Keystone logo
University of Dundee

University of Dundee

University of Dundee

Bevezetés

Fedezze fel jövőjét, és nyissa meg elméjét az Egyesült Királyság egyik legdinamikusabb és legélénkebb egyetemén váró izgalmas lehetőségek előtt. A University of Dundee önálló kampusza az otthonától távol egy kompakt, barátságos és sokszínű városban, amely mindent kínál, amit egy nagyvárosban talál.

Dundee tele van művészettel és kultúrával, ezért nem meglepő, hogy a GQ „Nagy-Britannia legmenőbb kisvárosának” nevezett minket. Dundee az Egyesült Királyság egyetlen UNESCO tervezési városa, és kreatív központként egyre nő a hírnevünk. Egyetemünkön a dolog középpontjában lehet.

Tanulj velünk

A University of Dundee elérhető több mint 500 kurzus révén biztosak vagyunk benne, hogy megtalálja az érdeklődési körének, szenvedélyének és karriercéljának megfelelő kurzust. Tanuljon világszínvonalú létesítményekben, amelyek arra ösztönzik Önt, hogy kívülről gondolkodjon, és pozitív hatást gyakoroljon az Önt körülvevő világra.

A tudománytól és az orvostudománytól a művészetig, tervezésig, mérnöki munkáig, üzleti életig, jogig és még sok másig. Tanfolyamaink lehetővé teszik, hogy egyedi, rugalmas diplomát építsen fel törekvései és konkrét karriercéljai köré.

Campus jellemzői

Diákélet Dundee-ben

Az élethosszig tartó barátokkal való találkozás és az új tapasztalatok kipróbálása óriási szerepet játszik a diákéletben. Bővítse társadalmi körét a University of Dundee egyesületekkel, klubokkal, sporttal és sok olyan eseménnyel, amelyek javítják hallgatói élményét. Dundee nyüzsgő éjszakai élete, pubjai, klubjai, koktélbárjai és éttermei mindenki számára nyújtanak valamit.

Több mint 240 társaságunk és klubunk van, amelyek minden érdeklődését és szenvedélyét kielégítik. A bálteremtől és a salsa tánctól az evezésig, szörfözésig és még sok másig!

Dundee-ben minden hetedik ember diák, így nyüzsgő diákközösséget hoznak létre a város szívében.

Új városba vagy országba költözni ijesztő lehet, de a University of Dundee támogatást és útmutatást nyújtunk, hogy segítsünk az egyetemi életbe való átállásban és oktatási céljai elérésében. Támogató szolgáltatásaink és munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, legyen szó gyakorlati, személyes, egészségügyi, tanulmányi vagy anyagi támogatásról. Pályatanácsadást is kínálunk az első naptól a diploma megszerzése után.

Diákszállásunk a University of Dundee körülbelül 250 önálló lakásból áll, 5-10 hallgatóval. Minden hálószoba egyszemélyes, saját zuhanyzóval és WC-vel.

Minden lakáshoz saját, jól felszerelt konyha, étkező és nappali tartozik, az egyetem gyors Wi-Fi-jével.

A Dundee University Students' Association (DUSA) a campus szívében található, mint minden jó szakszervezet, itt is több, mint pusztán támogatás kínálkozik, étel-ital helyszínek és szupermarket is található. A közelben található Sportközpontunk edzőteremmel és sportcsarnokokkal, valamint könyvtárral.

Szállásunk jellemzően sétatávolságra található a fő campusunktól. Ha a határidő lejárta előtt jelentkezik egyetemi hallgatóként, akkor garantáltan kap egy szobát (feltételek érvényesek).

  Ösztöndíjak és finanszírozás

  Tisztában vagyunk vele, hogy az Egyesült Királyságban való tanulás komoly pénzügyi kötelezettséget jelenthet, és szeretnénk segíteni. Ezért kínálunk számos ösztöndíjat azoknak a nemzetközi hallgatóknak, akik a University of Dundee szeretnének tanulni, beleértve az 5000 GBP értékű Global Excellence ösztöndíjat, amelyet automatikusan a leginspirálóbb jelentkezőink kapnak. Ösztöndíjaink régiónként eltérőek, honlapunkon megtekintheti az ezekre való jogosultságát és többet megtudhat.

  Rangsorok

  Daily Mail University Guide 2024

  A University of Dundee a 26. helyezést érte el az Egyesült Királyságban a 2024-es Daily Mail University Guide-ban.

  Sunday Times Good University Guide 2024

  The Times & The Sunday Times Good University Guide

  A Dundee a 33. helyen végzett a The Times és a Sunday Times tabellán a Good University Guide 2024-ben.

  Gateways to Growth Entrepreneurial Impact Report 2023

  Az Octopus Ventures a University of Dundee választotta a legjobb egyetemnek az Egyesült Királyságban a spinout vállalkozások fejlesztésében.

  A teljes egyetemi útmutató 2024

  A University of Dundee a 4. helyen áll Skóciában a diplomás kilátások tekintetében.

  A Herald Higher Education Awards 2023

  A University of Dundee Skócia legjobb egyetemének választották a The Herald Higher Education Awards-on.

  QS World University Rankings tantárgyak szerint

  A University of Dundee az újonnan kiadott QS World University Rankings by Subject 2022-ben az „élettudományok és orvostudomány globális kiválósági központjaként” ismerte el.

  StudentCrowd

  A StudentCrowd 2022-es 5 legjobb skót egyeteme között az 1. helyen végzett

  QS-ranglista 2022

  A University of Dundee a QS Quacquarelli Symonds, a nemzetközi felsőoktatási szakember 5 csillagos minősítést kapott.

  Kutatási Kiválósági Keretrendszer 2021

  Kutatásaink 84%-át „világvezetőnek” vagy „nemzetközileg kiválónak” minősítették a 2021-es kutatási kiválósági keretrendszerben

  QS World University Rankings 2022

  A világ 200 legjobb egyeteme közé tartozunk a diplomás foglalkoztatási arány tekintetében

  Leideni ranglista 2022

  A 2022-es CWTS Leiden Rankings listáján a University of Dundee a 34. helyen áll a világon a magasan hivatkozott publikációk legmagasabb arányában.

  University of Dundee a 10 legjobb ország között van, ahol külföldön lehet tanulni

  • Az Octopus Ventures a University of Dundee választotta a legjobb egyetemnek az Egyesült Királyságban spinout vállalkozások fejlesztésében.
  • A University of Dundee a 4. helyen áll Skóciában a diplomás kilátások tekintetében. (2024)
  • A University of Dundee Skócia legjobb egyetemének választották a The Herald Higher Education Awards-on
  • A University of Dundee a világ 250 legjobb egyeteme közé tartozik

  educations.com Top 10 Europe rankings 2023 badge
  educations.com Top 10 Global rankings 2023 badge
  educations.com Top 10 Europe rankings 2022 badge
  educations.com Top 10 Global rankings 2022 badge

  Helyszínek

  • Dundee

   Nethergate, DD1 4HN, Dundee

  • Dundee

   Nethergate, DD1 4HN, Dundee

   Chat with students

   Kérdések