Keystone logo

UNC System International Recruitment Consortium

A logo

Bevezetés

"A 11 egyetemünk olyan sokszínű, mint a céljai."
Az UNC International 11 magas színvonalú egyetem egy csoportját képviseli az Észak-Karolinai Egyetemen. Intézményeink kiterjednek az államra, a hegyekről a partra. A kicsi és személyes, 3500 hallgatóból, a nagy és kutató-intenzív 35 000 diákból állnak. Az egyetemi posztdoktori programok tanítási és tanulási programjaival valóban kínálunk valamit minden hallgató számára.

„Megfizethető. Hozzáférhető. Elismert. Tizenegy nagy egyetem, melyik az Ön számára?
Annyi lehetőséggel, hogy megértjük, hogy a megfelelő egyetem és tanulmányi program kiválasztása a nemzetközi diákok számára túlterhelőnek tűnhet, és célunk az, hogy a folyamatot egyszerűsítsük. Az UNC International ezt úgy teszi meg, hogy az egyik tagországi iskolánkban érdeklő diákok számára - 11 kiváló egyetem, egy stop!

Itt vagyunk, hogy segítsünk!
Ismert személyzetünk elvégezte az Ön számára a megszerzett információk összeállítását - rangsorolás, figyelemre méltó tanulmányi programok, karrierlehetőségek, alkalmazási határidők és követelmények - és minden egyetemünk számára egy kényelmes helyen. Lépjen kapcsolatba velünk, és segítsen nekünk abban, hogy megtalálja az UNC nemzetközi egyetemet, amely leginkább megfelel a szakmai és személyes céljainak.

Helyszínek

  • 910 Raleigh Road, 27514, Chapel Hill

Kérdések