Keystone logo
UNH Franklin Pierce School of Law

UNH Franklin Pierce School of Law

UNH Franklin Pierce School of Law

Bevezetés

Diákok és tudósok közössége

A University of New Hampshire Franklin Pierce School of Law egy meghitt, innovatív jogi egyetem, amely elkötelezett amellett, hogy olyan hallgatókat fejlesszen ki, akik a tájékozódás első pillanataitól élvezik a kihívásokkal teli párbeszédet, elfogadják a gyakorlaton alapuló tanulást, és készen állnak arra, hogy csatlakozzanak az öregdiákok soraihoz, akik globális vezetők a szellemi tulajdon, az általános gyakorlat, a közérdek, a társadalmi igazságosság, valamint a kereskedelem és a technológia területén. Jogi rezidens programunk lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy érdeklődési körükön dolgozzanak akár egy teljes szemeszteren keresztül, miközben kreditet kapnak, a Daniel Webster Scholar program pedig az egyetlen gyakorlati alapú ügyvédi vizsga alternatívája az országban. Karunk az érdeklődési körükön tapasztalt szakemberekből áll. A kis hallgató/oktató arány elősegíti az együttműködést és a kollegialitást. Az Amerikai Ügyvédi Kamara által akkreditált UNH Franklin Pierce a New Hampshire állambeli Concordban található, ahol az állam törvényhozása, állami hivatalai, valamint helyi, állami és amerikai szövetségi bíróságok találhatók. Concord mindössze egy órás autóútra található Bostontól, és kevesebb mint egy óra a hegyektől, tavaktól és az Atlanti-óceántól.

Miért az UNH Franklin Pierce?

Az US News and World Report 10 legjobb szellemi tulajdonjogon belüli elismerésén túl az UNH Franklin Pierce az Amerikai Ügyvédi Kamara által akkreditált 100 legjobb jogi iskola között van az országban. Jóllehet tudjuk, hogy a rangsorolás fontos a leendő hallgatók számára, úgy gondoljuk, hogy a jogi egyetemi tapasztalatnak innovatívnak, kifizetődőnek és a görbe előtt kell lennie.

Erőmű

UNH Franklin Pierce School of Law az ABA által jóváhagyott jogi egyetem, és 30 egymást követő évben megtartotta a legjobb 10 legjobb megkülönböztetést a szellemi tulajdonjog területén – minden évben, amióta a rangsor elindult ebben a kategóriában.

Büszkék vagyunk arra, hogy New Hampshire jogi egyeteme és az információs korszak úttörő jogi kara lehetünk. Az UNH Franklin Pierce diákjai az első naptól kezdve elmerülnek a jogi szakmában. Programjainkat úgy alakítottuk ki, hogy releváns és gyakorlaton alapuló ismereteket, készségeket és értékeket kínáljanak annak érdekében, hogy a hallgatók diploma megszerzésekor csatlakozzanak egy sikeres öregdiákok hálózatához, akik több mint 80 országban dolgoznak.

Érettségizett magabiztosan

Elmegy innen, ami kell a sikerhez. Ügyfélkész készségek. Páratlan oktatást csak kis osztálylétszámból és tapasztalt jogászoktól tanulhat. Jogi rezidenciákon és klinikákon szerzett munkatapasztalat.

A legfontosabbak terén felülmúljuk társainkat – segítünk Önnek egy magas színvonalú jogi állás megszerzésében. New Hampshire volt az első északkeleti állam, amely elfogadta az egységes ügyvédi vizsgát. Az UNH Franklin Pierce végzettek, akik elvégzik az UBE-t az NH-ban, hordozható pontszámot kapnak, amelyet az ország több mint 25 államába lehet átvinni. Öregdiákjaink 48 államban és több mint 80 országban folytatnak gyakorlatot.

Sokszínűség és befogadás

A University of New Hampshire Franklin Pierce School of Law elkötelezett amellett, hogy sokszínű, méltányos és valóban befogadó környezetet építsen és tartson fenn minden hallgató, alkalmazott, jelentkező és látogató számára. Hiszünk abban, hogy iskolánkban a sokszínűség és befogadás elősegítése azt jelenti, hogy elismerjük a változatos tapasztalatok belső értékét, és elősegítjük közösségünk minden tagjának tiszteletben tartását és esélyegyenlőségét. Arra törekszünk, hogy kölcsönösen jobban megértsük, hogy az egyéni különbségek hogyan alakították ki a személyes identitást. Célunk, hogy megünnepeljük azokat a különbségeket, amelyek mindannyiunkat egyedivé tesznek, és támogassuk közösségünk tagjainak növekedését és tehetségét annak érdekében, hogy mindenki kihasználhassa a benne rejlő lehetőségeket. Elismerjük, hogy ez a befogadás légköre létfontosságú ahhoz, hogy továbbra is sikeresek legyünk iskolánk legmagasabb színvonalú kutatási, ösztöndíjas, tanítási, bevonási és egyéb stratégiai céljaink elérésében. Elfogadjuk és üdvözöljük a tanítás és tanulás felelősségét egy sokszínű demokráciában, ahol a társadalmi igazságosság hídként szolgál a minőségi oktatás és a polgári szerepvállalás között.

Akkreditáció

Amerikai Ügyvédi Kamara

  • A University of New Hampshire Franklin Pierce School of Law-t az Amerikai Ügyvédi Kamara Jogi Oktatási és Felvételi Tagozatának Tanácsa hagyta jóvá, 321 North Clark Street, Chicago, IL 60654, 312-988-6738.
  • A University of New Hampshire Franklin Pierce School of Law, korábban Franklin Pierce Law Center, 1974 óta teljes körűen akkreditálta az Amerikai Ügyvédi Kamara.
  • Az 509-es szabvány információ, amely áttekintést nyújt az UNH Franklin Pierce felvételiről, beiratkozásáról, lemorzsolódásáról, a bárok áthaladásának arányáról, a karról és egyéb információkról, az ABA rendelkezésére áll.

New England Commission of Higher Education (NECHE)

  • A New Hampshire Egyetemet a New England Commission of Higher Education (NHCHE) akkreditálta.

Helyszínek

  • Concord

    University of New Hampshire School of Law 2 White Street, , Concord

Kérdések