Keystone logo
University of Campania "Luigi Vanvitelli" Egy ciklusú jogi mesterképzés a Shkoder Állami Egyetemmel, Luigj Gurakuqi / ALBÁNIA
University of Campania "Luigi Vanvitelli"

Egy ciklusú jogi mesterképzés a Shkoder Állami Egyetemmel, Luigj Gurakuqi / ALBÁNIA

5 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

Az egyetemen

Bevezetés

A SUN Jogi Tanszék, a tanévtől 2016/2017, új integrált tanulmányi kurzust indított a Shkoderi Luigj Gurakuqi Egyetemen (Albánia). A tanfolyam lehetőséget nyújt a hallgatók számára, hogy kettős diplomát, azaz kettős jogi diplomát szerezzenek. Pontosabban, a tanfolyam öt évig tart; magában foglalja a külföldi egyetemmel közösen tervezett képzést és a külföldi mobilitási időszakot (1 és fél év); a tanulmányi időszak végén két jogi diploma (kettős diploma) kiadását vonja maga után, amelyek közül az egyik Olaszországban, a másik a partner egyetem országában lesz érvényes. Ezért a hallgatók számára ez az új tanfolyam megismételhetetlen lehetőség arra, hogy gazdagítsák tananyagukat, és egy nagyon sajátos és magával ragadó képzési profillal jelenjenek meg a munka világában.

A Shkoder -i Luigj Gurakuqi Állami Egyetem az egyik legelismertebb albán egyetem; szinte a tanárok és a város lakói beszélnek olaszul; sokan beszélnek angolul. A Jogi Kar egy modern és funkcionális struktúrában található, Shkodra város központjában, amely viszont néhány kilométerre található a tengertől, és festői és történelmi szépségekben gazdag területen. A város északra található a fővárostól, Tiranától, amely körülbelül egy órányira van. Shkodra az egyik fő albán bíróság székhelye, így számos ügyvédre és közjegyzőre számít, akik az egész Albániában folytatott nemzetközi kereskedelemmel foglalkozó kiterjedt vállalkozói struktúrával dolgoznak.

CÍMZETTEK ÉS TÁMOGATÁSOK

Minden érdeklődő hallgató beiratkozhat a Shkoderi Állami Egyetemmel együttműködésben aktivált nemzetközi CDL in Law -ba: azok, akik már beiratkoztak a SUN Jogi Tanszékre, minden képzést; más egyetemről érkezők; akik először jelentkeznek az egyetemre.

Azoknál a hallgatóknál, akik már beiratkoztak más képzésekre, és úgy döntenek, hogy a Shkoderi Egyetemmel együttműködve átmennek az új nemzetközi CDL -re, aktiválják a személyre szabott eljárásokat a már tett vizsgák elismerésére és érvényesítésére; ezt annak érdekében, hogy elkerüljük a már elvégzett munka elvesztését.

Azok, akik úgy döntenek, hogy beiratkoznak a nemzetközi CDL in Law in Partnership -ben a Shkodra Egyetemmel, jelentkezhetnek a SUN által évente kiosztott ösztöndíjak igénybevételére. Ezen ösztöndíjak egy része külföldi hallgatók számára van fenntartva.

FŐHELYEK ÉS VISELKEDÉSI MÓDSZER

A tanfolyamok Olaszországban a SUN Jogi Minisztérium irodáiban lesznek, Santa Maria Capua Vetere -ben (CE). Hasonlóképpen, a kurzusok Albániában a Shkodra Luigj Gurakuqi Állami Egyetem jogi tanszékének központjában lesznek, Shkodra központjában. Az oktatás mindkét partner egyetemen előadásciklusokra oszlik, bármilyen írásbeli és / vagy szóbeli teszttel. A vizsgák szóbeliak, és írásbeli vizsga előzheti meg őket.

A program eredménye

Az Iskoláról

Kérdések