzettséget nyújtó szolgáltató az Egyesült Királyságban. Minden kurzusunkat kifejezetten online kézbesítésre tervezték, ötvözi az aranystandard oktatást a legújabb technológiával, és lehetővé teszi, hogy a világ bármely pontjáról első osztályú oktatást szerezzen.

Arany minősítést értünk el a kormány Tanítási Kiválósági Keretrendszerében (TEF 2018), amiért folyamatosan kiemelkedő tanítási, tanulási és eredményeket nyújtottunk diákjaink számára. 89%-os elégedettségi besorolással mi vagyunk a legmagasabb értékelésű, csak online szolgáltatók az Országos Diákfelmérésben (NSS 2020).

Online oktatóink a saját területükön vezető hatóságok és szakemberek. Szenvedélyesek az általuk tanított dolgok iránt, és egyesítik az ipari gyakorlatról szerzett tudásukat a magas színvonalú akadémiai teljesítéssel, így páratlan tanulási élményt kínálnak.

Elkötelezett diáktanácsadókból és tanulmányi készségek szakértőiből álló csapatunk világszínvonalú mentorálást és tudományos támogatást nyújt Önnek az első naptól a diploma megszerzéséig. A csapat készen áll, hogy segítsen és útmutatást nyújtson tanulmányai során. Bármi legyen is a kérdés vagy probléma, együttműködnek Önnel a megoldás megtalálásában.

Minden képesítésünket az Essex Egyetem ítéli oda és hagyja jóvá, egy díjnyertes egyetem, amely 50 éves kiváló oktatási és kutatási örökséggel rendelkezik. Tanulmányai befejezése után felkérést kap, hogy diplomázzon az Essex Egyetem colchesteri kampuszán. Ugyanazt a bizonyítványt kapja, mint az egyetemi hallgatók – a tanulási módot csak a tanulmányi átiratban említik.

Ösztöndíjak és finanszírozás

Díjak és finanszírozási lehetőségek

Az egyetemi képzés az egyik legnagyobb befektetés önmagadba és karrieredbe. Tandíjaink minden diák számára azonosak, az Egyesült Királyságban és nemzetközi szinten – és minden tananyagot és kötelező olvasmányt tartalmaz. Nincsenek rejtett költségek az értékelésekért vagy ismétlésekért!

Emellett számos tandíjkedvezményt, ösztöndíjat és fizetési lehetőséget kínálunk a hallgatóknak online kurzusainkhoz.*

  • Öregdiák kedvezmény: Az Essex University of Essex Online végzettek 10% kedvezményre jogosultak.
  • Teljes fizetési kedvezmény: Fizesse be előre a teljes tandíjat, és 5% kedvezményt kap.
  • Nemzetközi ösztöndíj: Részleges ösztöndíj az Egyesült Királyságon kívüli meghatározott régiókban lakó nemzetközi hallgatók számára.
  • Diákhitel: CertHE programjainkat, valamint Bachelors és Masters fokozatainkat a Student Finance England diákhitelére jelölik ki.
  • Havi fizetési terv: Önköltségesek számára elérhető.

*Felhívjuk figyelmét, hogy legfeljebb két kedvezmény vagy ösztöndíj vehető igénybe, két ösztöndíj együttesen nem vehető igénybe. Kedvezményeinkkel és ösztöndíjainkkal kapcsolatos további információkért, valamint a jogosultság megvitatásához kérjük, lépjen kapcsolatba felvételi csapatunkkal.

Kérdések