Keystone logo
University of Campania "Luigi Vanvitelli" Egyciklusú jogi mesterképzés a Murcia Egyetem / SPANYOLORSZÁG
University of Campania "Luigi Vanvitelli"

Egyciklusú jogi mesterképzés a Murcia Egyetem / SPANYOLORSZÁG

5 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

Az egyetemen

Bevezetés

A 2016/2017 -es tanévtől a SUN Jogi Tanszék a hagyományos csereprogramok mellett új lehetőséget kínál hallgatóinak a nemzetközivé váláshoz. A hallgatók részt vehetnek a Murcia Egyetemen (Spanyolország) közösen kifejlesztett új tanulmányi programon, amely lehetővé teszi számukra, hogy három félévet töltsenek a külföldi egyetemen, és a tanfolyam végén kettős diplomát szerezzenek, azaz fok .. Pontosabban, a képzés végén odaítélt képesítések a "Grado en Derecho" a Murcia Egyetemen és a "Jogi mesterképzés" a Nápolyi Egyetemen.

A cél az, hogy lehetővé tegyék a SUN hallgatók számára, hogy ösztönző élményben legyen részük egy rangos külföldi egyetemen, és így szélesítsék tanulmányi, kulturális látókörüket és jövőbeli munkalehetőségeiket. A kettős diploma lehetővé teszi a hozzáférést a „Master en abogacia” -hoz Spanyolországban az igazságügyi szakképesítés megszerzéséhez.

A Murciai Egyetem Spanyolország déli részén, az azonos nevű városban található, 1915 -ben alapították, és fiatal és dinamikus egyetem.

A Társadalom- és Jogtudományi Tanszék a város központjában található, modern és funkcionális felépítésben, és otthont ad a nemzetközi jelentőségű bioetikai tanulmányok központjának (CEBES).

A város néhány kilométerre található a tengertől, egy figyelemre méltó történelmi és tájjellegű vidék központjában, a főváros Madrid déli részén, amely körülbelül 3,5 óra távolságra van.

CÍMZETTEK ÉS TÁMOGATÁSOK

Minden érdeklődő hallgató beiratkozhat a Murcia Egyetemmel együttműködésben aktivált nemzetközi CDL in Law -ba: azok, akik már beiratkoztak a SUN Jogi Tanszékre (minden aktív diploma); más egyetemről érkezők; akik először jelentkeznek az egyetemre.

Azon hallgatók esetében, akik már beiratkoztak más SUN -képzésekre, és akik úgy döntenek, hogy a Murcia Egyetemmel együttműködve vállalják az új nemzetközi CDL -t, aktiválják a személyre szabott eljárásokat a már tett vizsgák elismerésére és érvényesítésére.

Azok, akik úgy döntenek, hogy beiratkoznak a Murcia Egyetemmel partnerségben működő nemzetközi CDL -be, pályázhatnak a SUN által évente kiosztott ösztöndíjakra. Ezen ösztöndíjak egy része külföldi hallgatók számára van fenntartva.

FŐHELYEK ÉS VISELKEDÉSI MÓDSZER

A tanfolyamok Olaszországban a SUN Jogi Minisztérium irodáiban lesznek, Santa Maria Capua Vetere -ben (CE). Hasonlóképpen, a kurzusok Spanyolországban a Murcia városközpontjában található Társadalom- és Jogtudományi Tanszék központjában lesznek. Az oktatás mindkét partner egyetemen előadásciklusokra oszlik, bármilyen írásbeli és / vagy szóbeli teszttel. A vizsgák szóbeliak, és írásbeli vizsga előzheti meg őket.

A program eredménye

Az Iskoláról

Kérdések