Keystone logo
University of California, Irvine - School of Law A törvények mestere (LL.M.)
University of California, Irvine - School of Law

A törvények mestere (LL.M.)

Irvine, Amerikai Egyesült Államok

1 Years

Angol

Teljes idő

29 Jun 2024

21 Aug 2024

USD 64 000 / per year *

Az egyetemen

* A számlázási kimutatásban vagy számlán közzétett tandíj, díjak és díjak becslések a jelenleg jóváhagyott összegeken. Ezek az adatok nem véglegesek. A tényleges tandíj, díjak és díjak változhatnak

Bevezetés

A Kalvári Egyetem Mesterképzési Programja (Irvine School of Law) első osztályú jogi oktatást nyújt az ügyvédek, bírák, kormányzati tisztviselők és mások számára, akik a jogi rendszerről és a joggyakorlatról kívánnak oktatást nyújtani az Egyesült Államokban. Kínálunk általános LL.M. olyan program, amely minden egyes érdeklődésre szabható, így egyedülálló módon a hallgatókat a tudás és a készségek elsajátításával képes felmutatni a mai globális jogi közösségben, bármilyen személyes és szakmai céljuk is lehet.

64409_ScreenShot2017-11-20at4.48.03PM.png

A program egyéves, nappali tagozatos, 24 kredites tanfolyam haladó jogi témákban, elsősorban az Egyesült Államokon kívül képzett jogászoknak. A hallgatóknak négy tanfolyamot kell elvégezniük: Bevezetés az amerikai jogba; Kutatás, elemzés és írás az amerikai jogban; Amerikai jogi gyakorlat a kontextusban; és a szakmai felelősségvállalás, a globalizáció és a jogi szakma az Egyesült Államokban. A tanfolyamok hátralévő részében a hallgatók a felső szintű tananyag széles körű kurzusai közül választhatnak. Elkötelezett személyzet áll rendelkezésre, hogy segítse a hallgatókat a tanulmányok megtervezésében, és ha szükséges, biztosítsa, hogy a hallgatók tanfolyama megfeleljen Kalifornia, New York vagy más állami bárok alkalmassági követelményeinek.

64408_ScreenShot2017-11-20at4.48.13PM.png

Ki kell alkalmazni

A minősített pályázóknak rendelkezniük kell:

  1. Egy jogi diplomát a saját országukból
  2. Elég angol nyelvtudás, hogy részt vegyen az amerikai törvény szigorú tanulmányozásában.

A pályázati időszak az LL.M. A program minden évben szeptember 1 -től május 15 -ig tart. Jelentkezés módja>

Miért folytasson egy LL.M. az UCI törvény szerint?

Világszínvonalú kar

Az UCI Törvényes osztályokat az elkötelezett és üdvözlő karok ragyogó csoportja tanítja. Kari tagjai rendkívüli tudósok. Egy nemrégiben megjelent tanulmány a tudományos eredményeket hatodik helyen végzett az országban, csak a Yale, a Harvard, a chicagói egyetem, a New York-i Egyetem és a Stanford mögött. Ugyanilyen fontos, hogy kiváló tanárok és elkötelezett mentorok is. Ez a verhetetlen kombináció teszi az UCI törvényt egyedülálló, dinamikus és változatos szellemi közösségként, ahol tanulni és nőni.

Kifogástalan hírnév

Egyénileg és együttesen a jogi egyetem oktatói, munkatársai, hallgatói, tanítványai és barátai tették az UCI Law -t a tanítás, az ösztöndíj és a közszolgálat kiválóságának és innovációjának helyévé. Az UCI Law volt a valaha volt legmagasabb debütáló rangsor az US News & World Report -ban, és jelenleg a 35. helyen, a 6. helyen a klinikai képzés, a 9. helyen a jogi írás és a 19. helyen a szellemi tulajdonjogban. Az UCI jogi hallgatóinak túlnyomó többsége általános oktatási tapasztalatait „kiválónak” minősíti, és az országos átlagnál lényegesen jobb arányban számol be világosabb karriercélok fejlesztéséről és a munkához kapcsolódó ismeretek megszerzéséről. (Law School Survey of Student Engagement - LSSSE).

Kis méretű méretek

Diák-oktatói arányunk az ország legjobbjai között 7-1 és a felsőoktatásban átlagosan 11 - ez lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy több egyedi időt töltsenek be kiemelkedő karunkkal. Egy kis, kollegiális és támogató környezetet egy nagy és elismert kutatóintézettel egyesítünk.

Cselekedve tanulás

A tapasztalati tanulás a tanterv legfontosabb eleme. Megtanítjuk a diákjainkat, hogyan fordítsák az elméletet a gyakorlatba és tanuljanak azáltal, hogy elengedhetetlenek az ügyvédek készséggel kapcsolatos készségeinek fejlesztésében. A közszolgálat az UCI törvény küldetésének középpontjában is található. Programjaink lehetőséget biztosítanak a diákoknak arra, hogy jogi ismeretüket a társadalom javítására használják fel.

Orange County, California Elhelyezkedése

Elsőrangú elhelyezkedésünk a narancssárga megyei Kaliforniában ̶ egy órával Los Angeles-ben délre és egy óráig San Diego-tól északra - az UCI rendkívül vonzó helyszínévé teszi egy évig tartó törvényt. A strandtól körülbelül 10 percre található az UCI campus Irvine városában, Kaliforniában.

Irvine városa az Egyesült Államokban a 12. legrégebbi évben a legbiztonságosabb város. Az Irvine számos előnye a kellemes évjáratú éghajlat és a könnyű hozzáférés számos kulturális, szórakoztató és szabadtéri látnivalóhoz. Ezen túlmenően a Southern California egy hatalmas, rendkívül kívánatos és kifinomult jogi piac, amely otthonos nemzetközi ügyvédi irodáknak, regionális cégeknek és kiemelkedő közérdekű szervezeteknek ad otthont. Az Orange County büszkélkedhet egy nagy és változatos gazdasággal, amely otthont ad a világ egyik legnagyobb vállalatának, valamint a vállalkozói kisindulatoknak. Az üzleti környezet számos területen, többek között az ingatlanügyletekben, a csúcstechnológiában, a nemzetközi kereskedelemben, az egészségügyben és az élettudományokban hangsúlyoz.

Ideális Diákok

Az Iskoláról

Kérdések