Keystone logo
University of California Riverside

University of California Riverside

University of California Riverside

Bevezetés

Az UCR School of Business olyan vezetőket oktat és fejleszt, akik ugyanolyan változatosak, mint az előttük álló kihívások, az általuk vezetett munkaerő és az általuk növekvő vállalkozások. A közel 20 000 öregdiákot számláló School of Business fejleszti a humán tőkét, amely a régió gazdasági növekedését és vitalitását hajtja.

Megkülönböztetéseink

A kutatás és oktatás kiválósági központjaként a nemzeti vezetők mellett rangsorolunk a sokszínűség, a nemzetközi hatókör és a kisebbségi hallgatók számára nyújtott lehetőségek terén. Az UCR School of Business az AACSB által akkreditált, és folyamatosan a 100 legjobb üzleti program között szerepel mind a posztgraduális, mind az alapképzésben.

Ránézésre

A Kaliforniai Egyetem azon három üzleti iskolájának egyike, amelyek egyetemi és posztgraduális programokat is kínálnak, az UCR School of Business egy olyan professzionális iskola, amely olyan vezetőket oktat és fejleszt, akik ugyanolyan sokszínűek, mint az előttük álló kihívások, az általuk vezetett munkaerő és az általuk növekvő vállalkozások. . A közel 20 000 öregdiáknak szerte a világon, és az öregdiákok több mint 70%-a Dél-Kaliforniában marad a diploma megszerzése után, így a School of Business fejleszti a humántőkét, amely a régió gazdasági növekedését és vitalását hajtja.

Vállalkozásunkat mozgató értékek

Fogadja el a különbségeket, védje ki a jobb üzletet, erősítse meg az innovációt, és valósítsa meg közösen: azokat az alapvető értékeket, amelyek a tanítási, tanulási és vezetési folyamatunkat irányítják. Ezek az értékek formálták az UCR School of Business egyedülálló kultúráját és környezetét, és arra irányítanak bennünket, hogy magasabb szintű kiválóságot érjünk el – együtt.

A mi történelmünk

Az 1970-ben Graduate School of Administration néven alapított UCR School of Business a régió első számú kutatási és szakmai menedzsment iskolájává nőtte ki magát. Az Anderson Family Foundation 1995-ben kapott átalakító ajándéka a posztgraduális iskola névadóját adta, és az egyetemet az elismerés új magasságaiba emelte a nemzeti és nemzetközi színtéren.

A mi jövőnk

Világszínvonalú környezetet építünk, amely túlmutat a fizikai szerkezeten, és kulcsszerepet játszik közösségünk társadalmi és gazdasági környezetében. Az új UCR School of Business komplexum nemcsak innovatív tér lesz, hanem katalizátora lesz a kutatásnak, a gazdasági fejlődésnek és a növekedésnek az Inland Empire régióban.

Ranglista

Akkreditációk

Helyszínek

  • 900 University Ave., 92521, Riverside

Kérdések