Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University at Albany

University at Albany

University at Albany

Bevezetés

Ez az University at Albany

A Forbes magazin az egyik „Amerika legnépszerűbb főiskolájának” nevezte el, itt tanulhat, élhet, boldogul és sikeres lesz. Ez a kiválóság - rendkívüli értéken.

A New York-i fővárosban University at Albany Egyetem a fővárosi régió első számú állami kutatóegyeteme, és több mint 17 000 hallgatónak nyújt lehetőséget egy nagy egyetem kiterjedt lehetőségeire az egyéni sikereket elősegítő környezetben.

University at Albany","author_url":"","source":""}" />

150679_Albanyentryplaza

Tudományos kiválóság

Az Ön sikere az első számú prioritás. Ez azt jelenti, hogy még a diploma megszerzése előtt elkészíti az önéletrajzát - felkészíti Önt bárhová is.

Több mint 50 egyetemi szak és több mint 150 posztgraduális program közül választhat, amelyek felkészítik Önt a legkülönbözőbb területeken való sikerre.

Minden tanulmányi területen tanítanak olyan oktatók, akik világszínvonalú tudósok és tanárok - sokan aktívan részt vesznek az életet növelő kutatásban, amely mélyrehatóan hozzájárul a közjóhoz. Mint mentorok, számos hallgatói kutatási lehetőséget kínálnak mind az egyetemi, mind a posztgraduális szinten, ösztönözve Önt arra, hogy továbbfejlessze készségeit és törekvéseit.

 • 77. számú legnépszerűbb állami főiskola az Egyesült Államokban - 2021 (US News & World Report)
 • # 32 északkeleten. Legjobb bumm a Buck Főiskolák számára - 2020 (Washington havi)
 • 61. szám Az amerikai állami főiskolák legfelsőrangú rangsora - 2020 (Business First)
 • 88. Amerika legjobb ár-érték arányú főiskolái - 2019 (Forbes)

Nemzeti szinten elismert programok

Az UAlbany oktatás kiválóságát számos független forrás ismeri el. UAlbany a Forbes „Amerika legjobb állami főiskoláinak” legjobb egyetemei közé tartozik, és az US News & World Report következetesen számos diplomát szerez az Egyesült Államokban az 50 legjobb között, beleértve a klinikai pszichológiát, a büntető igazságszolgáltatást, a könyvtárat és az információkat. tanulmányok, közügyek, közegészségügy, szociológia és szociális munka.

 • 1. számú New York-i Közoktatási Iskola (US News & World Report - 2021)
 • 19. számú legjobb diplomás közügyek 2020-ban (amerikai hírek és világjelentés)
 • # 46. A legjobb közegészségügyi posztgraduális iskolák 2019 (US News & World Report)
 • # 2 Legjobb Kriminológiai Doktori Iskola - 2018 (US News & World Report)

Elkötelezettség a sokszínűségért

Az University at Albany elkötelezett a sokszínűségben és befogadásban gazdag környezet fenntartása mellett, ahol közösségünk minden tagját méltósággal és tisztelettel kezelik. Elismerjük, hogy ez egy út, de úgy gondoljuk, hogy a közös munka során aktívan részt vehetünk a campus éghajlatának problémáival foglalkozó, cselekvésre alkalmas elemek azonosításában.

 • Országos vezetőként kiemelve a faji egyenlőség előmozdításában - 2020 (Education Trust)
 • Országos „HEED” Diversity Award 2018, 2019, 2020 (INSIGHT into Diversity Magazine)

Karrier előkészítés

UAlbany felkészíti Önt arra, hogy karrierjét számos szakmában folytassa, és felsőfokú végzettségű, jogi vagy orvosi iskolákba lépjen. Hozzáférhet szakmai gyakorlatokhoz és karrier-előkészületekhez a Fortune 500 vállalkozásokban és minden területen, valamint korai biztosítási lehetőségeket kínál az Albany Medical Centernél és egyedülálló partnerséget az Albany Law School-szal. Akadémiai kínálatunk legújabb kiegészítései közé tartoznak a manapság a legkeresettebb programok, például a számítástechnika, a belbiztonság, a vészhelyzetekre való felkészülés, a digitális kriminalisztika, a pénzügyi piac szabályozása és a közegészségügy.

