Keystone logo
UNH Franklin Pierce School of Law LL.M kereskedelmi és technológiai jogból
UNH Franklin Pierce School of Law

LL.M kereskedelmi és technológiai jogból

Concord, Amerikai Egyesült Államok

10 Months

Angol

Teljes idő

Request application deadline *

Request earliest startdate

USD 41 000 / per year **

Az egyetemen

* elsőbbségi jelentkezési határidő: május 1. | Nemzetközi hallgatók & végső határidő: június 1.

** Részleges tandíj ösztöndíjak állnak rendelkezésre.

Bevezetés

Az elektronikus kereskedelem növekedése, az új termékek és szolgáltatások, valamint a kiberbűnözés napról-napra terjedő terjedése új kihívásokat jelent. Erős IP-alapunk lehetővé tette számunkra, hogy kiterjesszük hatókörünket egy kereskedelmi és technológiai koncentrációra.

Miért érdemes LL.M. kereskedelmi és technológiai jogi diploma?

A mai digitális korszakban minden nap új jogi kihívások merülnek fel az e-kereskedelem, az üzleti élet, a jogi és szabályozási környezet és azon túl is. A UNH Franklin Pierce School of Lawerős szellemi tulajdon (IP) alapja által támogatott kereskedelmi és technológiai LL.M. lehetővé teszi, hogy megértse azokat a jogi kérdéseket, amelyek az információtechnológia, az üzleti élet és a jog találkozása során merülnek fel. Szakértő oktatók foglalkoznak az aktuális eseményekkel a gyorsan fejlődő területeken, mint például az új fizetési rendszerek és a fogyasztók személyes információi, és a program rugalmasságot kínál, hogy karriercéljait három választható komponenshez igazítsa: Szellemi tulajdon, Tranzakciók/Információs Korszak Kereskedelmi Jog, Nemzetközi Perspektíva és rendelet/adó. Ez az LL.M. program olyan egyedülálló tudást nyújt, amely felbecsülhetetlen értékű a mai fejlődő digitális és adatvezérelt gazdaságban.

Miért válassza az UNH Franklin Pierce-t diplomájának?

Nagy tapasztalattal rendelkező oktatókkal fog dolgozni, és hozzáférést élvezhet a befolyásos szakemberek globális hálózatához. Az olyan magával ragadó tantermi tapasztalatokkal, amelyeket a terület szakértőitől tanulhatunk olyan helyeken, mint a Szilícium-völgy és Las Vegas, tudjuk, hogy a legjobb tanulás az osztálytermen kívül történik. A hallgatók felbecsülhetetlen értékű gyakorlati tapasztalatra tehetnek szert olyan egyetemi klinikákon, mint a Szellemi Tulajdon és Tranzakciós Klinika vagy a Nemzetközi Technológiatranszfer Intézet.

Program leírása

Az UNH Franklin Pierce erős szellemi tulajdonalapja által támogatott Kereskedelmi és Technológiai program az üzleti élet és a jog metszéspontjára épül, hogy megbirkózzon a fejlődő jogi problémákkal, amelyekkel az új üzleti élet és az e-kereskedelem szembesül a globális információs korszak gazdaságában.

A szakértő oktatók az aktuális eseményekhez és fejleményekhez szabják a kurzusokat, és a program rugalmasságot kínál, hogy megfeleljen az egyes hallgatók karriercéljainak. A kurzus a jog gyorsan fejlődő területeivel foglalkozik, mint például a kiberbűnözés és a fogyasztók személyes adatai.

A program csak lakossági formátumban érhető el. Kreditigény: 24 kredit. A program csak teljes munkaidőben érhető el, és egy tanévben kell befejezni.

Belépők

A program eredménye

Az Iskoláról

Kérdések