Keystone logo
University of Bradford

University of Bradford

University of Bradford

Bevezetés

A tudás működése

A University of Bradford részesülhet a tanításból és a kutatásból, és annak részévé válik, amely a technológiát a társadalom érdekében hasznosítja.

Tanulni fogsz olyan tudományos és ipari szakértőktől, akik világszínvonalú létesítményekben alakítják ágazataik jövőjét. Több millió fontot fektetettünk be a high-tech tanulási környezetbe, például a motion capture stúdióba és az új School of Management létesítményekbe.

A velünk töltött ideje alatt magad legjobb verziójává válhat. Az egyetem egy olyan hely, ahol kibővítheti gondolatait és egész életen át tartó barátokba tehet; ahol nőhet, tanulhat, megtapasztalhatja. Ahova tartozhat, és ahol minden lépésben támogatjuk Önt.

Tanfolyamok

Több mint 100 egyetemi programot és több mint 200 posztgraduális oktatást, kutatást és CPD kurzust kínálunk. Ezeket négy karunkon keresztül szállítják:

 • Élettudományok
 • Egészségügyi tanulmányok
 • Menedzsment, jog és társadalomtudományok
 • Mérnöki és informatikai

Számos kurzusunkat az iparági szakértők és partnerek bevonásával terveztük, és sokan rendelkeznek szakmai, törvényi vagy szabályozó testület akkreditációjával vagy jóváhagyásával, vagyis olyan készségek fejlesztésével járnak, amelyeket a munkáltatók nagyra értékelnek.

Tanulni fog tudományos és ipari szakértőktől, akik alakítják ágazataik jövőjét. Világszínvonalú létesítményekben fog tanulni - több millió fontot fektetettünk be a csúcstechnológiai tanulási környezetbe, például a motion capture stúdióba és a Digital Health Enterprise Zone-ba.

Látjuk az egyéneket és azok potenciálját, keményen dolgozunk a sikerük akadályainak felszámolásában, és biztosítjuk, hogy hallgatóink megértsék, hogy képesek továbbmenni és pozitív változásokat hozni minden jövőnkben tapasztalataik és oktatásuk révén.

Kutatás

A University of Bradford több mint 50 éves kutatási tapasztalattal rendelkezik, és a kutatás minősége szempontjából az Egyesült Királyság 50 legjobb rangsorában van (REF 2014). Kutatásunk háromnegyedét világvezetőnek vagy nemzetközileg kiválónak tekintik.

Változatos posztgraduális kutatási lehetőségeket kínálunk négy karunkban.

Campus jellemzői

A City Campuson mindent megtalál, amire szüksége van, legyen szó tanulásról, pihenésről vagy társasági életről. Olyan közösségi légkör van benne, amilyenre sehol máshol nem találkozhatsz. Ez egy barátságos, vendégszerető hely, ahol nagyszerű dolgok történnek.

A City Campus a hallgatói tevékenység központja. Itt található a Student Central – a(z University of Bradford Diákszövetség és a 24 órás könyvtár bázisa. Az Unique tornaterem újonnan korszerűsített sportolási lehetőségeket kínál, diákszállásfalunk, a The Green pedig az egyetem szívében található.

A városközponti campustól szokatlan módon rengeteg zöldfelülettel is rendelkezünk. A melegebb hónapokban nem fog küzdeni, hogy valami csendes helyet találjon a szabadban, ahol tanulhat, pihenhet vagy sportolhat.

  Rangsorok

  A Társadalmi Felzárkózás Év Egyeteme

  A University of Bradford az Egyesült Királyság egyik legváltozatosabb egyeteme. A Times Good University Guide 2020 a Társadalmi Felzárkózás Év Egyeteme címet választotta annak elismeréseként, hogy elkötelezettek vagyunk az emberek sikere iránt, tekintet nélkül származásukra, identitásukra, meggyőződésükre és kihívásaikra.

  Felvételi feltételek a programra

  Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

  Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

  Helyszínek

  • Bradford

   Richmond Rd, BD7 1DP, Bradford

  Kérdések