Keystone logo
© Universidad Rey Juan Carlos
Universidad Rey Juan Carlos

Universidad Rey Juan Carlos

Universidad Rey Juan Carlos

Bevezetés

Az Universidad Rey Juan Carlos speciális és magas színvonalú oktatást kínál több mint 200 posztgraduális diplomával, beleértve az egyetemi mesterképzéseket, meghatározott fokozatokat és nemzetközi doktori programokat minden tudásterületen. Modern eszközöket biztosít annak biztosítására, hogy minden tanulmány rendelkezzen a tudományos területen és az egyre versenyképesebb munkaerőpiacon szükséges gyakorlati elemekkel.

1996-os megalakulása óta az Universidad Rey Juan Carlos (URJC) következetesen javította oktatásának minőségét minden akadémiai kínálatában, a spanyolországi Madrid közösségének különböző helyszínein található egyetemekkel. Ez a kapacitás azt is lehetővé teszi, hogy az egyetem átfogó képzést nyújtson azoknak a hallgatóknak, akik először lépnek be az egyetemi képzésbe. Az URJC minősége nemzetközi elismerésre tett szert, jelenleg 5 csillagos egyetemként értékelik a foglalkoztathatóság, a nemzetközivé válás és az innováció területén. Az Academic Ranking of World Universities (Shanghai Ranking) szerint, amely az egyik legigényesebb nemzetközi rangsor, a világ 800 legjobb egyeteme közé tartozik.

A kar magasan képzett, és minden szakon különböző területeken dolgozó szakértők vesznek részt, hogy az aktuális szakmai igényekhez igazodó, átfogó oktatást nyújtsanak. Az egyetem 11 karát és iskoláját a legmodernebb eszközökkel látták el, így a hallgatók gyakorlati ismereteket szerezhetnek, és alkalmazkodhatnak az új kutatási és szakmai valósághoz. Mind az egyetemi mesterképzések, mind pedig a meghatározott diplomák tantervük kötelező részeként kínálnak külső szakmai gyakorlatot, amely a posztgraduális tanulmányaik befejezése előtt integrálja a hallgatókat a munkaerőpiacra. Emellett az egyetem 11 nemzetközi programot kínál különböző területeken.

Helyszínek

 • Madrid

  Tulipán s/n Móstoles. Móstoles, Madrid (Spain), 28933, Madrid

 • Alcorcón

  Avenida de Atenas, s/n, 28922, Alcorcón

  • Municipality of Fuenlabrada

   Camino del Molino, 5, 28942, Municipality of Fuenlabrada

   • Aranjuez

    Aranjuez, Spanyolország

    • Móstoles

     Calle Tulipán, s/n, 28933, Móstoles

     Kérdések