Keystone logo
University of Bristol Law School LLM a kereskedelmi jogban
University of Bristol Law School

LLM a kereskedelmi jogban

Bristol, Egyesült Királyság

1 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Aug 2024

GBP 26 700 / per year *

Az egyetemen

* tengerentúli teljes munkaidőben. Egyesült Királyság/EU diákok teljes munkaidőben: 10 100 font; részmunkaidőben: 5 050 font. Csatorna-szigetek teljes munkaidőben: 10 100 font

Bevezetés

Áttekintés

Kereskedelmi jogi LLM -ünk hozzáférést biztosít a globális üzleti élet egyik legfontosabb jogi területéhez. Ez egy olyan jogterület, amely folyamatosan fejlődik és innovatív - és olyan ismeretekkel és készségekkel fog diplomázni, amelyek lehetővé teszik, hogy globális környezetben vállalja a törvény által előírt kihívásokat és lehetőségeket.

LLM-programjainkat, köztük a kereskedelmi jog LLM-ét, a vezető nemzetközi ügyvédi irodák nagy tiszteletben tartják*. Ez a program az egyik legnépszerűbb tanfolyamunk, és mélyreható, intenzív tanulmányokat kínál a speciális kereskedelmi és ipari témákról az európai üzleti és nemzetközi kereskedelemről-a hazai kereskedelem szempontjaira.

Jelentős szakértelemmel rendelkező tudósok fognak kihívást jelenteni és inspirálni, akik elkötelezettek a progresszív és innovatív gondolkodás mellett az üzleti vállalkozások körül, és azok, akik a Jogi Iskola Jogi és Vállalkozási Központjának részét képezik.

Az általuk nyújtott intellektuálisan igényes tananyag kiemeli diplomásainkat, kiváló jogi, elemzési és kutatási készségeket tudnak demonstrálni-és felhatalmazást kapnak arra, hogy élvonalbeli karriert folytassanak különféle ágazatokban. Ezen a tanfolyamon mélyreható kereskedelmi tudatosságot is fejleszt.

A kereskedelmi jog LLM-je különösen vonzó azoknak az egyéneknek, akik előre akarnak lépni a jogi, üzleti és pénzügyi szektorban, vagy szakemberként, saját ügyvédként. University of Bristol Law School megtudhatja, hogyan hozhat ki többet a törvényekből.

*A 4. helyen áll az Egyesült Királyságban a legtöbb diplomás gyakornok számára, akiket a legjobb ügyvédi irodák vettek fel (Chambers Student Guide 2019)

Tanfolyam felépítése

Nagy és élénk nemzetközi közösségünk van, és a Bristoli Egyetem LLM hallgatói részesülnek a kis létszámból.

A kereskedelmi jog LLM izgalmas választékát kínálja a választható egységeknek, amelyek tükrözik tudományos munkatársaink szakértelmét, és lehetőséget nyújtanak a diploma további specializálására.

Négy egységet (összesen 120 kreditpontot, 30 kreditpontot) és egy kötelező értekezést (60 kredit) vesz fel. Lehetősége van három speciális kereskedelmi jogi egység és egy egység kiválasztására egy másik LLM programból.

Látogassa meg programkatalógusunkat, ahol részletesen megismerheti a kereskedelmi jogi LLM struktúráját és egységtartalmát.

hölgy igazságszolgáltatás, jogi, jog

Karrier

A világ vezető jogi egyetemének elvégzése* ajtókat nyit a különböző ágazatok karrierje előtt. A programban a tanítás tartalma és megközelítése fejleszti és elmélyíti a kereskedelmi jog megértését, miközben sok átruházható készséget épít.

Ez az LLM alkalmas jogi diplomások számára. Ugródeszkaként szolgálhat a karrier sokféleségéhez, növelheti a kilátásokat azok számára, akik már dolgoznak a kapcsolódó területeken - vagy szilárd első lépés lehet a kutatói karrier felé.

