Keystone logo
UNIR - Mexico

UNIR - Mexico

UNIR - Mexico

Bevezetés

UNIR Mexico: Mexikó online egyeteme európai minőségben

Az UNIR Mexico egy mexikói magánegyetem, amelyet a Közoktatási Minisztérium (SEP) hagyott jóvá 2013-ban.

A mexikói La Rioja Nemzetközi Egyetem magas szintű keresletet kínál, hogy garantálja az optimális képzést európai egyetemi minőséggel. Ehhez egy innovatív, élő online órákon alapuló módszertant dolgozott ki, amely lehetővé teszi a hallgató-tanár-partner azonnali kapcsolattartását, személyes tutor folyamatos kíséretében.

Ez a hatékony módszer a folyamatos értékelésen alapul, amely biztosítja a tudás folyamatos asszimilációját, valamint a záróvizsgák letételét, ami garantálja hallgatóink képzését.

Az UNIR Mexico egy olyan egyetem, amely alkalmazkodott a változó időkhöz és a jelenlegi társadalomhoz. Ez egy új egyetemi koncepció, amely a legkorszerűbb technológiai szempontokat integrálja a szoros és minőségi oktatás szolgálatába. Az UNIR Mexico tagja az UNIR akadémiai csoportnak, a International University of La Rioja, amely európai vezető online képzésben, amely oktatási megoldásként nőtte ki magát több ezer ember számára szerte a világon. Világszerte több mint 38 000 diák választotta ezt az oktatási modellt, és ma is 24 000 diák választja ezt a virtuális campusunkon, akik közül 9 000 Spanyolországon kívülről származik.

Az UNIR Mexico által kínált alap- és mesterképzések hivatalosan érvényesek, és a mexikói Közoktatási Minisztérium (SEP) beépíti őket a nemzeti oktatási rendszerbe.

A fokozatok a következők:

 • Gazdálkodási alapképzés
  RVOE megállapodás: 20140032, 2014. február 12-én megadva. Típus: Szövetségi.

 • Államtudományi és államigazgatási alapképzés
  RVOE megállapodás: 20140029, 2014. február 12-én megadva. Típus: Szövetségi.

 • Kommunikációs végzettség
  RVOE megállapodás: 20140031, 2014. február 12-én megadva. Típus: Szövetségi.

 • Jogi diploma
  RVOE megállapodás: 20140030, 2014. február 12-én megadva. Típus: Szövetségi.

 • Pedagógiai végzettség
  RVOE megállapodás: 20140033, 2014. február 12-én megadva. Típus: Szövetségi.

A mesterek a következők:

 • Neveléspszichológiai mesterképzés
  RVOE megállapodás: 20160036, 2016. január 28-án megadva. Típus: Szövetségi.

 • Oktatási központok irányítása és irányítása mesterképzés
  RVOE megállapodás: 20160035, 2016. január 28-án megadva. Típus: Szövetségi.

 • Master of Business Administration and Management (MBA)
  RVOE megállapodás: 20160034, 2016. január 28-án megadva. Típus: Szövetségi.

 • Emberi erőforrások irányítása és irányítása mester
  RVOE megállapodás: 20180080, 2018. január 19-én megadva. Típus: Szövetségi.

 • Digitális marketing és elektronikus kereskedelem mesterképzés
  RVOE megállapodás: 20180355, 2018. március 9-én megadva. Típus: Szövetségi.

 • Üzemeltetési és minőségirányítási mester
  RVOE megállapodás: 20180081, 2018. január 19-én megadva. Típus: Szövetségi.

 • Mester számítógépes biztonságból
  RVOE megállapodás: 20160037, 2016. január 28-án megadva. Típus: Szövetségi.

 • Webhelykezelés és mérnök mesterképzés
  RVOE megállapodás: 20160038, 2016. január 28-án megadva. Típus: Szövetségi.

 • Mester a technológiai projektek tervezésében és irányításában
  RVOE megállapodás: 20170996, 2017. augusztus 16-án megadva. Típus: Szövetségi.

 • Integrált irányítási rendszerek mestere
  RVOE megállapodás: 20180082, 2018. január 19-én megadva. Típus: Szövetségi.

A SEP Bachelor és SEP Masters képzés mellett az UNIR Mexico lehetőséget kínál a La Riojai Nemzetközi Egyetem által odaítélt európai posztgraduális diplomák tanulmányozására különböző tudományágakban. E címek többsége az Európai Felsőoktatási Térségben elismert hivatalos mesterképzés.

"Az oktatási tanítási-tanulási modell élvonalában"

A mexikói La Rioja Nemzetközi Egyetem mindig is élen járt az online oktatási és tanulási oktatási modellben. Az UNIR támogatta az információs technológiákat mind az akadémiai karában, mind a tartalom létrehozásában, amelyek alapvető szempontok az oktatási vezető szerep fenntartásához. Ez a digitális kultúra lehetővé tette számára, hogy olyan működési sémákat alakítson ki, amelyek az erőfeszítések elismerésén és tanárai és diákjai maximális teljesítményén alapulnak.

Az UNIR Mexikónak sikerült egy sikeres modell minden erényét az állandó fejlődésben pozicionálnia, hogy szilárd alap- és mesterdiplomát hozzon létre. Egy olyan országban, mint a miénk, ahol nagy a kereslet a szakemberek iránt olyan területeken, mint a kutatás, az oktatás, az ipar, valamint az áruk és szolgáltatások előállítása, az UNIR Mexico az életképesség, a költségek és az elérendő eredmények szempontjából kedvező és egyedülálló lehetőségként jelenik meg. elért

Meghívom Önt, hogy legyen része ennek az átfogó, plurális egyetemnek, amely elkötelezett elvei és értékei mellett. Várjuk a professzorokat, hallgatókat, kapcsolódó intézményeket és a nemzetközi egyetem ezen innovatív modelljének megismerése és elmélyülése iránt érdeklődőket.

mtro. Francisco David Mejía Rodríguez, az UNIR Mexikó rektora.

"Tiszta elhivatottság és szenvedély a tanítás iránt"

Az UNIR Mexico-nál hiszünk abban, hogy az internet és a technológia világa áttöri az idő és a tér korlátait, így hozzáférhetünk az információkhoz, interakcióba léphetünk és együttműködhetünk az emberekkel.

Emiatt lehetőség nyílik a minőségi és kiváló innovációra a tanítás és tanulás új formáiban és módszereiben, közelebb hozva az Egyetemet a munka világához, az átfogó képzési igényekhez, a készségek elsajátításához, tudásteremtéshez. .

Az UNIR Mexico hivatalosan érvényes alap- és mesterképzésekkel (RVOE) rendelkezik Mexikóban, valamint számos európai mesterképzéssel rendelkezik különböző tudományágakban. Továbbra is azon dolgozunk, hogy országunk képzési igényeinek megfelelően bővítsük tudományos kínálatunkat, mind alap-, mind mesterképzésben.

Az UNIR-nál meg vagyunk győződve arról, hogy az erőfeszítést és az elkötelezettséget megjutalmazzák. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a tanuló a lehető legjobb oktatásban részesüljön. Egyértelmű tanítási elhivatottságunk és az egész oktatási közösség szenvedélye a legjobb garancia a sikerre.”

Julieta Palma Anda, az UNIR Mexico főigazgatója.

Helyszínek

 • Mexico City

  Eje Vial 7 Sur, 8, 03920, Mexico City

 • Mexico City

  Mexico City, Mexikó

  Kérdések