Keystone logo
Universal Arts School

Universal Arts School

Universal Arts School

Bevezetés

Spanyolország legjobb animációs iskolája

15 # A világ legjobb animációs iskolái között

1994-ben alakult CGI-ként - számítógép által generált képek (infografika, 3D-s animáció, videojátékok, mozi, reklám és speciális effektusok) és digitális kép (grafikai tervezés, utómunka, vírusos videó, rövidfilm, divatfilmek) szakosodott központ. és Web). Több mint 3 millió órás képzéssel, nemzetközi szinten úttörő módszertanunk lehetővé teszi számunkra, hogy munkát találjunk a bolygó legfontosabb stúdióiban.

Nem volt internetes vagy video oktatóanyag vagy PDF-fájl, könyveket és 3D-s szoftverterméket írtunk a szerkesztői ANAYA-hoz. Az archaikus számítógépekben alakítottuk ki a legkevésbé virtuális poligonokat. Tanítottuk a szimuláció, az animáció és az FX legprimitívebb technikáit. A kilencvenes évek kezdete volt.

Módszertani oktatás

Azt mondhatjuk, hogy vannak olyan emberek, akik nagyfokú szakmai vagy személyes sikereket értek el a kapott képzettípus ellenére. Ez azt jelenti, hogy mindannyiunk rendelkezésére áll egy "kattintás", amelyet bármikor kattinthatunk, amikor csak akarunk. A hiteles képződésnek olyan légkör kialakításán kell alapulnia, amelyben az ember felébreszti belső énét. A véleménynyilvánítás szabadságának és a bizalomnak szabadon kell lennie. Miután összekapcsolódott, a tanulás felszállhat.

Ez egy művészetről és egy szakmáról, egy egészről szól. Jelenleg új forradalom van a tudásban és az intelligenciában. Figyelembe vesszük az olyan érzelmeket, mint az Emotional Intelligence, a 9 Multiple Intelligences, a Social Intelligence, a Synesthesia, a Neuro-Language Programming, az Lateral Thinking stb. Fogalmai. Most ismeretes, hogy a tanuláshoz több egyidejű keresztirányú és kapcsolódási útvonalat kell megnyitni ahol a személy úgy érzi, hogy minden képességeit felhasználja, nem csak a kognitívakat.

Díjak és említések

A díjazás nehézségekbe ütközhet a különböző nemzeti és nemzetközi versenyeken és fesztiválokon bemutatott alkotások mennyiségének és minőségének köszönhetően. A fontos dolog az, hogy előmozdítsuk munkáját az összes rendelkezésre álló eszközzel, ahol a vállalatok általában ugyanúgy néznek ki, mint maga a szakmai piac. A promóció alapvető fontosságú a munka világához való kapcsolódáshoz, a valódi munkahelyváltással, valamint a digitális világ jelenlegi trendjeinek és legsikeresebb munkamegosztásának figyelembevételével. A projekteket mindig arra tervezték, hogy valaki megtekinthesse őket, hogy saját terjesztésük szerint mozogjanak a munkájukon, hogy áthelyezzék a jelölt szakmai profilját, ahol a világ állásajánlatait 80% -ban nem publikálják. Az igazi bérleti csatornán kell lenned.

Az Amerikai Intézmény ANIMÁCIÓS KARRIER FELÜLVIZSGÁLATÁRA hivatkoztunk a világ 100 legjobb nemzetközi iskolájának egyikeként.

Tanúsított nemzetközi garancia

A legfrissebb tanulmányok azt mutatják, hogy a vállalatok a toborzás során a jelölt személyes tulajdonságainak legfeljebb 70% -át keresik, szemben az akadémiai képzés és az önéletrajzok 30% -ával, ami egyre gyakrabban fordul elő, különösen ebben az iparágban. Meg fogják keresni, hogy mit lehet tenni nekik a cégeknél, nem pedig az, amit tanulmányoztak. Mi vagyunk az egyetlen spanyolországi központ és az első Európában, hogy négy ilyen típusú jóváhagyást kapjon az ágazat: a NewTek Felhatalmazott Oktatóközpontja, a Luxology / A Certified Felhatalmazott Oktatási Központ, a Houdini Felhatalmazott Oktatási Központ és az EPIC GAMES hivatalos partnerei a NewTek LightWave3D, Luxology Mode, SideEffects, Houdini és az Unreal Engine render-Engine of Videojátékok erőteljes motorja. A Techimage felhatalmazást adott arra is, hogy a Pixar renderelő szoftverét "RenderMan" szállítsa. Az Autodesk és az Avid által támogatott központok közé tartozik a Maya, a 3D Studio Max és az Avid. Mindannyian nemzetközi garanciával rendelkező tanúsítványok állnak rendelkezésre a szolgáltatásban minden felhasználó számára.

