Keystone logo
University At Buffalo Law School

University At Buffalo Law School

University At Buffalo Law School

Bevezetés

A nemzet legerősebb közjogi iskolái és az interdiszciplináris tanulmányok világszínvonalú központja között a Buffalo University of Law erős egyetemi elméleti alapot és gyakorlati eszközöket biztosít a hallgatók számára a versenykörnyezetben való sikerhez.

A Buffaloi Egyetem Jogi Egyeteme - az egyetlen jogi iskola a New York-i Állami Egyetem rendszerében - egy világszínvonalú kutatás-intenzív állami egyetem zászlóshajó campusán található, a legnagyobb az Egyesült Államok északkeleti részén. A nemzetközi határon található néhány jogi egyetem közül az egyik számtalan határon átnyúló tanulási lehetőséget kínál, beleértve az új határokon átnyúló jogi tanulmányi koncentrációnkat is. Sok országosan prominens oktatónk Ph.D. a jogi diplomájuk mellett, amelyek lehetővé teszik számunkra a szakértők által oktatott interdiszciplináris tanfolyamok széles skáláját.

Innovatív januári rövid tanfolyamaink belső képet nyújtanak az élet ügyvédi tevékenységéről, és sokféle témát és fórumot kínálnak, többek között: az adótörvény Párizsban, a nemzetközi kereskedelmi törvény Új-Zélandon, a jogi kultúra Thaiföldön és az emberi jogi törvények Washingtonban. A tanterem és a szolgáltatás kombinálásának előnyei az ország legerősebbjei közé tartozó gyakorlati tanfolyamainkon kerülnek összefoglalásra. Ezek a kurzusok ötvözik a jogi anyagi terület tanulmányait egy teljes munkaidős oktató mellett a közösségben végzett szolgálattal gyakorló ügyvédek irányításával.

Helyszínek

  • Buffalo

    Mary Talbert Way,211, 14260, Buffalo

    Kérdések