Keystone logo
University of Bristol Law School LLM a nemzetközi kereskedelmi jogban
University of Bristol Law School

LLM a nemzetközi kereskedelmi jogban

Bristol, Egyesült Királyság

1 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Aug 2024

GBP 26 700 / per year *

Az egyetemen

* tengerentúli teljes munkaidőben. Egyesült Királyság/EU diákok teljes munkaidőben: 10 100 font; részmunkaidőben: 5 050 font. Csatorna-szigetek teljes munkaidőben: 10 100 font

Bevezetés

Áttekintés

Nemzetközi kereskedelmi jogi LLM -ünk hozzáférést biztosít a globális üzleti élet egyik legfontosabb jogi területéhez. Ez egy olyan jogterület, amely folyamatosan fejlődik és innovatív - és olyan ismeretekkel és készségekkel fog érettségizni, hogy képes legyen elfogadni a törvény által jelentett kihívásokat és lehetőségeket globális környezetben.

LLM-programjainkat, beleértve a nemzetközi kereskedelmi jog LLM-jét is, nagy tiszteletben tartják a globális ügyvédi irodák*. Ez a program izgalmas lehetőséget kínál a kereskedelmi jogi jogi szakok mélyreható, intenzív tanulmányozására, és magában foglalja az olyan egységek kiválasztását, amelyek a nemzetközi üzleti tranzakciókhoz kapcsolódó jogi ismereteket építik fel, és amelyekben a jog transznacionális szinten működik.

A jogi egyetem Jogi és Vállalkozási Központjának tagjaiként kihívást és inspirációt kapnak az akadémikusok, akik elkötelezettek a progresszív és innovatív gondolkodás mellett az üzleti vállalkozásokban. Az intellektuálisan igényes, a kutatásokban gazdag tananyag, amelyet nyújtanak, kiemeli diplomásainkat, kiváló jogi, elemzési és kutatási készségeket tudnak demonstrálni, és mélyen értékelik a kereskedelmi kontextust, amelyben a jog és az ügyvédek működnek.

Diákjaink, akik feljogosítottak arra, hogy a legmagasabb szintű karriert folytassák különböző ágazatokban, továbbléptek a jogi, üzleti és pénzügyi szektorban, mint speciális ügyvédek-vagy a szabályozó szervezetekben dolgozva. A (z) University of Bristol Law School megtudhatja, hogyan hozhat létre többet a törvénnyel .

* A 4. helyen áll az Egyesült Királyságban a legtöbb diplomás gyakornok számára, akiket a legjobb ügyvédi irodák vettek fel (Chambers Student Guide 2019)

Tanfolyam felépítése

Nagy és élénk nemzetközi közösségünk van, és a Bristoli Egyetem LLM hallgatói részesülnek a világ vezető szakértői által oktatott kis létszámú osztályokból.

Az LLM a nemzetközi kereskedelmi jogban izgalmas választható egységek széles skáláját kínálja, amelyek tükrözik tudományos munkatársaink szakértelmét, és lehetőséget nyújtanak a diploma további specializálására.

Négy egységet (összesen 120 kreditpontot, 30 kreditpontot) és egy kötelező értekezést (60 kredit) vesz fel. Lehetősége van arra, hogy három speciális nemzetközi kereskedelmi jogi egységet és egy egységet vegyen bármely más LLM programunkból.

Látogassa meg programkatalógusunkat a nemzetközi kereskedelmi joggal kapcsolatos LLM struktúránk és egységek tartalmának részletes részletei érdekében.

Karrier

A világ vezető jogi egyetemének elvégzése* ajtókat nyit a különböző ágazatok karrierje előtt. A program tanításának tartalma és megközelítése fejleszti és elmélyíti a nemzetközi kereskedelmi jog megértését, miközben sok átvihető készséget épít.

Ez az LLM ugródeszkát jelenthet a karrier változatos köréhez, növelheti a kilátásokat azok számára, akik már dolgoznak a kapcsolódó területeken - vagy szilárd első lépésként a kutatói karrier felé.

