Keystone logo

University of Vaasa

A logo

Bevezetés

University of Vaasa

A University of Vaasa Egyetem egy multidiszciplináris egyetem, körülbelül 5000 hallgatóval, és az alapképzéstől a mesterig és a doktorig minden tudományos fokozatot kínál. Nemzetközi diákjaink, tanáraink és munkatársaink a világ minden tájáról érkeznek. Az Egyetem oktatói és kutatási tevékenysége az üzleti tudományokra, az adminisztratív tudományokra, a technológiai és kommunikációs tanulmányokra irányul.

Tanulmányok

Az egyetem a világ legjobb 400 egyeteme között van a Times Higher Education (THE) rangsorában. Nemzetközi mesterképzéseink nemzetközileg akkreditáltak: a pénzügyi mesterképzés, a stratégiai vállalkozásfejlesztés mesterképzése és a nemzetközi üzleti mesterképzés EFMD akkreditációja . Az EFMD akkreditáció egy világméretű minőségi címke az üzleti tanulmányok területén végzett szakok számára. Az EFMD akkreditációs folyamatában az akadémiai szigor, a gyakorlati jelentősége, a nemzetközivé válás, az etika és a fenntarthatóság hangsúlyos.

Az ipari menedzsment és az ipari rendszerelemzés mesterképzései ASIIN akkreditációval rendelkeznek . Az ASIIN minőségi pecsét biztosítékot nyújt arra, hogy a képzési tudományág és a szakma, amelyre a program felkészít, tantárgy-specifikus minőségi előírásai magas szinten teljesülnek.

Az egyetem minden diplomája magában foglalja az üzleti műveletek készségeit, és a campus valóban nemzetközi légköre, valamint a hallgatói cserelehetőségek erős képességeket adnak a hallgatóknak a munka világába való belépéshez. A nemzetközi hallgatók számára kínált valamennyi kurzus oktatási nyelve az angol.

Egy nemzetközi egyetem

A University of Vaasa nemzetközi légkört biztosít egy gyönyörű tengeri egyetemi környezetben. A nemzetközi mesterképzésben szereplő kurzusokat nemzetközi és finn hallgatók számára egyaránt kínálják, amely kiváló lehetőséget biztosít a helyi hallgatók megismerésére. A nemzetközileg vegyes tanulmányi csoportok, köztük nemzetközi tanárok, nagyszerű lehetőséget kínálnak arra, hogy tanuljanak más diákoktól és tapasztalataiktól. Az egyetem partneregyetemekkel is rendelkezik a hallgatói és munkatársi csereprogramokhoz szerte a világon. Évente több mint 200 diák megy külföldre csereprogramra. Hasonlóképpen, évente körülbelül 200 nemzetközi diák érkezik, hogy befejezze University of Vaasa .

Befektetés a jövőjébe!

A szorosan összefüggő tanulmányi közösség, a jól megtervezett oktatás és a hatékony hallgatói szolgáltatások elősegítik a tudományos előrehaladást és a diplomák megszerzését. A Vaasai University of Vaasa hozzáértő szakértőket képez a modern munka világának igényeihez. További információért látogasson el a University of Vaasa weboldalára.

Üdv a fedélzeten!

Ösztöndíjak és finanszírozás 2. opció

Ranglista

A Times Higher Education (THE) egyetemi világranglistája

Az egyetem a világ legjobb 400 egyeteme között van a Times Higher Education (THE) rangsorában.

Akkreditált képzési programjaink

Az akkreditációk olyan minőségi védjegyek, amelyekre az egyetemek nemzetközi szinten is pályázhatnak oktatásukra. A University of Vaasa akkreditációkat használ tevékenységei minőségének javítására. A cél az, hogy a jövőben az egyetem valamennyi szakára nemzetközi minőségi címke kerüljön.

Helyszínek

  • Wolffintie 34, , 65200, Vaasa

Kérdések