Keystone logo

University of Neuchatel, Faculty of Economics and Business

A logo

Bevezetés

University of Neuchatel, Gazdaságtudományi Kar (Université de Neuchatel, Faculté des Sciences économiques) A University of Neuchatel egy svájci egyetemi mely tanfolyamokat alap-, mester- és doktori szinten, valamint a „harmadik ciklus” és a folyamatos oktatás tanfolyamok. A University of Neuchatel, a tanuló van a hangsúly. Büszkék vagyunk létre jövő vezetőit, köszönhetően az innovatív oktatási programokat.

A University of Neuchatel:

Egy kellemes szervezet befogadására mintegy 4000 diák által támogatott 860 alkalmazott, akik közül 120-professzorok

magas színvonalú oktatás, elsősorban annak köszönhető, egy diák / tanár arány egyedülálló Európában

nemzetközi hírnevet, különösen a biológia, az antropológia és az egészségügyi törvény, valamint a Gazdasági Kutató Intézet (Irene), valamint a Központ megértése a társadalmi folyamatok (MAPS)

Gazdaságtudományi Kar A Közgazdaságtudományi Kar a University of Neuchatel befogadja mintegy 600 diák által felügyelt százötven tanárok, kutatók és a rendszergazdák. A figyelmet, hogy a professzorok és az asszisztensek fizetnie a tananyag minden tanuló, valamint a minőségi oktatás már rámutatott több felmérést végeztek a diákok. A Faculy kínál magas szintű oktatásban, köszönhetően a hatáskörét professzorok és a kutatás minőségét által végzett hét intézetek. A kutatási projektek, mind nemzeti, mind nemzetközi, valamint a megbízások a szövetségi és a helyi önkormányzatok és a vállalkozások megerősítése láthatóságának Kar, valamint elősegíti a különböző oktatási programok. A jobb helykihasználás érdekében, az új mester az újságírás nem jelenik meg itt, de a vonatkozó információ rendelkezésre áll a következő honlapon: http://www.unine.ch/maj

Helyszínek

  • Avenue du 1er-Mars 26, CH-2000 , Neuchâtel

Kérdések