Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
University of Dayton School of Law

University of Dayton School of Law

University of Dayton School of Law

Bevezetés

A mi történelmünk

A School of Law a Daytoni Egyetem része, amelyet 1850-ben alapítottak, és a legmagasabb szintű nemzeti egyetemként és az ország 10 legjobb katolikus egyetemeként ismerik el.

121815_IMG_6017yes.JPG
  • Az elsőként a Daytoni Egyetem Jogi Főiskola néven alapított jogi kar 1922-ben nyílt meg John C. Shea dékán irányítása alatt. Az inkluzivitás és az elfogadás katolikus marianista hagyományát tükrözve a főiskola első osztálya sokszínű hallgatói csoportból állt.
  • Az első osztály minden tagja első próbálkozásra letette az ügyvédi vizsgát, és az ügyvédi vizsgát a következő évtizedben is rendkívül magas szinten tartották. A diplomások sikere ellenére a nagy gazdasági világválság gazdasági zűrzavara arra késztette a jogi egyetemet, hogy 1935-ben bezárta kapuit, azzal a szándékkal, hogy az idők javulásával újra megnyílik.
  • Közel négy évtizeddel később, 1974 szeptemberében ez a várakozás valósággá vált, és a „ University of Dayton School of Law ” átkeresztelt iskola újra megnyílt. A Daytoni Egyetem elnöke, Raymond A. Roesch tiszteletes akkor azt mondta: "Érdekünk nem csupán az, hogy magán égisze alatt lehetőséget biztosítsunk jogi szakértelem megszerzésére, bár érdemes is legyen ez a cél. Inkább kivételes lehetőséget látunk ebben a keresztény igazságosság előmozdítása, a társadalmi és az egyéni igazságosság előmozdítása, és ezáltal a társadalom humanizálásának elősegítése."
  • Újranyitása óta a Jogi Iskola országosan ismertté vált olyan innovatív programjairól, mint a teljesen online LL.M. program és az ország egyik első online hibrid JD-programja, egy felgyorsított JD-program, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy két éven belül diplomát szerezzenek, a Leadership Honors Program és a Flyer Legal Pathways Program, amely azt ígéri, hogy megváltoztatja az alulreprezentált és rosszul ellátott diákok felvételi módját. a jogi egyetemekre és a jogi szakmára.

121817_G0840816.jpg

Küldetésünk

A Daytoni Egyetem szerves részeként, a katolikus egyetemen, amelyet a Mária Társaság tagjai alapítottak 1850-ben, osztjuk az Egyetem elkötelezettségét mások szolgálatában és az elméletet és a gyakorlatot ötvöző oktatás nyújtásában. Az egyetemhez hasonlóan nagyra értékeljük a karok oktatói és mentorként, valamint tudósként betöltött szerepét is.

Tantervünk és oktatásunk központi eleme a teljes szakemberek felkészítése. Az országos jogi iskolákban az ügyvédi iskolákban elterjedt, tradicionális megközelítés, amely az esettanulmányra és a jogi érvelésre összpontosít, kiegészül a szakmai készségek fejlesztésével, amelyekre hallgatóink gyakorlóként támaszkodnak, valamint az etika és a közösségi szolgáltatás fokozott elismerése, amely megkülönböztesse őket ügyvédekként és vezetőkként az elkövetkező években.

Mint egyre növekvő hírnevű jogi iskola, elkötelezettek vagyunk a kiemelkedő tanulmányi programok kidolgozása és kínálata iránt. Folyamatosan fektetünk be a hallgatók oktatása szempontjából legfontosabb területekre, dedikált oktatóinkra, innovatív tantervünkre és a fizikai környezetre, amelyben hallgatóink oktatása zajlik.

121818_Dayton.png

Akkreditációs nyilatkozat

1979-ben a Dayton's School of Law teljes körű akkreditációt kapott a Jogi Oktatási Szekció Tanácsától, és felvételt nyert az Amerikai Ügyvédi Kamara ügyvédi kamarájába. 1984-ben a School of Law tagságot kapott az American Law Schools Szövetségében is.

A Daytoni Egyetemet a Főiskolák és Középiskolák Észak-Központi Szövetsége akkreditálta, és számos programját különféle szakmai szervezetek akkreditálták.

Helyszínek

  • Dayton

    300 College Park Dayton, Ohio 45469 937-229-1000, , Dayton

Kérdések