Keystone logo
University of Neuchatel, Faculty of Economics and Business

University of Neuchatel, Faculty of Economics and Business

University of Neuchatel, Faculty of Economics and Business

Bevezetés

University of Neuchatel, Gazdaságtudományi Kar (Université de Neuchatel, Faculté des Sciences économiques) A University of Neuchatel egy svájci egyetemi mely tanfolyamokat alap-, mester- és doktori szinten, valamint a „harmadik ciklus” és a folyamatos oktatás tanfolyamok. A University of Neuchatel, a tanuló van a hangsúly. Büszkék vagyunk létre jövő vezetőit, köszönhetően az innovatív oktatási programokat.

A University of Neuchatel:

Egy kellemes szervezet befogadására mintegy 4000 diák által támogatott 860 alkalmazott, akik közül 120-professzorok

magas színvonalú oktatás, elsősorban annak köszönhető, egy diák / tanár arány egyedülálló Európában

nemzetközi hírnevet, különösen a biológia, az antropológia és az egészségügyi törvény, valamint a Gazdasági Kutató Intézet (Irene), valamint a Központ megértése a társadalmi folyamatok (MAPS)

Gazdaságtudományi Kar A Közgazdaságtudományi Kar a University of Neuchatel befogadja mintegy 600 diák által felügyelt százötven tanárok, kutatók és a rendszergazdák. A figyelmet, hogy a professzorok és az asszisztensek fizetnie a tananyag minden tanuló, valamint a minőségi oktatás már rámutatott több felmérést végeztek a diákok. A Faculy kínál magas szintű oktatásban, köszönhetően a hatáskörét professzorok és a kutatás minőségét által végzett hét intézetek. A kutatási projektek, mind nemzeti, mind nemzetközi, valamint a megbízások a szövetségi és a helyi önkormányzatok és a vállalkozások megerősítése láthatóságának Kar, valamint elősegíti a különböző oktatási programok. A jobb helykihasználás érdekében, az új mester az újságírás nem jelenik meg itt, de a vonatkozó információ rendelkezésre áll a következő honlapon: http://www.unine.ch/maj

Helyszínek

  • Université de Neuchatel Faculty of Economics, Avenue du 1er-Mars 26,

Kérdések