Keystone logo
University of Baltimore School of Law

University of Baltimore School of Law

University of Baltimore School of Law

Bevezetés

A University of Baltimore School of Law szigorú gyakorlati oktatás folyik, amely ötvözi a doktrinális tanfolyamokat, az intenzív írásbeli oktatást, az országosan elismert klinikákat és a közösségi alapú tanulást annak érdekében, hogy a diplomások kivételesen jól felkészültek legyenek az ügyvédi gyakorlatra.

A University of Baltimore School of Law a hagyományos tanulmányok, valamint a klinikai és ügyvédi tanfolyamok révén megtanulja a doktrínát, a perspektívát és a készségeket. Jogi végzettségét gazdagítja a folyóiratokkal végzett munka, valamint a hallgatói szervezetekben és kormányban való tagság, valamint a helyi, nemzeti és globális kérdésekre összpontosító központokban való részvétel.

Az iskolában végzettként kivételesen jól felkészült az ügyvédi pályára, hogy elemezze az ügyfelek jogi kérdéseit, szóbeli és írásbeli előadásokat tartson bíróságok és közigazgatási szervek számára, és számos kérdésben támogassa a pozitív változásokat. A Jogi Iskola öregdiákjai kiemelkedő közéleti pozíciókat töltenek be, sokan ügyvédként és bíróként, megváltoztatva saját és mások életét a jogi hivatás révén.

Helyszínek

  • Baltimore

    North Charles Street,1401, 21201, Baltimore

    Kérdések