 • A társadalmi mobilitás legjobb 7% -a - 2021 (US News & World Report)
 • A legjobb 12% a legnépszerűbb nemzeti egyetemek a közjóhoz való hozzájárulás alapján - 2020
 • A legjobb 6% -os szociális mobilitási lift - 2020 (Oktatási reform most)
 • A felső 2% -os felsőoktatási szociális mobilitási index 2020-ig (CollegeNET)

Stratégiai helyszín

New York állam fővárosi régiójában a legmagasabb a foglalkoztatási ráta New York államban, és olyan nyüzsgő iparágak ad otthont, mint a kormány, a technológia, az üzleti élet, az egészségügy és az oktatás. Az egyetem helyszíne korlátlan lehetőségeket kínál a szakmai gyakorlatokra és a közszolgálatra, amelyek révén tapasztalatokat szerezhet, tesztelheti képességeit és felkészülhet a sikeres karrier elindítására.

Három különálló egyetem, lehetőségek sokasága

Az Uptown Campus

Az egyetem fő campusát, az albany Washington Avenue 1400-ban található, 1961-62-ben tervezte Edward Durell Stone neves amerikai építész. Az egyetem tükrözi Stone merész, egységes kialakításának stílusát, amelyet tornyai, kupolái, szökőkútjai, szárnyaló oszlopsorai és elsöprő ernyője fejez ki. Az eredmény drámai módon különbözik a legtöbb hagyományos egyetemi campus szétszórt épületeitől és eltérő építészeti stílusától.

Az új építkezések következetes áramlása az elmúlt évtizedben kibővítette az Uptown Campust, új tudományos és művészeti létesítményekkel és adminisztratív épületekkel bővítve. A Business School új otthona LEED arany besorolást kapott az Egyesült Államok Zöld Építési Tanácsától, amely 2013 őszén nyílt meg. A bővítés és a nagyobb felújítások teljesen felújították az Egyetem Entry Plázáját, a fő kútját, a 20 emeletes Carillont és a Campus Center.

Az Uptown Campuson található az Előadóművészeti Központ is, ahol számos színház, előadóterem és próbaoktató hely büszkélkedhet; az Egyetemi Művészeti Múzeum, az északkelet egyik legjobb regionális múzeuma; valamint a New York State Writers Institute, amely széles körű oktatási bázist jelent az irodalom művészetét népszerűsítő olvasók és író hallgatók számára. Az Uptown Campus további speciális létesítményei közé tartozik az Országos Meteorológiai Szolgálat meteorológiai laboratóriuma, egy lineáris gyorsító a fizika kutatásához, valamint egy csúcstechnológiájú adatközpont, amely támogatja a nagy teljesítményű számítást és a hálózatépítést. A hallgatói tevékenység központja a Campus Center, amely társalgókat, tárgyaló- és étkezőket, báltermet, kávézót, banki létesítményeket, kisboltot, Barnes & Noble könyvesboltot, valamint különféle gyorsétteremeket és egészséges ételeket kínál. .

Ház

Az Uptown Campus négy lakóhelyének négyszöge körülbelül 1200 hallgatónak ad otthont, és nyolc, háromemeletes termet és 23 emeletes tornyot tartalmaz. Minden quad tartalmaz társalgókat és rekreációs területeket, három quad pedig étkezési lehetőséget kínál. A közeli Freedom Apartments apartman stílusú, az Empire Commons pedig egyszobás apartman stílusú életet kínál 1200 hallgató számára. Az építészetileg díjnyertes, környezetbarát lakótelep, a Liberty Terrace további 500 apartman stílusú ágyat biztosít. Lakhatási lehetőség a Belvárosi campus közelében található Alumni Quadon is rendelkezésre áll.

Sportlétesítmények

A szabadtéri szabadidős létesítmények közé tartozik a kivilágított teniszpályák, kosárlabda- és röplabdapályák, valamint számos többcélú játék- és intramuralis terület, köztük az Alumni Turf Field, amely az UAlbany mezei jégkorongcsapatának otthona. Az UAlbany férfi és női lacrosse-nak szentelt John Fallon Field ülőhelye 2500. A 8500 férőhelyes Tom és Mary Casey Stadion, amely a labdarúgás, valamint a férfi és női futball otthona, 2013 őszén nyílt meg. A következő évben UAlbany nyitotta meg az iskola bajnokságának atlétikai pályázatának új helyszínét. Kilenc sávos pályafelületet tartalmaz, és a természetes gyepfelület teljes felújítása a terepi eseményekhez.

