Keystone logo
University of Bristol Law School

University of Bristol Law School

University of Bristol Law School

Bevezetés

Egy világvezető egyetemen a 10 legjobb brit jogi kar közé tartozunk. Posztgraduális diplomáink gazdag portfólióját világszerte elismert oktatók alakítják és adják ki, akik ötvözik az oktatási és kutatási kiválóságot, így Ön olyan készségekkel és ismeretekkel rendelkezik, amelyekre szükség van ahhoz, hogy a törvényen belül és azon túlmenően is kiemelkedő karriert tudjon végezni. (*Complete University Guide 2023 / ** #61 QS World University Rankings 2023)

Posztgraduális diplomáink

Tanuljon a világ vezető akadémikusaitól, hogy Ön is szakértővé váljon

Intellektuálisan igényes, kutatási ismeretekkel rendelkező tananyagunkat szakterületükön vezető akadémikusok adják. A Russell Group egyetemeként és a legjobb 3 egyesült királyságbeli egyetemként a jogi kutatás kiválóságáért (A REF 2021 elemzése), akadémikusaink a jogi kutatás különböző területein vezetnek. Az oktatási és kutatási kiválóságnak ez a kombinációja teszi lehetővé, hogy diplomásaink kitűnően alakítsák és tájékoztassák a politikákat és a jogszabályokat világszerte és számos ágazatban.

Válasszon az LLM-ek széles skálájából

Oktatóink tudása és szakértelme tájékoztatja LLM-eink jellegzetes és izgalmas kínálatát olyan programokkal, mint az LLM jog és innováció, az LLM nemzetközi jog, az LLM banki és pénzügyek, az egészségügy, a jog és a társadalom, az emberi jogi jogi LLM, az LLM környezetvédelem, Fenntarthatóság és üzlet, és még sok más közül választhat.

Testreszabhatja a diplomáját

Az oktatóink úttörő kutatása az opcionális modulok széles skáláját is befolyásolta, amelyek lehetővé teszik, hogy személyre szabja a diplomáját. Az LLM-jog és globalizáció például az IT-jogtól, a szellemi tulajdonjogtól és a környezetvédelmi jogtól a büntetőjogig és a büntető igazságszolgáltatásig terjedő modulokat kínál – így a nemzetközi és a hazai hallgatók körében egyaránt népszerű választás.

Izgalmas lehetőségek nem jogász végzettségűek számára

A jogi MA egy gyorsított, gyorsított, vezető státuszú posztgraduális diploma. Ez a jogátalakító kurzus lehetővé teszi, hogy két év alatt szerezzen diplomát három éven belül LLB-vel – a jog és a jogi érvelés mélyebb megértésével, mint az egyéves jogi diplomával. Ezen a kurzuson lehetőséged lesz szaktanulmányokra is olyan választható egységekkel, amelyek tükrözik oktatóink szakértelmét – megkülönböztetve azt abból a szempontból, hogy segítsen elérni a jövőbeli karriereddel kapcsolatos legmagasabb törekvéseidet.

Karrier programunk

Szerezzen készségeket és ismereteket a különféle karrierek eléréséhez

A Bristoli Egyetem választása azt jelenti, hogy hozzáférést kap a karrierközpontú tevékenységek gazdag naptárához, valamint szoros együttműködést biztosít az Iskola, öregdiákjaink, nemzetközi ügyvédi irodák, nem kormányzati szervezetek és egy elkötelezett karrier-tanácsadó között, aki szakértelemmel rendelkezik abban, hogy mi szükséges a sokrétű hozzáféréshez. jogi Pathways . A University of Bristol Law School intézményben való tanulás azt jelenti, hogy olyan készségekkel, tudással és kapcsolatokkal szerez diplomát, amelyekkel megvalósíthatja karriercéljait, és kiválóan teljesíthet a jog területén vagy kívül.

Szerezzen gyakorlati klinikai jogi tapasztalatot és munkalehetőséget az emberi jogok, a jogi technológia és a kriminológia területén

Diákok által vezetett pro bono jogi szolgálatunkon, az Emberi Jogi Klinikán, valamint a büntetőjoggal és az igazságszolgáltatási rendszerrel foglalkozó kezdeményezéseinken keresztül, mint például a Freedom Law Clinic és az Empowering the Innocent (ezt a kezdeményezést a világszerte elismert Innocence alapítója hozta létre). Project), elismert, valós jogtapasztalatot szerezhet a jogról, amelyet számos ágazatban értékelni fognak a munkáltatók. A további lehetőségek közé tartoznak a mentori programok, az emberi jogi és jogi technikai gyakorlatok és még sok más.

A létesítményeink

Éljen és tanuljon nagyszerű létesítményekben, egy izgalmas brit városban és Londonon kívüli legnagyobb jogi központban

A Law School létesítményei a hagyomány és az innováció legjobb keverékét nyújtják. A tanítás nagy része a Bristol szívében található ikonikus Wills Memorial Buildingben folyik, gótikus tornyával, Harry Potter-szerű nagytermével és könyvtárával – valamint előadótermeinek vízköpős keretes ablakaival. Az út túloldalán, a Berkeley Square-en van egy másik történelmi épület, amelyet a közelmúltban újítottak fel, hogy modern kutatószobákat, szemináriumi és oktatói szobákat, valamint egy korszerű peres eljárást biztosítson, ahol kipróbálhatja vita- és tárgyalási készségeit. Bristol maga egy nyüzsgő, kulturálisan sokszínű város, elég kicsi ahhoz, hogy melegnek és barátságosnak érezze magát, de elég nagy ahhoz, hogy kiemelkedő tanórán kívüli lehetőségeket biztosítson, beleértve egy sor klubot, sporttevékenységet, valamint közösségi és önkéntes csoportokat.

Válassza Bristolt, és tegyen többet a törvénnyel, mint azt valaha is elképzelte.

Miért Bristol?

Iskolavezető Bevezetés a Jogi Karba

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

  • Bristol

    Wills Memorial Building, Queens Road, Clifton, Avon, BS8 1RJ, Bristol

Kérdések