Keystone logo
University of Bristol Law School LLB jog és spanyol
University of Bristol Law School

LLB jog és spanyol

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 23 900 / per year *

Az egyetemen

* nemzetközi diákok I £9,250 évente, hazai diákok

Bevezetés

Magas szintű jogi diplománk szilárd jogi alapokat biztosít, és lehetőséget ad arra, hogy a jogi témák széles skáláját fedezze fel. A világ vezető akadémikusai oktatják majd Önt, akik aktívan befolyásolják a politikát és a gyakorlatot Bristol vibráló és sokszínű városában.

Egynél több jogi hagyomány, nyelv és kultúra ismerete a lehetőségek világát nyithatja meg. Ezen a négyéves, közös kitüntetéses képzésen a világ legjelentősebb jogi hagyományai közül a polgári jog és a common law alapegységei mellett a spanyol és latin-amerikai nyelvi és kulturális ismereteket is diplomaszintre fejlesztheti. Lehetősége lesz arra, hogy a harmadik évet egy spanyol nyelvű egyetemen töltse. Ha többet szeretne megtudni a külföldi tanulmányokról, látogasson el a Külföldi Tanulmányok Központjába.

Ha a Bristolban a LLB jogi és spanyol szakot választja, az lehetővé teszi, hogy továbblépjen az ügyvédi gyakorlatra, vagy részben felkészüljön a Solicitors Qualifying Examination (SQE) vizsgára, segítve Önt a jogi alapkészségek fejlesztésében és a jogi ismeretek hét alapjának megértésében.

Szerezzen előnyt jogi karrierjében azáltal, hogy az egyik jogi klinikánkon keresztül szerez minősített munkatapasztalatot (QWE), valamint ingyenes hozzáférést a partnerünk, a BPP University által biztosított karrierfejlesztési forrásokhoz, amelyek célja, hogy segítsék a feltörekvő ügyvédeket és ügyvédeket.

A szélesebb körű kulturális tapasztalat, a fejlett nyelvtudás és a különböző jogrendszerek sajátosságainak és közös jellemzőinek megfogalmazására való képesség révén értékes készségekkel fog rendelkezni, amelyek ideálisan illeszkednek a globalizált munkahelyekhez.

Akkreditáció

Az ügyvédek és a barristers képesítés megszerzéséhez vezető útvonalak megváltoztak. További információkért látogasson el a Solicitors Regulation Authority vagy a Bar Standards Board honlapjára.

A program időtartama

  • 4 év(ek) teljes munkaidőben

Belépők

Tanterv

Az Iskoláról

Kérdések