A beltéri sportlétesítményeket a SEFCU Aréna uralja. A közel 4800 aréna befogadóképességű létesítmény otthont ad az NCAA Division I Great Dane kosárlabdának, és futópályával, modern fitneszközponttal, teljesen felszerelt atlétikai edzőkomplexummal, pezsgőfürdőkkel és egyéb rehabilitációs eszközökkel, két fő öltözővel, és több kisebb csapat öltöző. Minden létesítmény akadálymentesített, és külön ülősarokkal rendelkezik a fogyatékkal élő nézők számára. A Testnevelési Központ medencével, öltözőkkel, súly- és birkózószobákkal, táncstúdióval, valamint kosárlabda-, kézilabda- és squashpályákkal rendelkezik.

A belvárosi campus

A belvárosi campus, az Albany nyugati sugárút 135. szám alatt található, egy klasszikus grúz stílusú komplexum, amely 1909-66 között szolgált fő campusként. A közelmúltban felújított ház ad otthont a Rockefeller Közügyek és Politikai Főiskolának, a Büntető Igazságügyi Iskolának, a Szociális Jóléti Iskolának, valamint a Mérnöki és Alkalmazott Tudományok Főiskolájának.

Az egészségtudományi campus

A Health Sciences Campus, egy 1996-ban vásárolt volt gyógyszeripari komplexum, amely a rensselaeri One University Place területén található, a régió egyik virágzó biológiai tudomány-kutató és csúcstechnológiai központja. Akadémiai horgonya a Közegészségügyi Iskola, és kutatási lehetőségei közé tartozik a Rákkutató Központ, ahol a Gen * NY * Sis Rákgenomikai Kiválósági Központ ad otthont, és a Funkcionális Genomika Központja.

152019_151855_20190509_podium-tulips__MG_2936.jpg

Campus jellemzői

Három különálló egyetem, lehetőségek sokasága

A felsővárosi kampusz

Az egyetem fő campusát, amely az albanyi Washington Avenue 1400. szám alatt található, 1961-62-ben a neves amerikai építész, Edward Durell Stone tervezte. A campus tükrözi Stone jellegzetes stílusát, a merész egységes dizájnt, amelyet tornyai, kupolái, szökőkutai, szárnyaló oszlopsorai és elsöprő lombkorona fejez ki. Az eredmény drámaian eltér a legtöbb hagyományos egyetemi campus szétszórt épületeitől és eltérő építészeti stílusaitól.

Az elmúlt évtizedben az új építkezések folyamatos áramlása kiterjesztette az Uptown Campust, új tudományos és művészeti létesítményekkel és adminisztrációs épületekkel. A School of Business új otthona LEED arany minősítést kapott a US Green Building Counciltól, amely 2013 őszén nyitotta meg kapuit. A bővítés és a jelentősebb felújítások során teljesen felújították az egyetem bejárati terét, a fő szökőkútját, a 20 emeletes Carillon-t és a Campus Center.

Az Uptown Campusban található az Előadóművészeti Központ is, amely számos színházzal, koncertteremmel és próba-oktatótérrel büszkélkedhet; az Egyetemi Művészeti Múzeum, az egyik legjobb északkeleti regionális múzeum; és a New York State Writers Institute, amely széles körű oktatási bázis az olvasók és íróhallgatók számára, akik népszerűsítik az irodalmi művészetet. Az Uptown Campus további speciális létesítményei közé tartozik az Országos Meteorológiai Szolgálat meteorológiai laboratóriuma, a fizikai kutatásokhoz használható lineáris gyorsító, valamint egy csúcstechnológiás adatközpont, amely támogatja a nagy teljesítményű számítástechnikát és a hálózatépítést. A hallgatói tevékenység központja a Campus Center, amely társalgókat, tárgyalókat és étkezőket, báltermet, kávézót, banki létesítményeket, vegyesboltot, Barnes & Noble könyvesboltot, valamint számos gyorséttermi és egészséges étkezési lehetőséget foglal magában. .

