Keystone logo

Universidad Autonoma de Aguascalientes

A logo

Bevezetés

A végzős képviseli a legmagasabb szintű oktatás Mexikóban és annak elsődleges célja a szakemberek képzését, a szakemberek, tudósok, humanisták, technológusok és oktatók és kutatók tudják alkalmazni, az innovációra és továbbítja a jelenlegi ismeretek tudományosan releváns és társadalmilag releváns különböző területek és diszciplínák képes befolyásolni a fejlesztési Aguascalientes és Mexikóban.

Az Autonóm Egyetem Aguascalientes nőtte magát , mint a vezető egyetemi státusz és a tervezett nemzeti és nemzetközi szinten a tudományos minőség, a fokozott oktatási lehetőségek, a kutatás és a technológiai fejlesztés, mint valamint a kulturális terjesztés és érdekképviseleti munka szociális, amely kiérdemelte a presztízs és elismerés, csakúgy, mint a 92% -át az intézményi programok és 100% -a intézményközi egyetemi programok keretében a Nemzeti Program Quality diplomás (PNPC) Nemzeti Tanács Tudományos és Technológiai Mexikóban az irányító testület a tudomány és technika az országban; míg nemzetközi továbbra is hozzá programokat az értékelés különböző szervek. Az intézmény is van 14 program orvosi szakterület az ágazathoz kapcsolódó egészségügyi orientált szakmai programokkal, ebből 78% -a az 1. szinten a által elvégzett intézményközi bizottságok a szervíz (Felsőoktatási CIEES); és 21% akkreditálja PNPC. Hasonlóképpen, 36% -a egyetemi programok értékelték nemzetközi szinten kifejezetten a Iberoamerican University Association of Graduate Studies (AUIP), valamint az Akkreditációs Tanács az üzleti iskolák és programok (ACBSP): doktori Közigazgatási Kar, MTA doktora biológiai, PhD szociokulturális Tanulmányok, Master of Educational Research Master of Science: terület Növényi Biotechnológiai és Toxikológiai Master of Science agronómiai opciók vagy állatorvosi, Master of Computer Science és Computer Technologies, Master of Tax és a Master of Közigazgatás-tudományi, megvalósítása ezáltal helyez a végzős programok minőségi szintet globálisan versenyképes. Jelenleg két doktori programok értékelni.

Az MHT egy integrált oktatási doktori programokat, amely választ ad egyértelmű igényekhez az élethosszig tartó tanulás, a magas szintű minőségi által támogatott felismerésük szervezetek és / vagy előírások kiválósági áldozatul, és rugalmassági elemeket, amelyek lehetővé teszik a címet különböző képzési igények résztvevő szakemberek őket. Emellett van sokféle, amely magában foglalja mind a munkavégzés szakma és kutatás, valamint az intézményi és a hatóságok közötti programok, amelyek megfelelnek a feltételeknek a társadalmi igény és a képesség az egyetem kínál számukra programokat.

Keresek akkreditációja doktori programok hazai és nemzetközi szinten már egyértelmű utalást tett erőfeszítéseket az egyetemen. Egyrészt, mert ő vezette a fejlődését végzős elérése felé magas minőségi követelményeknek; másodszor azért, mert ennek eléréséhez, azt megtervezni és végrehajtani egy minőségbiztosítási rendszer a minőség javítását és a diplomás eredményezett nagy százalékban akkreditált programok és a magas átlagos hatékonysága terminál.

A glasgow-i doktori programokat az Autonóm Egyetem Aguascalientes.

 • Megfelelő tantervek.
 • tanuló-központú programokat, ahol a tanár tagja az Akadémiai Tanács figyelemmel kíséri a programot, és a tanár, aki végigvezeti Önt az edzés lesz kiosztva.
 • Vizsgálati alanyok lehetnek belüli vagy kívüli intézmény hallgatói mobilitást támogató és képzés versenyképes globális világban.
 • Képzési szerzett lehetővé teszi a kutatás, a technológiai fejlesztés, az innováció és a társadalmi problémák megoldásában.
 • Graduate Programs MHT, támogatja a saját oktatók, szakképzett, tapasztalt és elegendő a diákok biztosítva a képzés, mint kutató és vezető szakember. Sok tanár által elismert Nemzeti Kutatók Rendszer illetékes a termelés, átvitel és ismeretek alkalmazását a nemzeti és nemzetközi elismerést.
 • A folyamatos frissítése tudás nagyon fontos minden profi. Ezért az Autonóm Egyetem Aguascalientes felkéri valamennyi szakember biztosítja a tudományos kiválóság tanul egy posztgraduális kurzus az egyetemen elérni versenyképes és kínálnak konkrét megoldások szakmai tevékenységét.

Tanulni Autonóm Egyetem Aguascalientes kap:

 • Ismeretek, készségek, attitűdök és értékek, hogy megfeleljen a szakmai fejlődés, a kutatás számára enfrenarse a munkaerő és hozzájárulnak a Aguascalientes és Mexikóban.
 • Kapcsolódás magukat, a terület szakértői tanárok, tapasztalt tevékenysége révén a tudományos, technológiai és szakmai kutatási emelte a tantervben.
 • Összekapcsolása a nemzeti és nemzetközi köszönhetően a tanács a felelős oktató képzési szakemberek.
 • A tapasztalat az multidiszciplináris, interdiszciplináris és csapata, hogy megosszák a haladás, a dolgozat vagy gyakorlati munkát a diákok a különböző szakterületeken dolgoznak.

A fent említett, a Kutatási Főigazgatóság és Graduate Studies meghívja Önt , hogy látogassa meg oktatási lehetőségek elérhetővé az Autonóm Egyetem Aguascalientes frissíteni és erősítse a szakmai képzés és a kutatás. Welcome. !!!

Helyszínek

 • Avenida Universidad 940, Ciudad Universitaria, Universidad Autónoma de Aguascalientes, 20130, Aguascalientes

Kérdések