Keystone logo
University Centre Reaseheath

University Centre Reaseheath

University Centre Reaseheath

Bevezetés

A diákok középpontjában áll az University Centre Reaseheath .

A Mezőgazdasági és Állat-tudományi Kar olyan hely, ahol a tudományos kiválóság és a diákok elégedettsége kéz a kézben jár, hogy egyedülálló felsőoktatási tapasztalatot biztosítson hallgatóink számára.

Programjaink portfólióját az iparral konzultálva alakítottuk ki, amely biztosítja, hogy fokozataink biztosítsák a tudást és a gyakorlati készségeket, amelyeket a munkáltatóknak szüksége van és akarnak. Ez biztosítja, hogy diplomások nagyon sikeresek az álláspiacon, és sokan dolgoznak a kékcégekkel foglalkozó cégek számára.

Az elmúlt években a campus több mint £ 50 millió értékű befektetést talált az élvonalbeli oktatási intézményekben és hallgatói erőforrásokban, például helyszíni szálláson, az elkövetkező években tervezettnél.

A Reaseheath felsőoktatásának minőségét vizsgáló legutóbbi felülvizsgálatunk során a Felsőoktatási Minőségbiztosítási Ügynökség (QAA) elismerte a diákok tanulási lehetőségeinek minőségét és fokozását. Nem találtak fejlesztési területeket, és számos jó gyakorlatot azonosított.

A "Reaseheath Experience" olyan dolog, amit sok korábbi diákunk elmond nekünk életünk legélvezetesebb idejéről. Azt akarjuk, hogy a hallgatók sikeresek legyenek a kiválasztott karrierjükben, és felismerjük, hogy a magas színvonalú előadók tanulnak a tapasztalatokon és a formális tanuláson keresztül.

Miért University Centre Reaseheath ?

A vidéki Cheshire-ben található campusunk csúcsminőségű, iparági színvonalú, tanítási lehetőségeket kínál, de megtartja barátságos, támogató légkörét - ez kombinálja mind a tudományos kiválóságot, mind a diákok elégedettségét.

 • Képzési programjaink lehetőséget nyújtanak Önnek arra, hogy számos iparilag elismert középfokú végzettséggel foglalkozzon.

 • Diákjaink 87% -a azt mondja, hogy a személyzet lelkesedik attól, amit tanítanak. Diákmunka-felmérés 2016

 • Élvezze az iparban betekintést munkahelyeken, tudományos kutatásokon és tereputakon és tanulmányutakon keresztül az Egyesült Királyságban és külföldön.

 • Az elmúlt évben 1 az 5-ből Reaseheath hallgatók fokozatot szereztek első osztályú kitüntetéssel vagy megkülönböztetéssel.

 • "A Reaseheath felsőoktatási programjai kiemelkedőek, a diákok tanulási lehetőségeinek minősége és javítása pedig meghaladta az Egyesült Királyság elvárásait."

 • Minőségbiztosítási Ügynökség (QAA) a felsőoktatás felülvizsgálatához 2014

 • A hallgatói elégedettség a felsőoktatási kurzusainkhoz képest 83%. Diákmunka-felmérés 2016

Szolgáltatásaink

Az utóbbi években 50 millió fontot fektettek be az egyetemre, beleértve egy lovas központot, az iparág vezető éttermet, sportlétesítményeket, egy tudományos kertészeti létesítményt, amely egyedülálló az Egyesült Királyságban, valamint egy állatközpont és az állatkert.

A következő négy évben további 31 millió font sterling befektetés folyik a hallgatói szállásunkba, az agrártechnológiai központba és a sportlétesítményekbe.

Az Ön tanulási tapasztalata

A Reaseheath egy támogató tanulási környezetet kínál, amelynek középpontjában a szakképzés áll. A tanfolyamok biztosítják, hogy a diplomások elhagyják a tudást, készségeket és képesítéseket, hogy a munkáltatók keresnek.

Támogatjuk hallgatóinkat:

 • Kis csoportos oktatás magas szintű egyéni támogatással

 • Rendkívüli tapasztalattal rendelkező előadók

 • A tanári órák nagy száma oktatókkal

 • Speciális létesítmények

 • Lehetőségek tengerentúli tanulmányutakra

 • Erős kapcsolatok a munkáltatókkal

 • Ipari releváns programok, amelyek átruházható készségeket kínálnak

 • További képesítések a karrierlehetőségeinek további növelése érdekében.

További képesítések

Képzési programaink lehetőséget nyújtanak arra, hogy egy sor középfokú végzettséget tanuljanak. Ezeket a speciális képesítéseket a tanfolyamod mellett hozza meg, és lehetőséget nyújt az iparilag elismert képesítések megszerzésére.

A további képesítések az egyes tárgykörökre jellemzőek. Ha lehetséges, célunk, hogy ezeket a tananyag részeként nyújtsuk, de néhány támogatott költség felmerülhet.

A munkáltatók gyakran igényelnek iparági képesítést egy fokozaton túlmenően, így ezek a gyakorlati képesítések növelhetik a karrierlehetőségeket és a foglalkoztathatóságot. Olyan iparági releváns készségeket és képzéseket kínálnak, amelyeket a munkáltatók keresnek és kínálnak a diplomások vezető pozícióját a versenyképes munkaerőpiacon.

Helyszínek

 • Nantwich, Cheshire, CW5 6DF, , Nantwich

Kérdések