Ház

Az Uptown Campus négy lakónegyedében körülbelül 1200 diák tartózkodik, és nyolc háromszintes terem és egy 23 emeletes torony található. Minden quad tartalmaz társalgókat és rekreációs területeket, három négyes pedig étkezési lehetőséget. A Nearby Freedom Apartments apartman stílusú, az Empire Commons pedig 1200 diák számára biztosít egyszobás apartman stílusú lakhatást. Az építészetileg díjnyertes, környezetbarát lakókomplexum, a Liberty Terrace további 500 apartman stílusú ágyat biztosít. A belvárosi kampusz közelében található Alumni Quad is elérhető.

Sportlétesítmények

A szabadtéri szabadidős létesítmények közé tartoznak a megvilágított teniszpályák, kosárlabda- és röplabdapályák, valamint számos többcélú játék- és belső terület, köztük az Alumni Turf Field, amely az UAlbany hokicsapatának otthona. Az UAlbany férfi és női lacrosse-nak szentelt John Fallon Field 2500 férőhelyes. A 8500 férőhelyes Tom and Mary Casey Stadion, amely a futballnak, valamint a férfi és női focinak ad otthont, 2013 őszén nyílt meg. A következő évben UAlbany megnyitotta az iskola bajnoki atlétikaprogramjának új otthonát. Kilenc sávos pályafelülettel és a természetes gyep teljes felújításával rendelkezik a terepversenyekhez.

A fedett atlétikai létesítményeket a SEFCU Arena uralja. A közel 4800 férőhelyes aréna befogadóképességű létesítményben az NCAA Division I. német dog kosárlabdája ad otthont, valamint egy futópálya, egy modern fitneszközpont, egy teljesen felszerelt atlétikai edzőkomplexum pezsgőfürdőkkel és egyéb rehabilitációs eszközökkel, valamint két fő öltöző, és több kisebb csapatöltöző. Minden létesítmény mozgássérültek számára hozzáférhető, és a mozgássérült nézők számára kijelölt ülőhelyekkel rendelkeznek. A Testnevelési Központban medence, öltözők, súly- és birkózótermek, táncstúdió, valamint kosárlabda-, kézilabda- és squash-pálya található.

A Belvárosi Campus

Az Albanyban, a Western Avenue 135. szám alatt található Downtown Campus egy klasszikus grúz stílusú komplexum, amely 1909 és 1966 között volt a fő campus. A közelmúltban felújított épületben található a Rockefeller College of Public Affairs & Policy, a School of Criminal Justice, a School of Social Welfare, valamint a College of Engineering and Applied Sciences.

Az Egészségtudományi Campus

Az Egészségtudományi Campus, egy korábbi gyógyszerészeti komplexum, amelyet 1996-ban vásároltak meg, és a rensselaeri One University Place-ben található, és a régió egyik virágzó biotudományi kutatási és csúcstechnológiai központja. Akadémiai horgonya a Közegészségügyi Iskola, kutatási létesítményei közé tartozik a Rákkutató Központ, amely a Gen*NY*Sis Rákgenomikai Kiválósági Központnak és a Funkcionális Genomikai Központnak ad otthont.

  Rangsorok

  • 77. legjobb állami főiskola az Egyesült Államokban – 2021 (US News & World Report)
  • #32 északkeleten. Best Bang for the Buck Colleges – 2020 (Washington Monthly)
  • 61. számú amerikai állami főiskolák top-to-bot rangsora – 2020 (Business First)
  • #88 Amerika legjobb ár-érték arányú főiskolája – 2019 (Forbes)

  • #1 Public School of Education in NY (USA News & World Report – 2021)
  • 19. legjobb diplomás közszolgálati programok 2020-ban (US News & World Report)
  • #46. A legjobb közegészségügyi végzős iskolák 2019-ben (US News & World Report)
  • #2. Legnépszerűbb kriminológiai diplomás iskolák – 2018 (US News & World Report)

  Helyszínek

  • Albany

   1400 Washington Avenue, Albany, NY 12222, 12222, Albany

   Programok

   Kérdések