Ösztöndíjak és finanszírozás

A díjak megosztásával segíthetünk Önnek. Kérheti, hogy személyre szabott fizetési tervet készítsünk. A képzés szerint beállíthatunk egy havi előfizetési tervet, amely megfelel Önnek.

Több hónapon keresztül is segíthetünk a bankfinanszírozással (különböző entitásokkal), és segítséget nyújthatunk a feldolgozáshoz és a papírmunkához. Több hónapos finanszírozási költségeket kapsz, és ez érdekes lehet a képzéshez.

Keresse meg a képzési ösztöndíját különböző állami és magánszervezetekben, nemzeti, regionális és nemzetközi szervezetekben, és kérjen dokumentumokat, amelyeket kérnek, segítünk Önnek az eljárásokban. Jelenleg van egy speciális Promóció a Mesterünkben és a tanfolyamokon. A hozzáférési kötelezettség a munkanélküli ellátásban részesül.

A tréning, mint bármely más termék vagy szolgáltatás, tartalmazhat kötegeket a képzési csoportokhoz és / vagy több képzéshez ugyanazzal a költségvetéssel. Ha barátaiddal, családtagjaiddal vagyunk, akkor különleges ajánlatot tehetsz egy személyre szabott csoport számára.

Munka az iparban

Ezzel a képzéssel a megnyíló szakmai terület nagyon változatos és életképes, ahol a piacnak a jövőbeli szakemberekkel való globális kereslete valóban összekapcsolódik. A demo-tekercsed lehetővé teszi, hogy megmutassa képességeidet függetlenül az életkorától, a tapasztalatodtól vagy a tanulási szinttől, ahol a fontos dolog az a minőség, amelyet az általuk végzett munka bizonyítani tud.

Diákjaink többféle módon dolgoznak a professzionális piacon:

  • Helyi és nemzeti vállalatok, stúdiók és produkciós cégek
  • Nagyvállalatok, nagyformátumú tanulmányok és nemzetközi gyártók
  • Audiovizuális szolgáltatások és grafika saját cégeinek létrehozása
  • Önálló munkavégzés szabadúszó módban, különböző ügyfelek számára helyi vagy nemzetközi szinten.

Külföldi vízumok

Ha külföldi hallgató vagy, segítünk a VISA-nál. Csak a feldolgozáshoz szükséges papírokat kell e-mailben elküldenie. Minden országban hasonló módon működik, bár bizonyos különbségekkel. A legérdekesebb dolog az, hogy a nagykövetség vagy konzulátus a származási országában megközelíted, és kérdezze meg a szükséges papírmunkát.

Általánosságban elmondható, hogy a legtöbb diák vízum nélkül akár 90 napig is tartózkodhat Spanyolországban, bár vannak olyan országok, amelyekkel meg kell dolgozni, tekintet nélkül a tartózkodás hosszára Spanyolországban.

A spanyolországi tanulmányok esetében a hallgatói vízum szükséges, ha ezek 90 napnál hosszabbak.

Diákvízumra van szükség bizonyos országokból érkezők számára, függetlenül a spanyolországi napoktól.

A követelmények, eljárások és időtartam országonként eltérő. Ezért fontos előre tájékoztatni a legközelebbi spanyol nagykövetségen vagy konzulátuson. Szükséges továbbá, hogy győződjön meg arról, hogy minden szükséges információ megtalálható az adott helyzethez. Ezek a követendő lépések lennének:

  1. Menjen a spanyol nagykövetségbe vagy konzulátusba a származási országban. A diákvízum alkalmazásának és megszerzésének követelményeiről tájékoztatást nyújtanak. Fontos, hogy a tervezett indulási időpont előtt legalább 60 nappal lépjen kapcsolatba a nagykövetséggel, mert van idő a vízumkérelmek feldolgozására.
  2. Kérje a szükséges dokumentumokat, hírleveleket és űrlapokat.
  3. Regisztráljon a kívánt kurzusra vagy mesterre.

A regisztrációt követően e-mailben kérvényezheti a regisztrációs igazolást a hallgatói vízum megszerzéséhez és bemutatásához a nagykövetségen vagy konzulátuson.

Helyszínek

  • gower Street 1627, , Los Angeles

  • Hernández Lázaro, 29, 46015, Valencia

  • Riba-roja de Túria, 15, 46394, Valencia

Kérdések