Kérjük, látogasson el Karrier és foglalkoztathatóság weboldalunkra, ahol további információkat talál a tanulmányai során nyújtott támogatásról és lehetőségekről.

Belépési feltételek

Felső másodosztályú jogi diplomát vagy megfelelő jogi összetevővel rendelkező diplomát szerzett. Az ezzel egyenértékű végzettséggel rendelkező nemzetközi hallgatóknak át kell adniuk vizsgaeredményeik átiratát (ennek hivatalos angol fordításnak kell lennie, ha az eredeti nem angol nyelvű).

Az elismert előzetes tanulást jelenleg nem fogadják el. Előzetes vagy szakmai tapasztalat nem szükséges.

Tekintse meg a nemzetközi egyenértékű képesítéseket a Nemzetközi Iroda weboldalán.

Összefoglaló a nyomtatáshoz

LLM-programjainkat, beleértve a nemzetközi kereskedelmi jog LLM-jét is, nagy tiszteletben tartják a globális ügyvédi irodák*. Ez a program izgalmas lehetőséget kínál a kereskedelmi jogi jogi szakok mélyreható, intenzív tanulmányozására, és magában foglalja az olyan egységek kiválasztását, amelyek a nemzetközi üzleti tranzakciókhoz kapcsolódó jogi ismereteket építik fel, és amelyekben a jog transznacionális szinten működik.

Az üzleti vállalkozásokban a progresszív és innovatív gondolkodás iránt elkötelezett tudósok kihívást és inspirációt kapnak. Az intellektuálisan igényes, a kutatásokban gazdag tananyag, amelyet nyújtanak, kiemeli diplomásainkat, kiváló jogi, elemzési és kutatási készségeket tudnak demonstrálni, és mélyen értékelik a kereskedelmi kontextust, amelyben a jog és az ügyvédek működnek.

Diákjaink, akik feljogosítottak arra, hogy a legmagasabb szintű karriert folytassák különböző ágazatokban, továbbléptek a jogi, üzleti és pénzügyi szektorban, mint speciális ügyvédek-vagy a szabályozó szervezetekben dolgozva.

* A 4. helyen áll az Egyesült Királyságban a legtöbb diplomás gyakornok számára, akiket a legjobb ügyvédi irodák vettek fel (Chambers Student Guide 2019)

Metaadatok

Tanulmány nemzetközi kereskedelmi jog LLM. Világvezető jogi egyetem. Világszerte elismert akadémikusok. A legjobb munkaadók célozzák meg.

Díjak 2021/22

Éves tandíjat számítunk fel. A 2021/22 -es díjak a következők:

Egyesült Királyság: teljes munkaidőben

  • 10 400 font

Egyesült Királyság: részmunkaidős (két év)

  • 5 200 font

Tengerentúlon (az EU-t is beleértve): teljes munkaidőben

  • 19 900 font

Csatorna-szigetek/Man-sziget: teljes munkaidőben

  • 10 400 font

A díjakat évente felülvizsgálják. Az egy évnél hosszabb ideig tartó programok esetében kérjük, hogy évente legfeljebb öt százalékkal emelje meg a díjakat. Tudjon meg többet a tandíjról .

Öregdiák ösztöndíj

A Bristoli Egyetem hallgatói és végzősei tíz százalékkal csökkenthetik a posztgraduális tanulmányok tandíját. Ellenőrizze, hogy jogosult -e öregdiák ösztöndíjra .

Finanszírozás 2021/22

A finanszírozással és ösztöndíjakkal kapcsolatos információk a University of Bristol Law School díjakról és finanszírozási weboldalakon találhatók . Ez magában foglalja a jogi egyetem „ Gondolj nagyot a globális igazságszolgáltatásról” ösztöndíjaival kapcsolatos információkat , amelyek nyitottak a nemzetközi posztgraduális hallgatók számára.

További információ a leendő Egyesült Királyság, EU és nemzetközi posztgraduális hallgatók finanszírozásáról.

Belépők

Tanterv

Ösztöndíjak és finanszírozás

Karrierlehetőségek

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések