Keystone logo

UNIR - Mexico

A logo

Bevezetés

UNIR Mexikó: az európai minőségi online mexikói egyetem

Az UNIR Mexikó egy magán mexikói egyetem, amelyet 2013-ban a közoktatási minisztérium (SEP) jóváhagyott.

A mexikói La Rioja Nemzetközi Egyetem nagyfokú keresletet kínál az optimális képzettség biztosítása érdekében az európai egyetemi minőséggel. Ebből a célból innovatív módszertant tervezett élő online osztályokon alapulva, amelyek lehetővé teszik a diák-tanár-partner közvetlen kapcsolatát és egy személyes oktató állandó kíséretét.

Ez a hatékony módszer a folyamatos értékelésen alapul, amely biztosítja a tudás állandó asszimilációját és a végső vizsgák megvalósítását, amely garantálja hallgatóink képzését.

Az UNIR Mexikó az új időkhöz és a jelenlegi társadalomhoz igazított egyetem. Ez az egyetem új koncepciója, amely a legmodernebb technológiai szempontokat integrálja a szoros és minőségi oktatás szolgálatában. Az UNIR Mexikó része az UNIR tudományos csoportnak, a La Rioja Nemzetközi Egyetemnek, az európai online oktatói vezetőnek, amely világszerte több ezer ember számára oktatási megoldássá vált. Világszerte több mint 38 000 diák választotta ki ezt az oktatási modellt, 24 000 pedig ma is folytatja ezt virtuális campusunkban, ebből 9000-et Spanyolországtól kívül.

Az UNIR Mexikó által kínált Bachelor és Master fokozat hivatalos érvényességgel rendelkezik, és a Mexikóban a közoktatás titkársága (SEP) beépíti a nemzeti oktatási rendszerbe.

A fokozatok:

 • Bachelor of Business Administration
  RVOE megállapodás: 20140032, megadva 2014. február 12-én. Típus: Szövetségi.

 • Politikatudományi és közigazgatási fokozat
  RVOE megállapodás: 20140029, megadva 2014. február 12-én. Típus: Szövetségi.

 • Bachelor of Communication
  RVOE megállapodás: 20140031, megadva 2014. február 12-én. Típus: Szövetségi.

 • Jogtudomány
  RVOE megállapodás: 20140030, megadva 2014. február 12-én. Típus: Szövetségi.

 • Bachelor in Pedagogy
  RVOE megállapodás: 20140033, megadva 2014. február 12-én. Típus: Szövetségi.

A mesterek:

 • Mesterképzés a pszichopedagógiában
  RVOE megállapodás: 20160036, kiadva 2016. január 28-án. Típus: Szövetségi.

 • Mester a Menedzsment és Menedzsment Oktatási Központok
  RVOE megállapodás: 20160035, megadva 2016. január 28-án. Típus: Szövetségi.

 • Master Of Business Administration és Menedzsment (MBA)
  RVOE megállapodás: 20160034, megadva 2016. január 28-án. Típus: Szövetségi.

 • Mester A Humán Erőforrás Menedzsment
  RVOE megállapodás: 20180080, megadva 2018. január 19-én. Típus: Szövetségi.

 • Master in Digital Markerting és elektronikus kereskedelem
  RVOE megállapodás: 20180355, megadva 2018. március 9-én. Típus: Szövetségi.

 • Mesterfokozat az Üzemeltetési Menedzsmentben és Minőségben
  RVOE megállapodás: 20180081, megadva 2018. január 19-én. Típus: Szövetségi.

 • Mesterképzés a számítógépes biztonságban
  RVOE megállapodás: 20160037, megadva 2016. január 28-án. Típus: Szövetségi.

 • Mesterfokozat a Honlap Menedzsment és Mérnöki képzésben
  RVOE megállapodás: 20160038, 2016. január 28-án adta ki. Típus: Szövetségi.

 • Mesterképzés a technológiai projektek tervezésében és irányításában
  RVOE megállapodás: 20170996, megadva 2017. augusztus 16-án. Típus: Szövetségi.

 • Integrált Irányítási Rendszerek Master
  RVOE megállapodás: 20180082, megadva 2018. január 19-én. Típus: Szövetségi.

A SEP és SEP mesterképzések mellett az UNIR Mexico lehetőséget kínál az európai posztgraduális diploma megszerzésére a La Rioja Nemzetközi Egyetem által kiosztott különböző tudományágakban. Ezen oklevelek többsége elismert mesterképzést szerez az európai felsőoktatási térségben.

"Az oktatás-tanulás oktatási modelljének élvonalában"

A La Rioja Nemzetközi Egyetem Mexikóban mindig is az online tanítás és tanulás oktatási modelljének élvonalába került. Az UNIR mind az akadémiai karán, mind pedig a tartalom generálásában átvette az információs technológiákat, az oktatási vezetés fenntartása szempontjából. Ez a digitális kultúra lehetővé tette számára, hogy operatív rendszert alakítson ki az erőfeszítések elismerése és tanárai és hallgatói maximális teljesítménye alapján.

Az UNIR Mexikó sikeresen felállította a sikeres modell valamennyi erényét állandó evolúcióval, hogy szilárd alapot nyújtson az alap- és a mesterképzésben. Olyan országban, mint a miénk, amely magas keresletet követel a szakemberek számára olyan területeken, mint a kutatás, az oktatás, az ipar, valamint az áruk és szolgáltatások előállítása, az UNIR Mexico kedvező és egyedülálló lehetőséget kínál az életképesség, a költségek és a elérni kívánt eredményeket.

Arra kérem Önt, hogy legyen része ennek az integrált, többes számú egyetemnek, és elkötelezett az elvei és értékei mellett. A tanárok, a diákok, a kapcsolódó intézmények és a nemzetközi egyetem innovatív modelljének ismerete és belépése iránt érdeklődők várják.

Mtro. Francisco David Mejía Rodríguez, rektor UNIR México.

"Tiszta hivatás és szenvedély a tanításhoz"

Az UNIR México-nál úgy véljük, hogy az internet és a technológia világa lebontja az időt és az űrbeli akadályokat, hogy hozzáférjünk az információhoz, kölcsönhatásba léphessünk és együttműködjünk az emberekkel.

Ezért lehetőség nyílik a minőség és a kiválóság innovációjára az oktatás és a tanulás új módjaiban és módszereiben, az egyetem közelebb hozásához a munka világához, az integrált képzés igényeihez, a kompetenciák megszerzéséhez és a tudás generálásához.

Az UNIR Mexikó hivatalosan érvényes diplomával és mesterképzéssel (RVOE) Mexikóban, valamint számos különböző európai mesterképzésben. Továbbra is dolgozunk, hogy bővítsük akadémiai kínálatunkat országunk képzési igényei szerint, mind egyetemi, mind mesterképzésben.

Az UNIR-nél meg vagyunk győződve arról, hogy az erőfeszítés és az elkötelezettség jutalmazásra kerül. Minden erőfeszítést megtettünk annak biztosítására, hogy a hallgató megkapja a lehető legjobb oktatást. Tiszta tanítási hivatásunk és a teljes oktatási közösség szenvedélye a legjobb garancia a sikerre. "

Julieta Palma Anda, a UNIR México főigazgatója.

Helyszínek

 • Eje Vial 7 Sur, 8, 03920, Mexico City

 • Mexico City

Kérdések