Keystone logo

Uniminuto

A logo

Bevezetés

misszió

Egyetemi Rendszer Uniminuto által inspirált evangélium, a társadalmi gondolkodás az egyház, a Eudist spiritualitás és karizmáját Minuto de Dios, célja , hogy :

  • Felsőoktatás kiváló minőség és a megfelelő kedvezményes lehetőség azok számára, akik nem rendelkeznek hozzáférési lehetőségek, hogy egy innovatív, átfogó és rugalmas modellt.
  • Kiváló formában emberi lények, az illetékes szakemberek, etikailag orientált és elkötelezett a társadalmi átalakulás és a fenntartható fejlődés.
  • Hozzájárulás, elkötelezettségünket és a tanú, hogy az építkezés egy tisztességes, békés összeegyeztetni, és testvéri társadalom.

mega

A 2019-ben Uniminuto elismert hazai és nemzetközi szinten, mint egy felsőoktatási intézmény az oktatási modell inspirálta a keresztény humanizmus, alakja integritását, aki, mint az illetékes szakemberek és vállalkozók, nyitott megtaláljuk Istent és az ember szolgálatában, hozzájárulnak a közösségek és igazságos társadalmat.

Uniminuto jellemző, hogy egy fenntartható és inkluzív intézmény által támogatott kultúra kiváló minőségű, széles és a megfelelő képzési kínálat széles lefedettség, könnyen elérhető, az új technológiák alkalmazása, a társadalmi innováció és az együttműködés kezdeményezések fejlődés.

Helyszínek

  • Carrera 73A No. 81B – 70, , Bogotá

Kérdések