Kérjük, látogasson el Karrier és foglalkoztathatóság weboldalunkra, ahol további információkat talál a tanulmányai során nyújtott támogatásról és lehetőségekről.

* Times Higher Education World University Rankings for Law 2020

Belépési feltételek

Felső másodosztályú jogi diplomát vagy megfelelő jogi összetevővel rendelkező diplomát szerzett. Az ezzel egyenértékű végzettséggel rendelkező nemzetközi hallgatóknak át kell adniuk vizsgaeredményeik átiratát (ennek hivatalos angol fordításnak kell lennie, ha az eredeti nem angol nyelvű).

Az elismert előzetes tanulást jelenleg nem fogadják el. Előzetes vagy szakmai tapasztalat nem szükséges.

Tekintse meg a nemzetközi egyenértékű képesítéseket a Nemzetközi Iroda weboldalán.

Összefoglaló a nyomtatáshoz

LLM-programjainkat, köztük a kereskedelmi jog LLM-ét, a vezető nemzetközi ügyvédi irodák nagy tiszteletben tartják*. Ez a program az egyik legnépszerűbb tanfolyamunk, és mélyreható, intenzív tanulmányokat kínál a speciális kereskedelmi és ipari témákról az európai üzleti és nemzetközi kereskedelemről-a hazai kereskedelem szempontjaira.

Jelentős szakértelemmel rendelkező tudósok fogják kihívni és inspirálni, akik elkötelezettek a progresszív és innovatív gondolkodás mellett az üzleti vállalkozások körül. Az általuk nyújtott intellektuálisan igényes tananyag kiemeli diplomásainkat, kiváló jogi, elemzési és kutatási készségeket tudnak demonstrálni-és felhatalmazást kapnak arra, hogy élvonalbeli karriert folytassanak különféle ágazatokban. Ezen a tanfolyamon mélyreható kereskedelmi tudatosságot is fejleszt.

A kereskedelmi jog LLM-je különösen vonzó azoknak az egyéneknek, akik előre akarnak lépni a jogi, üzleti és pénzügyi szektorban, vagy szakemberként, saját ügyvédként.

*A 4. helyen áll az Egyesült Királyságban a legtöbb diplomás gyakornok számára, akiket a legjobb ügyvédi irodák vettek fel (Chambers Student Guide 2019)

Metaadatok

Tanulmány kereskedelmi jog LLM. Világvezető jogi egyetem. Világszerte elismert akadémikusok. A legjobb munkaadók célozzák meg.

Díjak 2021/22

Éves tandíjat számítunk fel. A 2021/22 -es díjak a következők:

Egyesült Királyság: teljes munkaidőben

  • 10 400 font

Egyesült Királyság: részmunkaidős (két év)

  • 5 200 font

Tengerentúlon (az EU-t is beleértve): teljes munkaidőben

  • 19 900 font

Csatorna-szigetek/Man-sziget: teljes munkaidőben

  • 10 400 font

A díjakat évente felülvizsgálják. Az egy évnél hosszabb ideig tartó programok esetében kérjük, hogy évente legfeljebb öt százalékkal emelje meg a díjakat. Tudjon meg többet a tandíjról .

Öregdiák ösztöndíj

A Bristoli Egyetem hallgatói és végzősei tíz százalékkal csökkenthetik a posztgraduális tanulmányok tandíját. Ellenőrizze, hogy jogosult -e öregdiák ösztöndíjra .

Finanszírozás 2021/22

A finanszírozással és ösztöndíjakkal kapcsolatos információk a University of Bristol Law School díjakról és finanszírozási weboldalakon találhatók. Ez magában foglalja a jogi egyetem „ Gondolj nagyot a globális igazságszolgáltatásról” ösztöndíjaival kapcsolatos információkat , amelyek nyitottak a nemzetközi posztgraduális hallgatók számára.

További információ a leendő Egyesült Királyság, EU és nemzetközi posztgraduális hallgatók finanszírozásáról.

Belépők

Tanterv

Ösztöndíjak és finanszírozás

Karrierlehetőségek

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések