Keystone logo
University of Bristol Law School LLM jog, innováció és technológia
University of Bristol Law School

LLM jog, innováció és technológia

Bristol, Egyesült Királyság

1 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Aug 2024

GBP 26 700

Az egyetemen

Bevezetés

Ez egy különleges tanfolyam, amely egyedülálló lehetőséget kínál a jogi ismeretek és készségek elsajátítására, amelyek a technológiai fejlesztéssel és innovációval kapcsolatos problémák és kihívások kezeléséhez szükségesek.

Mélyreható, intenzív tanulmányokat kínálva számos területen, szakértelmet szerezhet az IT-jog, a szellemi tulajdonjog, a magánélet és az adatvédelem, az e-kereskedelem és az online üzletfejlesztés, a digitális piacok és a virtuális verseny, valamint a digitális technológia területén a jogi gyakorlatban.

Meg fogja érteni a jog hatásait a digitális technológiák fejlesztésére és használatára, valamint a feltörekvő technológiák jogra gyakorolt hatásait.

Ezenkívül produktív ismereteket szerez a számítástechnikában, az adattudományban és a közgazdaságtanban. Ennek eredményeként magabiztosan szembesülhet interdiszciplináris kérdésekkel, és pontos jogi értékeléseket készíthet a vonatkozó kérdésekről.

Ennek az LLM-nek a választása azt jelenti, hogy kihívások elé állítják és inspirálják a progresszív és innovatív gondolkodás iránt elkötelezett világvezető akadémikusokat – sokan közülük a Law School Globális Jogi és Innovációs Központjához tartozó tanfolyamon tanítanak.

Az általuk nyújtott intellektuálisan igényes, kutatásokban gazdag tanterv teszi kiemelkedővé diplomásainkat, akik kiváló jogi, elemző és interdiszciplináris kutatási készségeiket mutatják be, és fel vannak hatalmazva arra, hogy élvonalbeli karriert folytassanak számos területen.

A jogi, innovációs és technológiai LLM különösen vonzó azoknak a törekvő és megalapozott szakembereknek, akik a digitális technológia viharos és gyorsan változó világában szeretnének megfelelni a hatékony és megbízható jogi tanácsadás iránti globális keresletnek.

Felhívjuk figyelmét, hogy a nagy kereslet miatt egyes programok a hirdetettnél korábban bezárhatnak. A csalódások elkerülése érdekében javasolt a korai jelentkezés. A helyek korlátozottak, és 2022 októberétől folyamatosan osztják ki, amíg minden hely be nem telik.

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések