Keystone logo
University of Bristol Law School LLM a foglalkoztatásban, a munkában és az egyenlőségben
University of Bristol Law School

LLM a foglalkoztatásban, a munkában és az egyenlőségben

Bristol, Egyesült Királyság

1 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

01 Jul 2024

Aug 2024

GBP 26 700 / per year *

Az egyetemen

* tengerentúli teljes munkaidőben. Egyesült Királyság/EU diákok teljes munkaidőben: 10 100 font; részmunkaidőben: 5 050 font. Csatorna-szigetek teljes munkaidőben: 10 100 font

Bevezetés

Áttekintés

A munkavállalók jogainak kritikus időpontjában szerte a világon, a foglalkoztatásról, a munkáról és az egyenlőségről szóló LLM -ünk lehetőséget kínál arra, hogy mélyen megértse a jog, a szabályozás, a politika és a gyakorlat közötti kapcsolatokat - és diplomát szerezzen, hogy megfeleljen a szakemberek iránti növekvő igénynek. jogászok, akik rendelkeznek ismeretekkel és készségekkel ezen a fontos területen.

A szakszervezetek és a nem kormányzati szervezetek jól fogadták az LLM -t a foglalkoztatásban, a munkában és az egyenlőségben, mint megkülönböztető programot, amely több, mint a hagyományos munkajogi tanfolyamok. Mélyreható, intenzív tanulmányt nyújt a széles körű kérdésekről, amelyek elemzik a hazai és a nemzetközi jogot, az emberi jogok szerepét a munkaerőpiac szabályozásában, a szakszervezetek reprezentatív körét, a migránsokkal való munkahelyi bánásmódot és általában az egyenlőséget.

A Foglalkoztatás, munka és egyenlőség területén szerzett LLM-választásunk azt jelenti, hogy kihívást és inspirációt kapnak a világ vezető munkajogászai, akik elkötelezettek a foglalkoztatás, a munka és az egyenlőség joga körüli progresszív és innovatív gondolkodás mellett-azokkal, akik a Jogi Iskola Jogi Központjához tartozó tanfolyamot oktatják. Munka .

Az intellektuálisan igényes, kutatásokban gazdag tananyag, amelyet nyújtanak, kiemeli diplomásainkat, kiváló jogi, elemzési és kutatási készségeket tudnak demonstrálni, és képessé válnak arra, hogy a legkülönbözőbb ágazatokban élvonalbeli karriert keressenek.

A Bristoli Egyetem LLM hallgatói nemzetközi ügyvédi irodákkal dolgoztak, vezető foglalkoztatási csoportokban, ügyvédekként a kamarákban, vagy szakszervezeteken, munkáltatói szervezeteken és nem kormányzati szervezeteken keresztül vesznek részt a döntéshozatalban. A (z) University of Bristol Law School megtudhatja, hogyan hozhat létre többet a törvénnyel .

Tanfolyam felépítése

Nagy és élénk nemzetközi közösségünk van, és a Bristoli Egyetem LLM hallgatói részesülnek a kis létszámból. Az opcionális egységek izgalmas választéka világszerte elismert akadémikusaink szakértelmét tükrözi, és lehetőséget kínál arra, hogy tovább specializálódjon a diplomájába.

Négy egységet (összesen 120 kreditpontot, 30 kreditpontot) és egy kötelező értekezést (60 kredit) vesz fel. Lehetősége van arra, hogy három speciális egységet vegyen ki az LLM in Employment Work and Equality programból, és egy egységet bármely más LLM -től.

Látogasson el programkatalógusunkba, ahol részletesen megismerheti a foglalkoztatásban, a munkában és az egyenlőség területén végzett LLM struktúránkat és egységtartalmat.

Karrier

A világ vezető jogi egyetemének elvégzése* ajtókat nyit a különböző ágazatok karrierje előtt. A programban a tanítás tartalma és megközelítése fejleszti és elmélyíti a munkajog megértését, miközben sok átvihető készséget épít. Ez az LLM ugródeszkát jelenthet a karrier változatos köréhez - vagy növelheti a kilátásokat azok számára, akik már a kapcsolódó területeken dolgoznak.

Ez az LLM érdekes lesz a jogot, politikát, politikát, szociológiát, humánerőforrás menedzsmentet és más rokon területeket végzett friss diplomások számára, vagy szilárd első lépésként a kutatói karrier felé.

Kérjük, látogasson el Karrier és foglalkoztathatóság weboldalunkra, ahol további információkat talál a tanulmányai során nyújtott támogatásról és lehetőségekről.

Belépési feltételek

Felső másodosztályú kitüntetett jogi diplomát (vagy ennek megfelelő nemzetközi diplomát).

Kivételesen azokat a jelentkezőket is figyelembe vesszük, akik rendelkeznek:

  1. felsőfokú másodosztályú kitüntetés, amely a pályázó által javasolt tanulmányi területhez kapcsolódó tartalmat tartalmazott; vagy
  2. felsőbb másodosztályú kitüntetéses diploma bármely tantárgyból, valamint a program fókuszához szorosan kapcsolódó tudományág megfelelő tapasztalatai.

A jelentkezőknek e két kivételes eset bármelyikében személyes nyilatkozatukban meg kell indokolniuk, hogy képesítésük vagy tapasztalatuk miért tartozik az (1) vagy (2) kategóriába.

Az elismert előzetes tanulást jelenleg nem fogadják el. Előzetes vagy szakmai tapasztalat nem szükséges.

Tekintse meg a nemzetközi egyenértékű képesítéseket a Nemzetközi Iroda weboldalán.

Összefoglaló a nyomtatáshoz

A szakszervezetek és a nem kormányzati szervezetek jól fogadták az LLM -t a foglalkoztatásban, a munkában és az egyenlőségben, mint megkülönböztető programot, amely több, mint a hagyományos munkajogi tanfolyamok. Mélyreható, intenzív tanulmányt nyújt a széles körű kérdésekről, amelyek elemzik a hazai és a nemzetközi jogot, az emberi jogok szerepét a munkaerőpiac szabályozásában, a szakszervezetek reprezentatív körét, a migránsokkal való munkahelyi bánásmódot és általában az egyenlőséget.

Ha a LLM-t választja a foglalkoztatásban, a munkában és az egyenlőségben, azt jelenti, hogy kihívást és inspirációt kapnak a világ vezető munkajogászai, akik elkötelezettek a foglalkoztatás, a munka és az esélyegyenlőség területén a progresszív és innovatív gondolkodás mellett. Az intellektuálisan igényes, kutatásokban gazdag tanterv, amelyet nyújtanak, kiemeli diplomásainkat, kiváló jogi, elemző és kutatói készségeket tudnak demonstrálni, és feljogosítanak arra, hogy élvonalbeli karriert keressen.

A Bristoli Egyetem LLM hallgatói nemzetközi ügyvédi irodákkal dolgoztak, vezető foglalkoztatási csoportokban, ügyvédekként a kamarákban, vagy szakszervezeteken, munkáltatói szervezeteken és nem kormányzati szervezeteken keresztül vesznek részt a döntéshozatalban.

Metaadatok

Tanulmányozza a foglalkoztatási, munka- és egyenlőségi jogot LLM. Világvezető jogi egyetem. Világszerte elismert akadémikusok. A legjobb munkaadók célozzák meg.

Díjak 2021/22

Éves tandíjat számítunk fel. A 2021/22 -es díjak a következők:

Egyesült Királyság: teljes munkaidőben

  • 10 400 font

Egyesült Királyság: részmunkaidős (két év)

  • 5 200 font

Tengerentúlon (az EU-t is beleértve): teljes munkaidőben

  • 19 900 font

Csatorna-szigetek/Man-sziget: teljes munkaidőben

  • 10 400 font

A díjakat évente felülvizsgálják. Az egy évnél hosszabb ideig tartó programok esetében kérjük, hogy évente legfeljebb öt százalékkal emelje meg a díjakat. Tudjon meg többet a tandíjról .

Öregdiák ösztöndíj

A Bristoli Egyetem hallgatói és végzősei tíz százalékkal csökkenthetik a posztgraduális tanulmányok tandíját. Ellenőrizze, hogy jogosult -e öregdiák ösztöndíjra .

Finanszírozás 2021/22

A finanszírozással és ösztöndíjakkal kapcsolatos információk a University of Bristol Law School díjakról és finanszírozási weboldalakon találhatók . Ez magában foglalja a jogi egyetem „ Gondolj nagyot a globális igazságszolgáltatásról” ösztöndíjaival kapcsolatos információkat , amelyek nyitottak a nemzetközi posztgraduális hallgatók számára.

További információ a leendő Egyesült Királyság, EU és nemzetközi posztgraduális hallgatók finanszírozásáról.

Belépők

Tanterv

Ösztöndíjak és finanszírozás

Karrierlehetőségek

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések