Keystone logo
University of California, Irvine - School of Law

University of California, Irvine - School of Law

University of California, Irvine - School of Law

Bevezetés

Az UC Irvine School of Law megnyitotta kapuit a diákok 2009 augusztusában, az első új közjogi iskola Kaliforniában több mint 40 éve. Az UCI törvény célja, hogy megteremtse az ideális jogtudományt a 21. századra azzal, hogy a legmagasabb szintű szakmai gyakorlatot végezte el a jogászok képzésében. A rangos iskolákból vettek fel, a kar hatodik helyen áll az országban, tudományos eredményeket egy közelmúltbeli tanulmányban. A hallgatói testület a 20 felsőoktatási intézményben a hallgatói testületekkel összehasonlítható képesítést kap. Az iskola innovatív tanterve hangsúlyozza a gyakorlati tanulást, az interdiszciplináris tanulmányokat és a közszolgálatot.

Mi a különleges az UCI törvényről?


Kiváló oktatási intézmény/>

A legfelsőbb jogi iskolákból szerzett tudományt a nemzetben a 7. helyen helyezték el a közelmúltbeli tanulmányban, a Yale, a Harvard, a Chicago, a Stanford, a NYU és a Columbia mögött. Kiváló tanítás is kiemelt fontosságú, és számos kari tag nyert el oktatási díjat a korábbi intézményekben.

VÁGÁS-EDGE INNOVÁCIÓ

Az UC Irvine School of Law 2009-ben alapították, hogy a 21. századi ideális jogi iskolát hozzon létre a gyakorlati tanulás, az interdiszciplináris tanulás és a közszolgálat hangsúlyozásával.

REAL-LIFE TAPASZTALAT

Minden hallgató a jogot (gondos felügyelet mellett) gyakorolja, miközben az UCI-törvényben, az elsőéves jogvizsgáló készségek tanfolyamán - ahol jogi segítségnyújtásra vagy nyilvános ügyvédi irodákra vonatkozó interjúkat vesz -, és jelentős ügyfelek képviseletével végződik egy belső jogi klinika az érettségi előtt.

KÜLSŐ TANULÓK

Az UCI jogászok nyolcvannyolc százaléka, akik a 2012 júliusában, 2013. februárjában vagy 2013 júliusában a vizsgavizsgára ültek, most már legalább egy joghatóságon belül átmentek a bárban. (Eddig 134 doktorjelöltünk volt, és 118, vagy 88% -ot tettek ki.) A joghatóságok, amelyekben diplomások átmentek a bárban, többek között Alaszka, Kalifornia, Hawaii, Massachusetts, Maryland, New Jersey, New York, Pennsylvania és Texas.

KIS ÉRVÉNYEK

A diák-oktatók aránya 10-1, ami azt jelenti, hogy a tanórák kisebbek és a tanároknak több ideje van az egyéni hallgatók számára.

SZAKÉRTŐI MENTOROK

Minden új hallgatóhoz tartozik egy helyi jogi közösség ügyvédi vezetője, aki iránymutatást ad az akadémiai és karrierügyekben.

ACTIVE PRO BONO

A diákok több mint 90% -a vett részt a Pro Bono programban, részt vett olyan projektek számában, amelyekben ügyvédi felügyelet mellett jogi szolgáltatást nyújtottak. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy három év alatt 120 pro bono órát jegyezzenek be.

ELFOGADOTT NÖVÉNYEK

A 2016-os Law School felmérése a hallgatói elkötelezettségről azt mutatja, hogy az UCI-törvény messze meghaladja az országos átlagot, amikor a diákok elégedettsége. Mintegy 95% -a diákja mindhárom osztályban arányos általános UCI jog tapasztalat kiváló vagy jó, és mintegy 95% azt mondják, valószínűleg részt vesznek az UCI törvény újra, ha lehet kezdeni.

SIKERES HELYZETEK

A diákok az évek során nyarat töltötték, és különböző jogi környezetben kezdték pályafutásukat, köztük nagy, közepes és kis ügyvédi irodákat, kormányzati szerveket, közérdekű szervezeteket, általános tanácsadókat és más alternatív karriereket.

PRESTIGIÓS HÁZAK

A különböző szövetségi körzeti és fellebbviteli bíróságok, valamint az állami fellebbviteli és legfelsőbb bíróságok bírái felvették az UCI-jogi hallgatókat, hogy post-diplomás jogászként szolgálhassanak. Ezek az írnokok kiterjednek mind az országra, mind a szövetségi igazságszolgáltatásra.

INCOMPARABLE LOCATION

A Law School található gyönyörű tengerparti Southern California, 40 mérföldre délre Los Angeles és 90 mérföldre északra San Diego.

Helyszínek

  • Irvine

    East Peltason Drive,401, 92697, Irvine

Kérdések