Keystone logo

Universidad de Leon

A logo

Bevezetés

Miért érdemes tanulni az ULE-n?

Legalább tíz ok van arra, hogy León-t akadémiai célpontként válasszák, bár biztosak vagyunk benne, hogy még sok más lesz.

 1. A legjobban beszélt nyelv - A Leon térségben egy nagyon tiszta spanyolul beszélünk, egy teljesen semleges akcentussal. León utcáin hallod, hogy az emberek megfelelő spanyolul beszélnek.
 2. A legjobban megőrzött művészet - Itt minden alkalommal művészi ékszereket talál. A római korszak maradványaitól a 21. századi díjnyertes építészetig, anélkül, hogy elfelejtené a híres és legendás Camino de Santiago-t.
 3. Nemzetiségek sokfélesége - Szeretnénk, ha integrálná a társadalmunkat, miközben élvezi a nemzetközi környezetet, amelyet az ULE kínál.
 4. A Keresztapa program - Engedje meg, hogy vezesse a szponzorát. Ez lesz a legjobb tanácsadója.
 5. Gazdasági cél - A Leónban való tartózkodás olcsó. A közös apartmanban egy szoba 150 és 250 euró között mozog havonta, sétálhat vagy kerékpározhat minden helyszínre, és a szabadidő megfizethető.
 6. Természet és kaland - Élvezze a síelés, túrázás, hegymászás és sok más kalandtevékenység gyakorlását, amit a tartomány kínál.
 7. Universidad solidaria - Együttműködjön fejlesztési együttműködési szolgálatunkkal a szolidaritási projektekben
 8. A környezet iránti elkötelezettség - A zöld iroda elősegíti a fenntarthatóságot és az egészséges szokásokat: a kerékpárok ingyenes használata, főzőműhelyek, újrahasznosítás ...
 9. Hozzáférhető egyetem - Minden épület alkalmas a fogyatékkal élők számára. Van egy támogató egység, amely tájékoztatja és megkönnyíti a mindennapi munkát azoknak, akik ezeket az igényeket kielégítik.
 10. A hiteles Spanyolország. - Leónban elfogadták az első Európában működő magna leonesa chartát, és létrehozták az első egyetemet.

Mit tanulhat az ULE-ben?

Egyetemen tanulmányozhatod, amit akarsz. Használja a tanulmányok katalógusát és a tantárgyak keresőmotorját Ha csak spanyol nyelvet szeretne tanulni idegen nyelvként, akkor az összes szükséges információ megtalálható a Nyelvközpontban.

Létezik egy listája az akadémiai koordinátorokról, akiknek elérhetőségei vannak a szükséges tudományos útmutatókhoz.

Lehetőség van a tantárgyak teljes angol nyelvű felvételére. A spanyol nyelvekkel is kombinálhatók.

Brooke Cagle / Unsplash

Mikor kezdjük?

Tanulmányaink minden tanévben két félévben vannak strukturálva, a nyelvi központot pedig a negyedévben.

promóció

Kiválósági ösztöndíjak nemzetközi hallgatóknak

Helyszínek

 • Campus de Vegazana S/N 24071 León, , León

 • Av. de Astorga 15 24400 Ponferrada, , Ponferrada

Kérdések